Naruto segített a papnőnek?

Pontszám: 4,6/5 ( 1 szavazat )

Naruto Shion csengőjével megmentette, és észhez térítette Shiont. ... Shiont később Narutóval látják, és letették a hátáról. Ezután elmondja Narutónak, hogy az erejét tovább kell adni, és a segítségét kéri, sokkolva ezzel minden jelenlévőt. Naruto, mivel nem vette észre, hogy Shion azt kéri tőle, hogy szülessen vele egy gyereket, beleegyezett.

Mi az a Shion Dojutsu?

Shion névtelen dōjutsu segítségével láthatja az emberek jövőjét. Bár Shion azt hitte, hogy ezek a látomások kőbe vannak vésve, végül rájön, hogy elegendő cselekvéssel megváltoztathatók. Úgy tűnik, hogy a dōjutsu nem nyújt semmilyen harci képességet, de a jövőt előrelátó – és arra való felkészülés – felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi.

Ki az a Shion Hatake?

Shion Hatake (はたけシオン, Hatake Shion) egy chūnin szintű kunoichi Konohagakure-ból és a Team Yusei tagja. Shion Yoshiro Matsuya és Kaoru Nobuko egyetlen gyermeke. 7 évesen Konoha Anbu shinobi egy csoportja mentette meg a "fehér árnyék" szervezetből, akik elvitték Konohába.

Shion hatake igazi karakter?

Shion Hatake egy eredeti és kitalált karakter , amelyet Naruto anime mangájához készítettek.

Ki Kakashi felesége?

Hatake Mina , Kakashi felesége.

Naruto egy másik lánnyal akar gyereket vállalni, nem Hinatával // Naruto Super Chakra Rasengant készít

31 kapcsolódó kérdés található

Mi Ranmaru Kekkei Genkaija?

Ranmarunak volt egy dōjutsu kekkei genkai , ami aktiválásakor vörösen világít a szeme. Olyan képességeket ad neki, mint a behatoló látás, valamint a dōjutsu akadályozásának képességét, például a Byakugant, amelyhez a saját dōjutsuját hasonlították.

Melyik a Naruto leggyengébb szeme?

A leggyengébb szemek a Narutoban
  1. Ranmaru Kekkei Genkaija.
  2. Shion Dojutsuja. ...
  3. Jogan. ...
  4. Byakugan. Byakugan jelentése fehér szem, és ez egy kekkei Genkai, ami Neji és Hinata birtokában van. ...
  5. Ketsuryugan. Ketsuryugan; a "Blood Dragon Eye" vérvörös színű, ami különleges megjelenést vált ki. ...

Narutonak volt gyereke a papnővel?

Naruto karaktere mindig is az volt, hogy segítsen másoknak, ahol és amikor szükségük van rá, de ebben az esetben nem vette fel a szubtextet, mint Rock Lee, Kakashi és Sakura. Ha más nem, akkor nem lesz gyerek közte és a papnő között . Ezt figyelembe véve a kánonban...

Melyik filmben menti meg Naruto a papnőt?

Naruto Shippuden: A film . A serdülő nindzsa, Naruto Uzumaki kalandjai folytatódnak, miközben az a feladat, hogy megvédjen egy papnőt a démontól – de ehhez meg kell halnia.

Shion melyik animéből származik?

Shion, a That Time I Got Reinkarnated as a Slime című regény, manga és anime szereplője.

Mi történik Shionnal?

Shiont a Farmas Királyság és a Western Saints Church szövetséges erői ölték meg . TenSurában halt meg, miközben megvédte Shunát és a többi gyereket a Blood Shadowstól. Rimuru később Gonosz Oniként elevenítette fel tudásával, Raphael bölcsességkirályával.

Van Narutónak titkos gyereke?

Kawakit ismerni annyi, mint megismerni egy tagadhatatlan tragédiával és fájdalommal teli életet. ... Narutónak sem volt ismeretlen a nehéz gyermekkor, hiszen bizalmatlanságban és elszigetelten nőtt fel szülővárosában, a Hidden Leaf Village-ben, és egy hatalmas Kilencfarkú Rókadémonnal született benne.

Melyik a legjobb szem a Narutoban?

Rinnegan a „Three Great Dojutsu” legerősebb szeme. A Rinnegan egy ritka hatalom, amely csak akkor jelenik meg, ha valaki csakrát kap az Otsutsuki klántól vagy leszármazottaitól, vagy a Sharingant Hashirama sejttel kombinálja.

Kinek van a legerősebb szeme Narutóban?

A Naruto három nagy szemének egyike, a Rinnegan mind közül a legerősebb szem. Először Hagoromo Otsutsuki, a Hat Ösvény Bölcse beszélte róla . A Rinnegan segítségével a felhasználó megtanulhat bármilyen jutsut, amit akar, és hozzáférhet a különleges képességekhez, amelyeket a Six Paths Powers néven ismernek.

Melyik a Naruto leggyengébb klánja?

A Shika-Ino-Cho tagok közül vitathatatlanul a Yamanaka klán a leggyengébb. Nem azért, mert nem erősek, hanem azért, mert képességeik csapatban működnek a legjobban, és bajtársak nélkül nehezebb őket használni.

Miben rejlik Ranmaru ereje?

Ranmaru Kekkei Genkai-ja lehetővé teszi számára , hogy átlásson a falakon , ellenállhatatlan genjutsut öntsön, és szembeszálljon más dōjutsukkal, mint például a Byakugan. Ellentétben a legtöbb dōjutsuval, ő látja a fizikai életerőt az emberi testben, hogy ellenőrizze az állapotát, hogy él-e vagy halott.

Kinek van Kekkei Mora?

A Kekkei Mōra (血継網羅, szó szerint jelentése: Bloodline Encompassing) a jutsu fejlett ága, amely egyedülálló Kaguya Ōtsutsuki és közvetlen vérvonala számára.

Mit csinál a Ketsuryugan?

A Ketsuryūgan (血龍眼, szó szerint jelentése: Blood Dragon Eye) egy dōjutsu, amely a Chinoike klán bizonyos egyedeiben jelenik meg. ... A Ketsuryūgan genjutsu casting képességeket ruház fel, akár úgy, hogy fizikai bőrkontaktust hoz létre a célponttal, akár egymás tekintetével találkozik .

Anko házas Kakashival?

Anko Kalaile keresztanyja is. ... Ezenkívül Kakashi Hatake felesége és Aiko Hatake anyja.

Kit szeretett Kakashi?

Megerősítették, hogy Rinnek érzelmei vannak Kakashi iránt. Bár soha nem erősítik meg, hogy Kakashi cserébe szerette-e őt, érzései tovább erősítenék azt a nagy lelkiismeret-furdalást és kínt, amelyet Kakashi érzett a halála miatt.