A visszafejtést kötőjellel kell ellátni?

Pontszám: 4,3/5 ( 33 szavazat )

A visszafejtés (Reverse Engineering, RE) valaminek (eszköznek, elektromos alkatrésznek, szoftverprogramnak stb.) átvételének folyamata... Az igealak: to reverse-engineer, kötőjellel írva .

Hogyan kell írni a visszafejtőt?

Reverse Engineer | A Reverse Engineer meghatározása Merriam-Webstertől.

Hogyan használod a visszafejtést egy mondatban?

A Xerox egy visszafejtési folyamatba kezdett. Szétszedte a gépeket, és megvizsgálta a japán gyárakat, hogy kiderítse, hogyan tudnának ilyen bravúrokat megvalósítani. 2. A szoftver visszafejtésének fontos részeként a dekompiláció kulcsszerepet játszik .

Miért illegális a visszafejtés?

Mivel a visszafejtés felhasználható a forráskód rekonstruálására , finom vonalat jár be a szellemi tulajdonjogban. Számos szoftver licencszerződés szigorúan tiltja a visszafejtést. ... A szoftverek javítása a másolásvédelem vagy a digitális jogkezelési rendszerek leküzdésére illegális.

Mi a másik kifejezés a visszafejtésre?

szimuláció . utánzás . plágium . sokszorosítás . Gyárak leírása vagy azokhoz kapcsolódó áruk előállítása.

Reverse Engineering az ergonómia javítására

28 kapcsolódó kérdés található

Milyen példák vannak a visszafejtésre?

Példák az LCE visszafejtett alkatrészekre:
 • Tűzoltó sprinkler szelepek.
 • Légkondicionáló és hűtőrendszer csomagolt és csomag nélküli szelepek (lásd lent)
 • Mechanikus tömítések.
 • Légkondicionáló rendszer szárítóház szerelvény.
 • Magas hőmérsékletű csavar/alátét szerelvény.
 • Légtelenítő szelep alkatrészek.

A visszafejtési kód illegális?

A visszafejtés általában legális . Az üzleti titok jogában a független fejlesztéshez hasonlóan a visszafejtés az üzleti titok feltárásának engedélyezett módszere. A szabadalmi jogban azonban, mivel a szabadalom tulajdonosának kizárólagos joga van a szabadalom használatára, birtoklására vagy fejlesztésére, a visszafejtés nem jelent védelmet.

Legális a visszafejtés API?

Az Egyesült Államokban az Ön által leírt visszafejtési API-kat általában tiltja az EULA , vagy ha a DMCA nem említi kifejezetten az EULA-ban. A kérdés lezárása mellett szavazok, mert ez jogi kérdés, nem programozási kérdés.

Beperelhető visszafejtés miatt?

Igen . Még akkor is beperelhető, ha nem tett semmi illegálisat.

Mi a szoftver reverse engineering?

A szoftver reverse engineering (SRE) egy szoftverrendszer egészének vagy részleges elemzésének gyakorlata a tervezési és megvalósítási információk kinyerése érdekében. ... A visszafejtési ismereteket a vírusok és rosszindulatú programok észlelésére és semlegesítésére, valamint a szellemi tulajdon védelmére is használják.

Mi a reverse engineering a számítástechnikában?

Amikor számítástechnikára/programozásra hivatkozunk, a visszafejtés a programozási kód „lebontását” jelenti. A visszafejtés magában foglalja annak kiderítését, hogy a kód különböző funkciói hogyan épülnek fel, mit csinálnak, és hogy mindegyik hogyan kapcsolódik más kódfüggvényekhez, és hogyan hatnak velük kölcsönhatásba.

Mit jelent a reverse engineering a tudományban?

A reverse engineering (más néven visszafelé vagy visszafelé történő tervezés) egy olyan folyamat vagy módszer, amelynek alkalmazásával az ember deduktív érveléssel próbálja megérteni, hogy egy eszköz, folyamat, rendszer vagy szoftver hogyan valósít meg egy feladatot nagyon kevés (ha van ilyen) segítségével. ) betekintést pontosan hogyan is működik...

Miért végeznek visszafejezést a mérnökök?

1. Miért végeznek visszafejezést a mérnökök a termékeken? Válasz: Az objektumok részletes lebontása és elemzése, valamint az objektum részletes megértése .

