Fejtervező alatt?

Pontszám: 4,1/5 ( 35 szavazat )

tárgyas ige. : szétszedni és részletesen megvizsgálni vagy elemezni (terméket vagy eszközt) a gyártásban rejlő fogalmak felfedezésére általában valami hasonló előállítása érdekében.

Mit csinál egy visszafejtő?

A visszafejtés egy olyan folyamat, amely megvizsgál egy meglévő terméket, hogy meghatározza a részletes információkat és specifikációkat, hogy megtudja, hogyan készült és hogyan működik . A mechanikus szerelvények esetében ez jellemzően szétszerelést, majd az alkatrészek elemzését, mérését és dokumentálását foglalja magában.

Mit jelent a reverse engineering az üzleti életben?

A visszafejtés azt jelenti, hogy megvizsgáljuk a megoldást, hogy kitaláljuk, hogyan működik . Alapvetően Ön az üzleti elemzése a megoldástól visszafelé, hogy megértse az adatokat, folyamatokat és üzleti szabályokat. A visszafejtés gyakoribb, mint gondolnád.

Mi a reverse engineering példája?

Például, amikor egy új gép piacra kerül , a versengő gyártók vásárolhatnak egy gépet, és szétszerelhetik, hogy megtudják, hogyan készült és hogyan működik. Egy vegyipari vállalat visszafejtést alkalmazhat a versenytárs gyártási folyamatára vonatkozó szabadalom legyőzésére.

Hogyan használod a visszafejtést egy mondatban?

A Xerox egy visszafejtési folyamatba kezdett. Szétszedte a gépeket, és megvizsgálta a japán gyárakat, hogy kiderítse, hogyan tudnának ilyen bravúrokat megvalósítani. 2. A szoftver visszafejtésének fontos részeként a dekompiláció kulcsszerepet játszik .

Mi az a Reverse Engineering?

43 kapcsolódó kérdés található

Mi a másik kifejezés a visszafejtésre?

szimuláció . utánzás . plágium . sokszorosítás . Gyárak leírása vagy azokhoz kapcsolódó áruk előállítása.

Hogyan csinálsz visszafejtést?

Az alkatrész visszafejtésének lépései
 1. Azonosítsa az összeállítás alkatrészeit és azok összefüggéseit.
 2. Készítsen új digitális modelleket az összeállításról vagy alkatrészről.
 3. Építsen újjá egy alkatrészt, és új digitális modellre van szüksége.
 4. Ellenőrizze a berendezéseket és alkatrészeket a minőség és a tűréshatárok biztosítása érdekében.

Mi a visszafejtés a gépészetben?

A gépészetben a reverse engineering kifejezést (gyakran RE-nek rövidítik) egy meglévő objektum rekonstrukciós folyamatának összefoglalására használják. Amikor egy tárgyat a semmiből tervez meg, a mérnök elkészíti a tervezési specifikációt, és rajzokat készít, amelyekből az elemet megszerkesztik.

Mi a reverse engineering a tervezésben?

A visszafejtés egy olyan folyamat, amelynek során egy termék tervezését elemzik vagy újraalkotják, kiindulópontként egy fizikai alkatrészt használva . Az új termék tervezési folyamata során agyagmodelleket és különböző típusú prototípusokat készítenek a koncepcióterv tesztelése, értékelése és validálása érdekében.

Mi a reverse engineering a számítástechnikában?

Amikor számítástechnikára/programozásra hivatkozunk, a visszafejtés a programozási kód „lebontását” jelenti. A visszafejtés magában foglalja annak kiderítését, hogy a kód különböző funkciói hogyan épülnek fel, mit csinálnak, és hogy mindegyik hogyan kapcsolódik más kódfüggvényekhez, és hogyan hatnak velük kölcsönhatásba.

Mi a reverse engineering a stratégiai menedzsmentben?

Egyszerűen fogalmazva, a reverse engineering egy létező rendszer, folyamat vagy struktúra (legyen az marketingrendszer vagy egy webhely felépítése) elemzése, és az ebből az elemzésből nyert tudás felhasználása egy ismétlődő vagy hasonló rendszer létrehozására.

Mi a reverse engineering a pénzügyekben?

A visszafejtés lehetővé teszi az elemző számára, hogy eltávolítson bizonyos bizonytalanságokat – nevezetesen, az ilyen típusú elemzés a részvényárral kezdődik (ami ismert), nem pedig a cash flow-k becslésével. ... Ha az ellenkezője a helyzet, akkor a részvény alulértékelt.

Miért alkalmaz visszafejtést az üzleti élet és az ipar?

A visszafejtést számos célra használják: tanulási eszközként ; új, kompatibilis termékek előállításának módjaként, amelyek olcsóbbak, mint a piacon jelenleg kaphatók; a szoftverek hatékonyabb együttműködésére vagy a különböző operációs rendszerek vagy adatbázisok közötti adatok áthidalására; és feltárni a nem dokumentált...

