Csontváznak a szekrényben?

Pontszám: 4,1/5 ( 34 szavazat )

A csontváz a szekrényben vagy a csontváz a szekrényben egy olyan köznyelvi kifejezés és idióma, amelyet valakivel kapcsolatos fel nem tárt tények leírására használnak, amelyek ha kiderülnek, károsítanák a személy észlelését; Ez...

Mit jelent az idióma csontváz a szekrényben?

Csontvázak meghatározása a/valaki szekrényében: valami rossz vagy kínos, ami valakinek a múltjában történt, és amit titokban tartanak. Megkérdezte, hogy van-e olyan csontváz a szekrényében, amely hatással lehet a politikai kampányára .

Hogyan lehet másképp mondani, hogy csontváz a szekrényben?

Ezen az oldalon 10 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel a szekrényben csontvázra, mint például: botrány , titok, sokkoló, bűn, jogtalanság, megemlíthetetlen dolog, csontváz, csontváz a szekrényben , szégyen és helytelen magatartás.

Milyen példák vannak csontvázakra a szekrényben?

Az emberek ezen a területen főként korruptak, önközpontúak, és sokuknak csontvázuk van a szekrényben. Nem hajlandó megszólalni, mert fél a csontváztól a szekrényben. Emmának van egy csontváza a szekrényben. Miután összeveszett a férjével, egyszer összejött a barátjával, Vilmossal.

Mi a teendő, ha csontváz van a szekrényedben?

Csontvázak kezelése a szekrényben
  1. Fogadd el, hogy megtörtént. A valóság elfogadása, különösen, ha az csúnya, mindenkinek nehéz. ...
  2. Békülj meg a történtekkel. ...
  3. Fogadd el a történteket. ...
  4. Fejezd ki érzelmeidet. ...
  5. Bocsáss meg magadnak vagy annak, aki a helyzetet okozta. ...
  6. Ígérd meg magadnak, hogy továbblépsz.

CSONTKOZAT A SZEKRÉNYÜNKBEN!

16 kapcsolódó kérdés található

Mik azok a csontvázak?

A csontváz az a kemény szerkezet, amely egy élőlény belső szerveit védi . A csontvázak lehetnek a testen belül vagy a testen kívül. Az emlősökben, köztük az emberben is, a csontváz csontokból áll. Az összes csont, ha össze vannak kötve, egy test "csontrendszerét" alkotja.

Honnan származik a csontváz a szekrényben?

Az „egy csontváz a szekrényben” kifejezést Angliában találták ki a 19. században . ... A „csontváz a szekrényben” kétségtelenül egy látszólag feddhetetlen személyre vagy családra való utalásból származik, akinek egy bűnös titka vár feltárásra.

Mit jelent az idióma, hogy hozd haza a szalonnát?

: megkeresni a megélhetéshez szükséges pénzt Egész héten keményen dolgozott , hogy hazahozza a szalonnát a családjának.

Mit jelent a lábat rázni idióma?

A Longman Dictionary of Contemporary English-ből: rázza meg a lábát , amellyel azt mondták valakinek, hogy siessen , vagy gyorsan kezdjen el valamit C'mon, shake a leg!

Mit jelent a finom fogú fésű?

finom fogú fésűvel menjen át / át, hogy alaposan megvizsgálja; alaposan keressen ; finomfésű: A rendőrök finomfogú fésűvel mentek át a lakáson.

Mit jelent a Amikor a disznók repülnek az idióma?

USA, informális. – szokták mondani , hogy az ember azt hiszi, hogy valami soha nem fog megtörténni A pályaudvart akkor fogják felújítani, amikor disznók repülnek .

Mire való a bacon szleng?

A szó és az étel legalább a 14. század eleje óta létezik, egy protogermán gyökérből, bakkonból vagy "háthúsból". Az 1900-as évek eleje óta a " szalonna hazahozása " a megélhetés szlengje. A szalonna definíciói.

Mit jelent az a idióma, hogy a Cat megkapta a nyelvedet?

informális. – szokott kérdezni valakit, hogy miért nem mond semmit: „ Szokatlanul csendes voltál ma este ” – mondta.

Honnan származik a város vörös festése?

Fesd pirosra a várost A „festsük pirosra a várost” kifejezés eredete valószínűleg egy legendás részeg éjszakának köszönhető . 1837-ben Waterford márkija – egy ismert buja és huncutkodó – egy baráti társaságot vezetett egy éjszakai italozásra az angliai Melton Mowbray városában.

Honnan és honnan származik a kifejezés?

A kifejezés eredete nem tisztázott, és kevés információ áll rendelkezésre annak megerősítésére, hogy először a 19. század közepén vagy a 20. század elején használták. Állítólag közvetlenül a német „und wie!” szóból fordítják. és olasz „e gyere!” azonos jelentésű kifejezések.

Mi az a csontváz osztály 2?

Magyarázat: A csontváz az a kemény szerkezet, amely egy élőlény belső szerveit védi . A csontvázak lehetnek a testen belül vagy a testen kívül. Az emlősökben, köztük az emberben is, a csontváz csontokból áll. Az összes csont, ha össze vannak kötve, egy test "csontrendszerét" alkotja.

Mi a 3 típusú csontváz?

Három különböző csontváz kialakítása biztosítja az organizmusok számára ezeket a funkciókat: hidrosztatikus váz, külső váz és endoskeleton .

Mi a csontváz a 4. osztályhoz?

A csontrendszer a csontok, ízületek, szalagok és porcok összessége, amely keretet biztosít a test számára.

A szalonna sértés?

A 4. definíció szerint a „bacon”, a „chaw-bacon” rövidítése, valójában pejoratív volt! Arra a tényre hivatkozott, hogy a sertéshús elsősorban Anglia vidéki lakossága által fogyasztott hús volt. Így az, hogy valakit szalonnának neveztek, azt jelentette, hogy „egy rusztikus bohóc”: paraszt, köcsög, ernyedt állkapocs.

A bacon mindig sertéshús?

Míg az igazi szalonna sertéshúsból készül , előfordulhat, hogy látott vagy kipróbált más típusú „bacont”, amelyek különböző állatokból származnak. A legelterjedtebb nem sertés szalonna a pulykasonna. Ezt a terméket a szalonna soványabb alternatívájaként hozták létre.