Mi a visszafejtés 3 szakasza?

Ennek a folyamatnak három fő szakasza van:
 • Megvalósítás helyreállítása. Gyorsan megismerheti az alkalmazást, és elkészítheti a kezdeti modellt.
 • Tervezés helyreállítása. Oldja fel az adatbázis-struktúra mechanikáját, és oldja fel az idegenkulcs-hivatkozásokat.
 • Elemzés helyreállítása. Távolítsa el a tervezési műtermékeket, és szüntesse meg a modell hibáit.

Etikátlan a visszafejtés?

Sok vállalat etikátlan gyakorlatnak tartja a RE-t, mivel lehetővé teszi másoknak, hogy megsértsék szerzői jogaikat és ellopják szellemi tulajdonukat. Sokan azonban azt állítják, hogy a back engineering nem illegális, így nem is etikátlan . A visszafejtés előnyei bőségesek, mindaddig, amíg megfelelően használják.

A visszafejtés sérti a szabadalmat?

A visszafejtési eljárás nem használható szabadalmaztatott találmány „felfedezésére” és másolására . Ez a szabadalmi oltalom használatának egyik előnye az üzleti titok helyett.

Legális a játékok visszafejtése?

A visszafejtés általában nem sérti az üzleti titokról szóló törvényt , mert az információszerzés tisztességes és független eszköze, nem pedig visszaélés. Ha az információt tisztességes és becsületes módon fedezték fel, az üzleti titokról szóló törvény megsértése nélkül is jelenthető.

A kód visszafejtése illegális?

A visszafejtés teljesen LEGÁLIS , függetlenül attól, hogy mit mondanak a shills. Legfeljebb szoftverekkel kapcsolatos jogosulatlan tevékenység miatt perelhető be, hacsak nem terjeszti tovább.

Legális és etikus szoftver a visszafejtés?

Az új bírósági ügyek feltárják, hogy az önállóan létrehozott számítógépes programmal való interoperabilitás eléréséhez használt visszafejtési gyakorlatok legálisak és etikusak .

Legális a visszafejtés Ausztráliában?

A törvény és az ausztrál bíróságok általi értelmezése bizonyos védelmet nyújt a szoftverek visszafejtése ellen, de csak egy olyan pontig , amelyen túl a programban található szellemi tulajdon védelme érdekében a végfelhasználóknak konkrét feltételeket kell elfogadniuk.

Tud-e visszafejteni egy szabadalmaztatott terméket?

Igen – a szabadalmaztatott termékek visszafejtése fantasztikus módja annak, hogy megtanulja, hogyan készülnek az innovatív termékek, így megfizethetőbb áron alakíthatja át őket, vagy javíthatja az általános formulát.

Mi a különbség az újratervezés és a visszafejtés között?

Bár mindkettő a késztermékek további vizsgálatára vagy tervezésére vonatkozik, ennek módszerei és a kívánt eredmények nagyban különböznek egymástól. A visszafejtés megpróbálja feltárni, hogyan működik valami , míg az újratervezés a jelenlegi tervezés javítására törekszik azáltal, hogy megvizsgálja annak bizonyos aspektusait.

Hol alkalmazzuk a visszafejtést?

A visszafejtést számos célra használják: tanulási eszközként ; új, kompatibilis termékek előállításának módjaként, amelyek olcsóbbak, mint a piacon jelenleg kaphatók; a szoftverek hatékonyabb együttműködésére vagy a különböző operációs rendszerek vagy adatbázisok közötti adatok áthidalására; és feltárni a nem dokumentált...

Mi a visszafejtés 6 lépése?

Íme hat lépés az ügyfélélmény visszafordítására.
 1. 1) Ismerje meg az ügyfelek igényeit. ...
 2. 2) Mérje fel, hol tart az ügyfélközpontú tapasztalatok mellett. ...
 3. 3) Állítsa át szervezetét. ...
 4. 4) Új módszertanok és folyamatok kidolgozása. ...
 5. 5) Hozzon létre egy Marketing Mission Control Centert.

Mi a visszafejtés egyszerű példákon keresztül?

Példák visszafejtésre Más példák közé tartozik az elveszett forráskód helyreállítása , egy program bizonyos műveletek végrehajtásának tanulmányozása, a teljesítmény javítása és a hibák kijavítása vagy a hibák kijavítása, ha a forráskód nem érhető el.