Illegális a visszafejtés?

A visszafejtés általában legális . Az üzleti titok jogában a független fejlesztéshez hasonlóan a visszafejtés az üzleti titok feltárásának engedélyezett módszere. A szabadalmi jogban azonban, mivel a szabadalom tulajdonosának kizárólagos joga van a szabadalom használatára, birtoklására vagy fejlesztésére, a visszafejtés nem jelent védelmet.

Miért illegális a visszafejtés?

Mivel a visszafejtés felhasználható a forráskód rekonstruálására , finom vonalat jár be a szellemi tulajdonjogban. Számos szoftver licencszerződés szigorúan tiltja a visszafejtést. ... A szoftverek javítása a másolásvédelem vagy a digitális jogkezelési rendszerek leküzdésére illegális.

Mi a visszafejtés 3 szakasza?

Ennek a folyamatnak három fő szakasza van:
 • Megvalósítás helyreállítása. Gyorsan megismerheti az alkalmazást, és elkészítheti a kezdeti modellt.
 • Tervezés helyreállítása. Oldja fel az adatbázis-struktúra mechanikáját, és oldja fel az idegenkulcs-hivatkozásokat.
 • Elemzés helyreállítása. Távolítsa el a tervezési műtermékeket, és szüntesse meg a modell hibáit.

Miért alkalmaznak a tervezők reverse engineeringet?

A visszafejtés célja a termék és alkatrészeinek megértése mélyreható elemzés alkalmazásával . Ezzel a mérnök képet alkothat a munkadarabok eredeti tervezési szándékáról, kritikus tűréseiről, a felhasznált anyagokról és az összeszerelésen belüli kulcsfontosságú funkciókról.

Mi az a reverzibilis tervezés?

A reverse engineering (más néven visszafelé vagy visszafelé történő tervezés) olyan folyamat vagy módszer, amelynek alkalmazásával az ember deduktív érveléssel próbálja megérteni, hogy egy eszköz, folyamat, rendszer vagy szoftver miként valósít meg egy feladatot nagyon kevéssel (ha van ilyen). ) betekintést pontosan hogyan is működik...

Mi a visszafejtés 6 lépése?

Íme hat lépés az ügyfélélmény visszafordítására.
 1. 1) Ismerje meg az ügyfelek igényeit. ...
 2. 2) Mérje fel, hol tart az ügyfélközpontú tapasztalatok mellett. ...
 3. 3) Állítsa át szervezetét. ...
 4. 4) Új módszertanok és folyamatok kidolgozása. ...
 5. 5) Hozzon létre egy Marketing Mission Control Centert.

Mik azok a reverse engineering eszközök?

Reverse Engineering Tool. ... A Reverse Engineering hasonló folyamatot követ, és egyszerűen úgy definiálható, mint egy objektum szétszedésének folyamata, hogy megértsék annak funkcióit, hogy megkettőzzék vagy javítsák tulajdonságait vagy minőségét.

Mi a különbség az újratervezés és a visszafejtés között?

Bár mindkettő a késztermékek további vizsgálatára vagy tervezésére vonatkozik, ennek módszerei és a kívánt eredmények nagyban különböznek egymástól. A visszafejtés megpróbálja feltárni, hogyan működik valami , míg az újratervezés a jelenlegi tervezés javítására törekszik azáltal, hogy megvizsgálja annak bizonyos aspektusait.

Mi a reverse engineering és miért fontos?

A visszafejtés vizuális megoldást nyújt egy régebbi rendszer elavult hibáinak kidolgozásához . A minőség a legfontosabb szempont ebben a folyamatban. Az előző lépéshez hasonlóan a visszafejtés támogatja a termék hibáinak feltárását. Ennek célja a termék felhasználóinak biztonsága és jóléte.

Melyek a visszafejtés fő céljai?

3.2 Reverse Engineering Ez egy vizsgálati folyamat, nem pedig egy változtatás vagy replikáció folyamata. A visszafejtés általános célja, hogy megkönnyítse a szoftverrendszerek megértését, függetlenül attól, hogy az eszközök maguk vállalják a tárgyaik megértését, vagy egyszerűen csak segítséget nyújtanak az emberi felhasználónak ehhez.

Az alábbiak közül melyik oka annak, hogy egy vállalat visszafejt egy terméket?

Az alábbiakban ismertetjük az alkatrész vagy termék visszafejtésének okait: A termék eredeti gyártója már nem gyárt terméket . Az eredeti tervről nem áll rendelkezésre megfelelő dokumentáció . Az eredeti gyártó már nem létezik , de a vásárlónak szüksége van a termékre.