Chris Bosh legyen a hírességek csarnoka?

Pontszám: 4,1/5 ( 55 szavazat )

A 2021-es osztály a Springfieldben (Magyarországon) szeptember 11-én megrendezésre kerülő ünnepségek alkalmával kerül rögzítésre. „Chris Bosh karrierje során minden idők egyik legnagyobbja volt, és kiérdemelte a helyét a Hírességek Csarnokában” – mondta Pat Riley, a HEAT elnöke. „Nagyon díszített, és nagyon megérdemli.

Chris Bosh valóban a Hírességek Csarnokának tagja?

Bosh körutazása a szombati Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába való belépésével csúcsosodik ki, ahol csatlakozik hozzá Rick Adelman, Yolanda Griffith, Lauren Jackson, Paul Pierce, Bill Russell (edző), Ben Wallace, Chris Webber és Jay Wright.

Miért nincs Chris Bosh a Hírességek Csarnokában?

Bosh nem titkolta csalódottságát tavaly, amikor lemaradt arról, hogy bekerüljön a Hírességek Csarnokába , mivel nem választották be a 2020-as, Kobe Bryantet, Tim Duncant és Kevin Garnettet magában foglaló enhrinement osztály döntőjének.

Chris Bosh allstar volt?

Torontóban Bosh ötszörös NBA All-Star lett, egyszer beválasztották az All-NBA második csapatába, játszott az amerikai válogatottban (akivel aranyérmet nyert a 2008-as nyári olimpián), és kiszorította korábbi játékosait. A rajongók kedvence Vince Carter a Raptors franchise arca és vezetője.

Chris Bosh az első szavazás?

Nyolc év várakozás után Chris Webbert beválasztották a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába, és csatlakozott az NBA-ben is kiemelkedő Paul Pierce-hez, Chris Bosh-hoz és Ben Wallace-hez. Pierce-t és Bosh-t az első évükben választották meg a szavazáson, míg Wallace négy év választás után kerül be a Hírességek Csarnokába.

Szerencsés volt Chris Bosh, hogy bekerült a Hírességek Csarnokába?

40 kapcsolódó kérdés található