Ingyenes a Volvo sensus navigáció?

Pontszám: 4,9/5 ( 47 szavazat )

Térképfrissítések a műhelyben
A térképfrissítések ingyenesek , de a kereskedő felszámíthatja a térképek telepítéséhez szükséges műhelyidőt. Forduljon Volvo márkakereskedőjéhez, ha bármilyen problémája van a térképek online letöltésével.

Mennyibe kerül a Sensus navigáció?

Ár: 20 USD járművenként havi előfizetési díj (3 csomagban szereplő jármű 60 USD havi díjjal jár). Készülékek: Külön megvásárolható. Korlátok: 3 jármű tervenként. Hotspot: Jármű hotspotonként korlátozott számú Wi-Fi-képes eszközt csatlakoztat.

A Volvo Navigation használatához előfizetés szükséges?

A tulajdonosoknak elő kell fizetniük a Sensus Connect szolgáltatásra, hogy megkapják ezeket a szolgáltatásokat. A Sensus másik elérhető funkciója a navigációs rendszer.

Hogyan lehet aktiválni a navigációt a Volvo Sensuson?

A Sensus Navigation aktiválása Nyomja meg a NAV gombot a középkonzolon . Rövid idő múlva megjelenik az aktuális földrajzi terület térképe, ahol az autót egy kék háromszög szimbolizálja.

A Volvohoz tartozik navigáció?

A Volvo a Sensus Navigation nevű navigációs rendszert és az internetes térképek nevű térképszolgáltatást egyaránt kínálja. Az elérhetőség a piactól függően változhat. Itt található információ arról, hogy ezek a funkciók hogyan különböznek egymástól.

A navigáció használata az új Volvóban

24 kapcsolódó kérdés található

Milyen navigációs rendszert használ a Volvo?

A Volvo a Sensus Navigation nevű navigációs rendszert, valamint az internetes térképek nevű térképszolgáltatást kínálja. Mivel vizuálisan hasonlítanak egymásra, nem mindig könnyű azonnal látni, hogy Volvója melyik rendszerrel van felszerelve.

Mi az a Volvo navigációs rendszer?

A Volvo egy navigációs rendszert (Sensus Navigation) kínál, amely merevlemez-alapú térképeket, hangos útbaigazítást, forgalmi információkon alapuló fejlett útvonaltervezést, internetes keresési funkciót és több úti cél megadásának lehetőségét használja . Az egyszerűbb térképszolgáltatás, az internetes térképek letölthetők az autóba.

Hogyan használhatom a Volvo navigációs rendszeremet?

A Gyors használatbavételi útmutató használatához:
 1. Válassza a Navigáció lehetőséget a Sensus kezdőképernyőjén.
 2. Válassza a Maximalizálás lehetőséget a térkép teljes képernyős megjelenítéséhez.
 3. Görgessen addig, amíg meg nem látja az úti célt a térképen.
 4. Várja meg, amíg a térkép teljesen betöltődik.
 5. Tartsa lenyomva a helyet a térképen (egy kék kör jelenik meg)

Van a Volvómban Sensus?

A 15. modellévtől kezdve minden új Volvo modell frissített Sensus Connect rendszerrel rendelkezik . Azok a sofőrök, akiknek már van Sensus Connect az autójukban, frissítést kapnak rendszerükhöz. További információért forduljon Volvo márkakereskedőjéhez.

A Volvo XC40 rendelkezik műholdas navigációval?

A Volvo többi SUV-jához hasonlóan az XC40 is kilenc hüvelykes, táblagépes információs és szórakoztató rendszert kapott a műszerfal közepére szerelve. ... Műholdas navigációt kap forgalmi információkkal , valamint úticélt küldhet autójának a Volvo On Call with App okostelefon funkciójával.

Ingyenes a Volvo Internet?

Minden vadonatúj Volvo 6 hónapos (vagy 3 GB-os, attól függően, hogy melyik következik be előbb) ingyenes adatforgalmi előfizetéssel rendelkezik , amely lehetővé teszi az autós alkalmazások és a beépített Wi-Fi hotspot használatát. Az ingyenes próbaidőszak lejárta után a terv részleteit és a megújítási árakat az AT&T webhelyén találja.

Hogyan működik a Volvo Sensus?

A Volvo On Call alkalmazással rendelkező Sensus Connectet úgy terveztük, hogy megfeleljen az Ön csatlakoztatott autójának minden igényének. ... Ha Volvója csatlakozik az internethez, a beépített autós modemen keresztül, lehetőség van az internetkapcsolat (Wi-Fi hotspot) elosztására, hogy más eszközök is használhassák az autómodemet.

Hogyan indul a Volvo távirányító?

A távindítás (ERS – Engine Remote Start) azt jelenti, hogy az autó motorja távolról indítható, hogy indulás előtt felmelegedjen/lehűljön az utastér . Az ERS kulccsal és/vagy Volvo On Call* segítségével aktiválható, lásd a Volvo On Call alkalmazást. A kulcs gombjai a távoli indításhoz.

