A szekrény definícióján?

Pontszám: 4,6/5 ( 69 szavazat )

A Closeted és in the closet metaforák olyan leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek, LMBTQ+ emberek számára, akik nem hozták nyilvánosságra szexuális irányultságukat vagy nemi identitásukat és ezek vonatkozásait, beleértve a szexuális identitást és a szexuális viselkedést.

Mit jelent a szekrényben?

Ha valaki a szekrényben van, az azt jelenti, hogy életében nem jött ki az emberek elé . Titokban tartják nemi identitásukat, szexualitásukat, vagy mindkettőt.

Mit jelent a ki a szekrényből kifejezés?

A szekrényből kijövetel , amelyet gyakran kijövetelre rövidítenek, egy metafora, amellyel leírják az LMBT emberek szexuális irányultságuk vagy nemi identitásuk feltárását.

Hogyan használod a bezárt szót egy mondatban?

Szekrény mondat példa
  1. Kivett egy bőröndöt a szekrényből, és az ágyra lendítette. ...
  2. – Nincs a szekrényben – mondta Toby, majd elnevette magát. ...
  3. A hálószobába szaladt, és hangosan bekapcsolta a tévét, majd elbújt a bejárati ajtó melletti kabátszekrényben. ...
  4. Kihúzták a szekrényből, és az ágyra dobták.

A szekrény melléknév?

szekrény (melléknév) szekrény (ige) vízfürdő (főnév) csontváz (főnév)

Mi az a SZEKRÉNY? Mit jelent a SZEKRÉNY? CLOSET jelentése, meghatározása, magyarázata és kiejtése

15 kapcsolódó kérdés található

Mi a szekrény szinonimája?

főnév. 1'a ruhaszekrény' szekrény , gardrób, szekrény, szekrény. tároló helyiség, fülke.

Mi a különbség a gardrób és a gardrób között?

A szekrény általában egy nagy szekrény, míg a szekrény egy kis szekrény . Ez a fő különbség köztük. ... Másrészt a gardrób egy nagy szekrény, nagy tárolóhellyel a ruhák tárolására. Valójában gyűjtőszóként használják az otthonában található összes ruhára.

Mit jelent a Sacrimonious?

: úgy tesz, mintha erkölcsileg jobb lenne másoknál .

Mit jelent a walk in gardrób?

: egy nagy szekrény általában a ruháknak . A The Usage csapata kiválasztotta 2021 legjobb tárolókonténereit.

Mit jelent a pánszexuális?

A pánszexualitás az emberek iránti vonzódás nemüktől függetlenül . A pánszexuális emberek szexuálisan vonzódnak minden nemi identitású emberhez. Bármilyen nemi identitású ember képes pánszexuálisként azonosítani magát, és ezt meg is teszik.

Miért hívják szekrénynek?

gardrób Bár a szekrény ma az amerikai angolban a szekrény vagy gardrób szokásos szója, eredetileg egy kis privát helyiségre utalt, például a tanulásra vagy az imára. Ez a magánélet gondolata egy tény eltitkolásának vagy valami titoktartásnak az érzéséhez vezetett, ami egészen a 17. század elejéig nyúlik vissza.

Mit jelent a csontvázak kifejezés a szekrényedben?

Csontvázak meghatározása a/valaki szekrényében: valami rossz vagy kínos, ami valakinek a múltjában történt, és amit titokban tartanak. Megkérdezte, hogy van-e olyan csontváz a szekrényében, amely hatással lehet a politikai kampányára .

Mit csinál a dobozból?

[főleg az Egyesült Államokban], ha egy bizonyos módon lép ki a dobozból, akkor ilyen módon kezdi meg a tevékenységet . Ha Ön először lép ki a dobozból, akkor Ön az első, aki megtesz valamit. Ausztráliában a bokszból nyert győzelem azt bizonyítja, hogy az én és a csapat felkészülése jól sikerült. .

Megéri a gardrób?

Megéri a befektetést az idő, amelyet megtakaríthat azzal, hogy sétál a gardróbban , de még sok más előny is van. Még ha csak egy kis gardróbsétára fektet is be, azt tapasztalhatja, hogy a ruhák még mindig simák a vasalódeszkától, nincs penészedés vagy kopás, mert rengeteg szellőzés és extra tárolóhely áll rendelkezésre.

A gardrób egy szó?

egy szekrény , ami elég nagy ahhoz, hogy sétálni lehessen benne.

Mit jelent a szentséges gengszter?

23. 2. A szentség definíciója azt jelenti , hogy nagy show-műsort kell készíteni arról, hogy miben jobb vagy erkölcsileg magasabb rendű másoknál . A szentségre példa az, aki mindig arról beszél, hogy rengeteg jótékonysági munkát végez, és olyan nagyszerű ember. melléknév.

Félelmetes pozitív vagy negatív?

Félelmetes egy jelző, ami azt jelenti, hogy félelmet (negatív) és/vagy tiszteletet (pozitív) keltsünk azáltal, hogy erős, jó képességű. Tehát semleges szó; lehet pozitív vagy negatív is.

Mit jelent angolul a duplicitous?

A kettősség egy latin szóból származik, jelentése " kettős " vagy "kettős", és eredeti jelentése angolul egyfajta megtévesztéshez kapcsolódik, amelyben szándékosan elrejti valódi érzéseit vagy szándékait hamis szavak vagy tettek mögé.

Hogy hívják Angliában szekrényt?

A szekrény olyan bútor, amely egy vagy két ajtóval rendelkezik, általában polcokat tartalmaz, és tárgyak tárolására szolgál. A brit angolban a szekrény mindenféle ilyen bútorra utal. Az amerikai angolban a → szekrényt általában a nagyobb bútorok megjelölésére használják.

Melyek a különböző típusú szekrények?

Itt felsoroljuk a különböző típusú gardrób-kialakításokat, hogy segítsünk kiválasztani a legjobbat.
  1. Csuklós ajtós gardrób. Csuklós ajtós gardrób kialakítás. ...
  2. Szabadon álló gardrób. Szabadon álló gardrób kialakítás. ...
  3. Tolóajtós gardrób. Tolóajtós gardrób kialakítás. ...
  4. Járható szekrény. Walk-In gardrób kialakítása. ...
  5. Egyedi gardrób.

Milyen mélynek kell lennie egy szekrénynek a ruhák felakasztásához?

Ellenőrizze, hogy a szekrény elég mély-e ahhoz, hogy egy rúdra lógó ruha elférjen. A szabványos akasztók használatához legalább 24 hüvelyk mélynek kell lennie zárt ajtókkal .