Mit jelent aspirous?

Pontszám: 4,6/5 ( 45 szavazat )

Szűrők . Durva, durva, egyenetlen . melléknév. Keserű, kegyetlen, súlyos.

Mik azok az Aspersek?

asper az amerikai angolban (ˈæspər) főnév. Törökország és Egyiptom egykori ezüstpénze : később egy piaszter 1/120-ának megfelelő számlapénz.

Hogyan használod az Asperous-t egy mondatban?

A nagy külső trochanter kifelé széles, egyenetlen, sápadt felületet mutat, amely fogadja a farizmok beültetését. Postero-külső része egy mély, ovális gödröt mutat, hólyagos felületekkel , amelyek a gastrocnemiihez kötődnek.

Mi az a Huckle?

huckle a brit angolban (ˈhʌkəl) főnév ritka . a csípő vagy a csípő . kiálló vagy púpos rész . Szó eredete.

A Huckle fogantyúja a koporsón?

Az 1800-as évek közepén és végén a déli részen a csuklóhordozó a pálmahordozónak felelt meg. A koporsón lévő fogantyút huckle -nek hívták.

Mi az Asperger-szindróma?

38 kapcsolódó kérdés található

Mi az a huckleberry ember?

Az „Én vagyok a pofád” egy módja annak, hogy valaki azt mondja, hogy valaki a megfelelő személy egy adott munkára. A huckleberry szleng jelentéseinek köre a 19. században meglehetősen széles volt, jelentős személyekre vagy kedves személyekre is utalva. ... 'Akkor én vagyok a huckleberry.

Mi az auspicious alapszava?

Az Auspicious a latin auspex szóból származik, ami szó szerint „madár látnok”-ot jelent (az avis, azaz „madár” és specere szavakból, jelentése „nézni”).

A beszéd melyik része durva?

szórész: melléknév . 1. definíció: logika, szánalom vagy érzelmek révén meggyőzhetetlen; hajthatatlan. A makacs vezetők megtagadták a tárgyalásokat, és a háború elkerülhetetlenné vált.

Mi az átlag szerint?

: összhangban : az Ön utasításai szerint. szokás szerint. : megszokott vagy megszokott módon : szokás szerint Szokásom szerint próbáltam belelátni Myra elméjébe, és szokásomhoz híven nem jutottam sehova.

Mit jelent az Asper szó?

Az asper szó eredete a törökből, végső soron a latinból: durva, kemény .

Mit jelent a törekedni?

intransitív ige. 1: egy bizonyos cél elérése vagy megvalósítása Orvosi karrierre törekedett . 2 : emelkedni, szárnyalni. Aspire egyéb szavai Szinonimák További példamondatok További információ az aspire-ről.

Hogyan használatos a per egy mondatban?

1 : mindegyikre vagy mindegyikért Ez tíz dollárba került naponta. 2: a kivitelezés utasításai szerint az utasítások szerint történt.

Formális?

Senior tag . A formálisabbak szerint és szerint. Szerint informálisabb.

Hogyan használod helyesen a pert?

Az oxfordi szótár szerint a per egy elöljárószó és azt jelenti: mindegyikre és a segítségével. Míg mint per egy kifejezés, ami azt jelenti , hogy összhangban .

Mi a különbség a makacs és a makacs között?

Melléknevekként az a különbség a makacs és a makacs között, hogy a makacs makacsul kitartó , általában a helytelen cselekedetekben; a reform vagy a bûnbánat megtagadása, miközben makacs, azt jelenti, hogy megtagadja a mozgást vagy a vélemény megváltoztatását; makacs; határozottan ellenáll.

Az Obduraty egy szó?

a. Megedzett a helytelenségben vagy a gonoszságban ; makacsul megtérő: "az öreg bűnös elviselhetetlen lelkiismerete" (Sir Walter Scott). b. Érzéssel szemben megkeményedett; keményszívű: makacs fösvény.

Mit jelent auspice magyarul?

1 égisze többes szám : szíves mecenatúra és útmutatás a helyi történelmi társaság égisze alatt végzett kutatásokhoz . 2 : prófétai jel különösen : kedvező jel. 3. ábra: előjelek megfigyelése, különösen a madarak repülésének és táplálkozásának megfigyelése.

Mit jelent a Propitiously?

1 : kedvező beállítottságú : jóindulatú. 2: jó előjelnek lenni: szerencsés, kedvező jel. 3 : előnyben részesítendő : előnyös.

Mi a kedvező idő?

Nalla Neram (நல்ல நேரம்) fordítása "jó idő vagy kedvező idő". ... Ez a „megfelelő idő” arra az időszakra vonatkozik, amikor az összes égi erő az Ön javára dolgozik.

Mit jelent az, hogy százszorszép, ha úgy érted?

Egyszerűen fogalmazva, a „daisy” azt jelenti, hogy a legjobb vagy a legcsodálatosabb . Kicsit hasonló ahhoz, mintha azt mondanám, hogy valami a termés krémje.

Mit jelent a dinnyebogyó az emberen?

1 USA, informális : ostoba, ostoba vagy megvetendő személy Valami az emberi természetben arra késztet bennünket, hogy azt gondoljuk, mi vagyunk a legjobb sofőrök az utakon minden pillanatban. Mindenki más a dögbogyó.

A huckleberry ugyanaz, mint az áfonya?

Strik azt mondta, hogy bár az igazi huckleberry rokon az áfonyával , ez egy teljesen más nemzetség. „Amit mi [nyugaton] áfonyának szoktunk nevezni, az őshonos áfonyafaj, és az itt található összes különféle áfonya a Vaccinium nemzetséghez tartozik, amely ugyanaz, mint a kereskedelmi forgalomban kapható áfonya” – mondta Strik.

Per a szorzást jelenti?

Szorzás-szorzat, szorzás, szorzás, szorzás. Osztás-hányados, osztalék, osztás, osztva, mindegyik, per, átlag, egyenlően osztva. Egyenlő-ugyanaz, egyenlő, ugyanaz, mint, egyenértékű, egyenlő.

Hogyan mondod személyenként?

2 válasz
  1. Mindig úgy olvastam, hogy "a nevében". A "szerint" az idő nagy részében működik, de a "meghatározás szerint" úgy tűnik, hogy jobban fordítható: "a nevében". ...
  2. A „nevében” kifejezés általában pro vagy pp szerint jelenik meg, mint amikor a titkárok leveleket írnak alá távollevő főnöküknek.