Elissa slotkin katona volt?

Pontszám: 5/5 ( 57 szavazat )

Elissa Blair Slotkin (született: 1976. július 10.) amerikai politikus, 2019 óta Michigan 8. kongresszusi körzetének amerikai képviselője. A Demokrata Párt tagja, korábban a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) elemzőjeként és a védelmi minisztériumban dolgozott. hivatalos.

Hol található Michigan nyolcadik kerülete?

Elissa Slotkin, az Egyesült Államok képviselője büszke arra, hogy Michigan állam 8. kongresszusi körzetének lakosságát szolgálja, amely körzet Ingham, Livingston és North Oakland megyéket foglalja magában. A nagyobb városok közé tartozik (a legtöbb) Lansing, East Lansing, Brighton, Howell, Clarkston, Lake Orion, Rochester és Rochester Hills.

Mely városok találhatók Michigan állam 8. kerületében?

Nagyobb városok
  • Lansing (rész, megosztva a 4.-el)
  • East Lansing (rész, megosztva a 4.-el)
  • Rochester.
  • Clarkston.
  • Orion-tó.
  • Oxford.
  • Brighton.
  • Howell.

Kit képvisel Elissa slotkin?

Holly, Michigan, Egyesült Államok Elissa Blair Slotkin (született: 1976. július 10.) amerikai politikus, 2019 óta Michigan 8. kongresszusi körzetének amerikai képviselője. A Demokrata Párt tagja, korábban a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) tagja volt. elemző és a védelmi minisztérium tisztviselője.

Honnan tudhatom meg, hogy ki az amerikai szenátorom?

A Congress.gov használatával keresse meg szenátorát, egyszerűen keresse fel a Congress.gov honlapját, görgessen a képernyő aljára, és a „Kongresszus jelenlegi tagjai” alatt válassza ki államát a legördülő menüből.

Elissa Slotkin kongresszusi asszony az amerikai kézfogásról

23 kapcsolódó kérdés található

Hány szenátora van az egyes államokban?

Az alkotmány előírja, hogy a Szenátus minden államból két-két szenátorból áll (tehát a szenátusnak jelenleg 100 tagja van), és hogy a szenátornak legalább harminc évesnek kell lennie, kilenc éve az Egyesült Államok állampolgárának kell lennie, és , ha megválasztják, annak az államnak a lakója, ahonnan…

Kit képvisel Haley Stevens?

Haley Maria Stevens (1983. június 24.) amerikai politikus Michigan államból. Demokrata, az Egyesült Államok Képviselőházának tagja Michigan 11. kongresszusi körzetéből.

Ki játssza Owent a dodgeballban?

Dodgeball: A True Underdog Story (2004) - Joel David Moore mint Owen - IMDb.