Jelölt volt?

Pontszám: 4,2/5 ( 60 szavazat )

Sayid (egy jelölt) vagy egy másik jelölt (Sawyer) tettei miatt halt meg , vagy saját cselekedetei miatt, amikor úgy döntött, hogy futni akart a bombával. Ben (feltehetően jelölt) megölte Locke-ot (egy másik jelölt).

Ki az a hat elveszett jelölt?

Ezenkívül hat név felel meg az egyik számnak ( 4, 8, 15, 16, 23 és 42 Locke, Reyes, Ford, Jarrah, Shephard és Kwon esetében). Elmagyarázza, hogy Jacob hozta őket a szigetre, mint jelölteket, hogy leváltsák őt a sziget őreként.

Miért nem ölte meg a drogon Sayidet?

Dogen nem ölheti meg Sayidet. Biztosan valaki más csinálja meg helyette . Amikor megpróbálta, eszébe jutottak a "szabályok", amelyek valahogy szabályozzák a viselkedését, valamint MIB és esetleg Jacob viselkedését.

Dzsinn vagy sun volt a jelölt?

Sun nem ment vissza az időben, mert nem volt jelölt. Szilárd bizonyítékok vannak arra, hogy Jákob és testvére Jákob és Ézsau történetén alapul az Ószövetségből. ... Hasonlóképpen, Jacob megérinti Jint a jobbjával és Sun-t a baljával, csak Jin lesz a jelölt .

Desmond Hume volt a jelölt?

Desmond jelölt . Locke, Sayid, Jack, Hurley, Sun vagy Jin és Sawyer voltak. ... Desmond a 108-as jelölt. Jacob megkérte Hurley-t, hogy 108-ra állítsa a világítótornyot, hogy láthassa, és azt mondja, hogy egy másik jelölt érkezik a szigetre.

Elveszett – Sayid halála [6x14 – A jelölt]

21 kapcsolódó kérdés található

Mit súgott Widmore Locke-nak?

Widmore azt mondja a Fekete ruhás férfinak, hogy nem mond többet Ben előtt. Locke megkéri, hogy suttogjon a fülébe . Miközben suttogja, Ben agyonlövi Widmore-t egy pisztollyal.

Miért akarják a többiek Jack Kate-et és Sawyert?

Jack, Kate és Sawyer azért szerepel a listán, mert biológiai apjuk meghalt . Úgy tűnik, a többieket érdekli az apaság, mivel Ms. Klugh tudni akarta Michael és Walt kapcsolatát, Ben pedig később azt akarta, hogy Locke ölje meg a saját apját.

Sunnak van babája a Loston?

Sun az Oceanic Six egyikévé válik, egyike a 815-ös járat hat nyilvánosan ismert túlélőjének. ... Néhány hónappal később Sun vajúdni kezd, és egészséges kislányt szül . Lányát Ji Yeonnak nevezi el, Jin kérésére a szigeten.

Mi történt Jinnel és Sunnal a Lostban?

Jin visszatért a szigetre, és 1974-ig utazott, ahol három évig biztonsági tisztként csatlakozott a DHARMA kezdeményezéshez. Visszatért 2007-be, ahol újra egyesült Sunnal. Egy tengeralattjáróval próbálták elhagyni a szigetet . Elsüllyedt, és ketten együtt fulladtak meg.

Mi a szörny a Lostban?

A Lost amerikai ABC televíziós sorozat kitalált karakterét és fő antagonistáját leggyakrabban The Man in Black néven emlegetik (de a főszereplők "The Smoke Monster" vagy egyszerűen "The Monster" néven is emlegetik).

Sayid meghalt?

A 6. évad, az „LA X” premierjében, a sziget túlélőit követő idővonalon Sayid a Templomba kerül. Hurley és néhány másik túlélő szintén a Templomba megy, hogy meggyógyítsák, ami akkoriban nem járt sikerrel. Bár a halálát megerősítették , Sayid váratlanul feláll a földről.

Miért bukott meg Sayid a teszten?

Sayid megbukott a teszten , mert nem érezhet fájdalmat az egész teszt alatt . Amikor Dogen behelyezte a vezetékeket, Sayid valamilyen akupunktúrát kapott. Az elektromosság és a póker árthat neki, de nem érezhet fájdalmat. Egy normális ember félhet és sikolthat, de Sayid sikít a fájdalomtól.

Mi keltette vissza Sayidet az életbe?

