Talán a srác volt a legerősebb?

Pontszám: 4,8/5 ( 59 szavazat )

A Konoha Noble Green Beastjeként ismert Might Guy a Team Guy Jonin vezetője és a Naruto sorozat egyik legerősebb karaktere. Bár a ninjutsu és a genjutsu képességei nem túl jók, a taijutsuban remekel.

Talán a srác erősebb Kakashinál?

12 Might Guy A Leaf Village jóképű ördöge egy taijutsu mester. Ereje és gyorsasága szinte páratlan az egész sorozatban. Valójában Kakashi elismeri, hogy Guy bizonyos szempontból erősebb . A srác fel tudja nyitni mind a nyolc kaput, és tudja, hogyan kell harcolni a Sharingan ellen.

A Might Guy túlerőben van?

25 Might Guy Guy egy vadállat. Bár soha nem mutatott tehetséget a genjutsu vagy a ninjutsu iránt, Guy képes minden idők egyik legnagyobb taijutsu mesterévé válni. A legtöbb shinobi nem tudja felmérni a sebességét és az erejét. Kakashi és Madara is megjegyzi, hogy a Might Guy egy intenzív erő.

Ki az erősebb, Rock Lee, vagy ki az erősebb?

Nos, mivel tény (az utolsó film idején állítólag felülmúlta a srácot), hogy 20 évesen rock lee > 30 év körüli srác, akkor egy még idősebb és erősebb rock lee nyer.

Lee erősebb, mint a legény?

5 esélytelen az ellen: Might Guy Guy a Konohagakure Joninja és Rock Lee mentora. Lee-hez hasonlóan ő is a Taijutsu szakértője, és mestere lévén képességei felülmúlják Lee képességeit. Míg Lee mindössze hét kaput tudott kinyitni, Guynak megvolt az ereje, hogy mind a nyolc kaput kinyitja.

Madara Uchiha a Might Guyt tartja a legerősebbnek

42 kapcsolódó kérdés található

Might Guy szereti Rock Lee-t?

8 A Rock Lee iránti kedvence Érthető, hogy Guy beavatkozik és gondoskodik Rock Lee-ről, amikor a dolgok szőrössé válnak, mint például a Chunin-vizsgák idején, de Guy messzebbre viszi ezt vele, mint a többi tanítványa. A csapata Rock Lee-ből, Nejiből és Tentenből áll, de a rajongók valójában csak Lee-vel látják.

Kihez ment feleségül Rock Lee?

Kihez ment feleségül Rock Lee? Egy válasz, Azami . Azami Tsubaki (tanácsos) és Iyashi egyik lánya, két nővére van, Hibari és En.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Használhatja Kakashi a 8 kaput?

A The Eight Gates felhasználói, Rock Lee tanárától, Guytól tanulta, és felnőtt korára mind a Nyolc kaput elsajátította . Metal Lee, Rock Lee fia képes megnyitni a First Gate-et, de tudat alatt. Hatake Kakashi kinyithatja a sziklamászó gyakorlat során bemutatott első kaput.

Ki győzheti le Narutót?

Goku még az alapforma is meg tudja győzni Narutót. És nézted-e valaha Jojo bizarr kalandját, mert Giorno a legerősebb, és képes visszafordítani az időt is. Meliodast kezdi letaposni Naruto! Naruto Uzumaki a világ egyik legismertebb anime karaktere.

Ki tudja nyitni még a kapukat?

Bár Guy már nem tudja kihasználni a Nyolc Belső Kapu valódi erejét, minden bizonnyal elég erős ahhoz, hogy legalább egy kaput kinyisson. Az Első Kapu, más néven a Megnyitás Kapuja, eltávolítja a felhasználó mentális korlátozóit. Kakashi Hatake ezt a kaput használta sziklamászási gyakorlata során.

Guy erősebb, mint Naruto?

Alapformájában elég erős volt ahhoz, hogy megküzdjön és legyőzze ugyanazt a Madarát, aki majdnem megölte Guyt. A Six Paths Sage móddal Naruto szinttel Guy fölött volt az erejét tekintve, és könnyedén felvehette a harcot Madarával, sőt Kaguyával is.

Goku képes legyőzni Guyt?

Goku kétségtelenül a legnépszerűbb anime karakter. ... Goku ereje meghaladja minden hétköznapi emberét, és a Dragon Ball szinte minden szereplője képes legyőzni Might Guyt . Tehát, ezt szem előtt tartva, Goku el fogja törölni a Might Guyt.

Meg tudja nyitni Naruto a 8 kaput?

A Dark Chakrával kombinálva ez a technika emberfeletti szintre emeli a felhasználó sebességét, kitartását és fizikai erejét, Shinno pedig megemlíti, hogy ezzel a formával mind a Nyolc Kapu kinyitására képes , és még életben marad.

Ki volt a leggyengébb Hokage?

Ezt szem előtt tartva felülvizsgáltuk ezt a cikket, hogy rávilágítsunk néhány további legerősebbre és leggyengébbre.
  1. 1 LEGGYENGEBB: Yagura Karatachi (4. Mizukage)
  2. 2 LEGERŐSebb: Hiruzen Sarutobi (Harmadik Hokage) ...
  3. 3 LEGGYENGEBB: Onoki (harmadik Tsuchikage) ...
  4. 4 LEGERŐSebb: Hashirama Senju (Első Hokage) ...

Meg tudja-e győzni Naruto Itachit?

Naruto elég erős volt ahhoz, hogy egy nap alatt megküzdjön Obito Uchihával, Madara Uchihával, Kaguya Otsutsukival, majd Sasuke Uchihával. Mint ilyen, nincs mód arra, hogy Itachi erősebb legyen nála . ... A mai napig ő a sorozat legnagyobb nindzsája, és így kétségtelenül erősebb Itachinál.

Miért van szüksége Chidorinak Sharinganra?

Mivel egyenes vonalban támadnak, az ellenfelek könnyen megtámadhatják őket , és az alagútlátás miatt a felhasználó nehezen látja ezeket a támadásokat, még kevésbé reagál rájuk. Emiatt a legtöbb ninja nem tudja biztonságosan használni a Chidorit.

Ki az erősebb Kakashi vagy Naruto?

Naruto felülmúlta Kakashit a nyers erő és a nindzsa ereje tekintetében, amikor elsajátította a Wind Style: Rasenshuriken-t. Ezt bizonyítja, hogy legyőz egy nindzsát, akivel Kakashinak volt baja a 2. támadásban, és nagyjából az egyik lelövi.

Ki volt Naruto első csókja?

Az első igazi csókja Hinatával volt, és eddig ez volt az első csókja is.

Kik Ryuto Uzumaki szülei?

Ryuto december 24-én éjjel született Naruto Uzumaki (A hetedik Hokage) és Hinata Hyuga gyermekeként . Nevét a híres nindzsáról, Ryu Hayabusáról kapta. Amíg a Naruto kilenc felvételét elvonatkoztatták tőle, ő csinált egy jutsut, amivel a kilenc mese csakra darabjai helyet kaptak az újonnan született Ryutóban.

TenTen feleségül vette Lee-t?

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto-sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak , amíg meg nem erősítik.

Ki tetszett TenTennek?

A NejiTen pár (japánul ネジテン NejiTen) a Neji Hyuga és Tenten közötti romantikus kapcsolatra utaló kifejezés.

Ki Kiba felesége?

Kiba most Amina Khaleef felesége, és van egy közös gyermekük. ;D Gyere és nézd meg, Kiba mit gondolna rólad! Naruto Couples és Next Generation Kids a közelgő rövid mangasorozatokhoz, Sasuke és Sakura.