Csatlakoztathatom a Volvómat az otthoni wifi-hez?

A középkonzolon: Nyomja meg a MY CAR gombot, majd válassza az OK/MENU lehetőséget. A Sensus Connect menüben: Válassza a Beállítások, majd az Internetbeállítások menüpontot. A Sensus Connect menüben: Válassza a Connect via, majd a Wi-Fi lehetőséget. ... A jövőben az autó automatikusan megpróbál csatlakozni egy elérhető hálózathoz Wi-Fi-n keresztül.

Hogyan szerezhetek wifit a Volvómban?

A vezeték nélküli hotspot aktiválásához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
 1. Koppintson a Sensus képernyő felső szélén lévő fülre (látja a Beállításokat vagy a Kezelési kézikönyvet)
 2. Válassza a Beállítások lehetőséget.
 3. Válassza a Kommunikáció lehetőséget.
 4. Válassza a Járműmodemes internet lehetőséget, és ellenőrizze, hogy a négyzet be van-e jelölve.
 5. Menjen vissza a Kommunikáció menüpontra.
 6. Válassza a Jármű Wi-Fi Hotspot lehetőséget.

Milyen alkalmazások érhetők el a Volvo Sensus számára?

A Volvo szolgáltatások, alkalmazások és programok széles skáláját kínálja, hogy az autó használatát a lehető legélvezetesebbé tegye.... Navigáció
 • Parkolás és fizetés.
 • Nyüszít.
 • Keressen üzemanyagot.
 • WikiLocations.
 • Glympse.
 • Időjárás.
 • Helyi keresés.
 • Küldje el az autóba.

A Volvo Rtti ingyenes?

Ezt a szolgáltatást a Sensus Cloudon keresztül ingyenesen biztosítjuk , hogy tájékozódjon az aktuális forgalmi viszonyokról az út során. Az RTTI mindaddig aktív, amíg van internetkapcsolat, a járműmodemes internet be van kapcsolva, az RTTI adatmegosztása engedélyezve van, és a szolgáltatást kiválasztotta.

Mi az a Sensus navigation Pro a Volvóban?

A Sensus Navigation egy műholdas alapú közlekedési információs és navigációs rendszer . A rendszer elvezeti Önt egy úti célhoz, és útközben információkat ad, például alternatív útvonalakat a balesetek és útmunkák elkerülése érdekében. Beállíthat egy útvonalat, kereshet POI-t az útvonalon, mentheti az úti célokat stb.

Használja a Volvo a Google Térképet?

Az új Volvókban lesz Google Térkép, alkalmazások és Asszisztens – még akkor is, ha nincs Android-telefonja.

Mennyibe kerül a Volvo előfizetés?

A vásárlók már havi 650 dollárért előfizethetnek a 2021-es Volvo S60-ra vagy XC40-re. A 2021-es Volvo XC60 havi 700 dollárért, míg a nagyobb XC90 havi 750 dollárért kapható.

Hogyan frissíthetem a Volvo navigációs rendszeremet?

Keresse fel a Volvo Cars támogatási oldalát (support.volvocars.com) egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépen. Válasszon térképeket, autómodellt és évjáratot. Kattintson a régióra a frissítéshez. Megjelenik egy térkép a régió legfrissebb térképi adataival.

Ingyenesek a Volvo szoftverfrissítések?

A szoftverfrissítések díjmentesen állnak rendelkezésre járművéhez a tervezett karbantartási látogatások során . ... A Volvo folyamatosan új szoftvereket fejleszt és frissítéseket biztosít annak érdekében, hogy autója a lehető legjobban működjön.

Milyen gyakran frissíti a Volvo a térképeit?

A térképek évente 2-12 alkalommal frissülhetnek (piactól függően). A térképek frissítésének két módja van. Akár számítógépen és USB-memórián keresztül, akár közvetlenül az autóból. (ha az autó csatlakozik az internethez).

Mi az a Volvo frontpark asszisztens?

A Front Park Assist egy kiváló rendszer, amely figyelmeztet az akadályokra, ha a jármű előtt korlátozott a hely , például párhuzamos parkoláskor. A rendszer akkor aktiválódik, ha a sebesség 15 km/h (9,3 mph) alá esik. Egy jel jelzi a távolságot az autó előtt lévő tárgytól.

A navigáció alapfelszereltség a Volvo XC60-on?

Volvo XC60 R-Design Az alapburkolat jellemzői mellett az R-Design négyzónás automata klímaberendezéssel, fűthető első ülésekkel, első parkolóérzékelőkkel, 14 hangszórós Harman Kardon hangrendszerrel és navigációval rendelkezik. ... Ugyanazokkal a szabványos és elérhető funkciókkal rendelkezik, mint a többi R-Design modell.