A szótárban a leghibásabb?

Pontszám: 4,5/5 ( 22 szavazat )

(elavult, humoros) A rossz felsőbbrendű alakja: a legtöbb rossz . (elavult) A rossz egyes szám második személyű jelenbeli formája.

Mit jelent a legrosszabb szó?

legrosszabb. (elavult, humoros) A rossz felsőbbrendű alakja: a legtöbb rossz . Ige. legrosszabb. (elavult) A rossz egyes szám második személyű jelenbeli formája."

Hogyan használod a Rossz szót egy mondatban?

Hibás mondatpélda. Megbántottalak , és jóvá kellett tennem . Ha úgy gondolja, hogy valaki megbántott, felejtse el és bocsásson meg! Azért jöttél hozzám, hogy elpusztítsad azokat, akik bántottak téged.

Gaw benne van a szótárban?

főnév elsősorban skót . keskeny, árokszerű mélyedés, különösen egy barázda a földben vagy egy kopott vagy vékony szövetrész.

A művelet pontatlan vagy helytelen?

A hiba (a latin error szóból, ami "vándorlást" jelent) olyan cselekvés, amely pontatlan vagy helytelen. Bizonyos esetekben a hiba egyet jelent a hibával.

A szótárban melyik szó van hibásan írva

44 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent ez rosszul?

melléknév. nem összhangban azzal, ami erkölcsileg helyes vagy jó : helytelen tett. az igazságtól vagy ténytől való eltérés; hibás: rossz válasz. személyként nem helyes cselekvésben, ítéletben, véleményben, módszerben stb.; tévedésben: Tévedsz, ha őt hibáztatod.

A Wrongest helyes?

Az egyszavas komparatív és felsőbbrendű alakok, a legrosszabb és a legrosszabb, már nem használatosak , csak humorosan; inkább a „rosszabb” és a „leghibásabb” kifejezéseket részesítik előnyben.

Hogyan kell kiejteni a Gaw szót?

Jól van a Gaw-ool- ah kiejtése.

Gaw egy Scrabble?

Nem, a gaw nem szerepel a Scrabble szótárban .

Mi a rossz ige?

jogtalanul; jogtalanság\ ˈrȯŋ-​iŋ \ A rossz definíciója (4/4. bejegyzés) tranzitív ige. 1a : rosszat tenni : bántani, ártani . b : tiszteletlenül vagy becstelenül bánik: megsért.

Megsértették jelentése?

: igazságtalanul megsérülni : rosszat szenvedni.

Hogyan használod rosszul a szót?

Hibás mondatpélda
  1. Néha hibázok, és rosszul csinálom. ...
  2. Nem tudom sem megbüntetni, ha rosszat tesz, sem jutalmazni, ha jól cselekszik. ...
  3. Jó vagy rossz, a döntés megszületett. ...
  4. De jó vagy rossz, ő nem a lánya. ...
  5. Mi a baj vele?

Van olyan szó, mint a Wrongest?

Ami a „rossz” kifejezést illeti, a „ Rossz /A legrosszabb” használata nem általános. A legtöbb szótárban nem szerepel ez a szó, kivéve az Oxford szótárat, amely csak a „Wronger” szót tartalmazza főnévként.

Mi a rossz főnév?

Helytelen vagy helytelen cselekedet vagy eset; súly; helytelenség ; hiba.

Mi az a Gaw kémia?

Bruttó atomtömeg . Akadémiai és Tudomány » Kémia. Értékeld: GAW.

Mi az a Gaw orvosi értelemben?

légúti vezetőképesség . Rövidítés: G AW . A légáramlás mennyisége osztva az azt előállító nyomás mennyiségével; a légúti légutak légáramlást fenntartó képességének mértéke. Lásd még: vezetőképesség. Link erre az oldalra: <a href="https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/GAW">légúti konduktancia</a>

Tudsz még rosszat mondani?

(De lehet melléknév is, igazad van). A „rossz”-nak speciális összehasonlító és szuperlatívuszai vannak: „rosszabb” és „legrosszabb”. A "rosszabb" nem igazán létezik (szerkesztés: az alább linkelt szál egy esetet javasol, amikor használható), bár az emberek megértenék, ha mondanád.

Mi a rossz szó szuperlatívusza?

Melléknév. rossz (összehasonlító több helytelen vagy helytelenebb, szuperlatívusz leginkább rossz vagy legrosszabb )

Helyesebb vagy jobb?

A jobboldal összehasonlító formája: jobboldalibb. Aki igazat tesz; aki igazságot tesz vagy jóváteszi a rosszat.

Mi a másik szó a nem pontos?

pontatlan , laza; hibás, téves, hibás.

Mi a rossz példa?

A helytelen olyasmit ír le, ami törvénytelen, helytelen, erkölcstelen vagy helytelen. Amikor hazudsz a barátaidnak , ez egy példa a helytelen viselkedésre. Ha piros pulóvert visel, amikor kéket akart viselni, ez egy példa arra a helyzetre, amikor rossz pulóvert visel.