Újra találkozott Nadiával, de amikor egy elütött sofőr megölte, Sayid csatlakozott Benjamin Linushoz, mint bérgyilkos Widmore ellen, hogy megbosszulja a halálát. ... Miután visszatért 2007-be, meghalt, de a Feketeruhás feltámasztotta és maga mellé toborozta.

Ki hal meg az elveszett tengeralattjárón?

Sawyer nincs meggyőzve, és megrántja a bomba vezetékeit, amitől a bomba visszaszámlálási sebessége felgyorsul. Sayid elmondja Jacknek, hol találja Desmond Hume-ot (Henry Ian Cusick), és a bombával a tengeralattjáró hátuljához fut. A bomba felrobban, megölve Sayidot , és hatalmas robbanást okozva, amely elárasztja a tengeralattjárót.

Jákob az Elveszett Istenből származik?

Jákob nyilvánvalóan egy zsidó-keresztény istenszerű figura , a "többiek" és Richard az ő angyalai, az Oceanic Flight 815 túlélői pedig, mint sok más hajó, amelyet korábban Jákob a szigeten zuhant le, az ő embernyája.

Locke elpusztítja a tengeralattjárót?

Locke a nála lévő C-4-et használta és felrobbantotta a tengeralattjárót . Ez nemcsak Jack és Juliet reményét tette tönkre, hogy megszökjék a Szigetről, de hihetetlenül frusztráló is volt látni, ahogy Locke ilyen könnyen Ben kezére játszik.

Jin Sun babájának apja?

Végül a LOST előző epizódjában megtudtuk, hogy Sun babájának apja Jin , NEM az a férfi, akivel viszonya volt. Miután rájött, hogy a sziget összes terhes nője meghal, Sun megköveteli Juliettől, hogy válaszoljon a kérdéseire. ... Sun azt is megtudta, hogy tényleg csak két hónapja van hátra.

Miért olyan különleges Walt a Lostban?

Walt „különleges” , mert képes a gondolatait valósággá nyilvánítani . ... A „Különleges” című epizódban Waltot egy jegesmedve üldözi a dzsungelben, miután elolvasott egy képregényt, amelyben egy jegesmedve van. A fentiek mindegyike abból adódik, hogy Walt Ausztráliában egy elektromágneses energiaforrásnak volt kitéve.

Ki Claire babája a Lostban?

Aaron Littleton (a világ Aaron Austenként ismeri) a szigeten született, Claire Littleton és Thomas fia volt; Christian Shephard és Carole Littleton unokája, Jack Shephard félunokaöccse és Lindsey Littleton dédöccse.

Kate lefeküdt Sawyerrel?

Kate végül bemászik Sawyer ketrecébe, ami a két szexhez vezet . Később Sawyer a mellkasához öleli őt, és megkérdezi tőle, hogy komolyan gondolta-e, amikor azt mondta, hogy szereti. Válasz helyett megcsókolja, de a férfi még mindig édesen beismeri: "Én is szeretlek."

Kit szeretett Sawyer igazán?

Inkább időbeli elmozdulásra lenne szükség, hogy eltávolodjanak egymástól, amikor Sawyert egy túlterhelt menekülőhelikopterből való bátor menekülés során landolt a múltban, ahol végül házat játszott igazi lelki társával, Juliet -vel.

Walt él a Lostban?

Walt egyike annak az öt eredeti főszereplőnek, akik még élnek a sorozat végén . Walt egyike azon kevés megerősített Oceanic Flight 815 túlélőknek a sorozat végére, Zach, Emma, ​​Kate, Sawyer, Claire, Aaron, Hurley, Cindy, Rose, Bernard és Vincent mellett.

Ki a rosszfiú a Lostban?

REJTÉLY: Michael Emerson, aki a rosszfiút, Ben Linust alakítja a Lost-ban, azt mondja, hogy karakterének erőssége a titokzatosság.

Mi történt Sawyerrel a Lostban?

Amikor Sawyert lelövik a tutajon, a sérülése és a szigeti táborba való visszatérés miatt szeptikus állapotba kerül, és nagyon közel áll a halálhoz. A nyílás és az általa kínált kellékek felfedezése ellenére mindenki azt hiszi, Sawyer meghal. Ő nem. Visszanyeri egészségét és életét.

Ki száll le a szigetről Lostban?

Sawyer, Kate és Claire végleg elhagyták a szigetet az Ajira gép fedélzetén (Miles, Lapidus és a végre öregedő Richard kíséretében). Hurley, Ben és Desmond hátramaradtak, hogy megvédjék a szigetet.