Mit jelent az olajos?

Pontszám: 4,9/5 ( 63 szavazat )

1 : olajhoz hasonlít, vagy annak tulajdonságaival rendelkezik : olajos is: olajat tartalmaz vagy termel. 2 : sértően magasztaló módon vagy minőséggel jelölt.

Milyen a harcos ember?

1 : magabiztosságra, ellenségeskedésre vagy harciasságra hajlamos vagy azt tanúsítja . 2 : kifejezetten háborút folytat : háborúban álló államhoz tartozik vagy annak elismert, és a háború törvényei védik és alá vannak vetve.

Mi a szó szerinti jelentése az unctuous szónak?

1 : önelégült, meghökkentő és hamis komolyság vagy spiritualitás jellemzi, felfedi vagy megjelöli . 2a : zsíros, olajos.

Ki az a szar ember?

Smarmy olyan valakit ír le, aki túlságosan hízelgő és hamis . Lehet, hogy egy mocskos diák azt mondja egy tanárnak: „Ma még szebben nézel ki, mint máskor”, széles mosollyal. Smarmy olyasvalakiről ír le, aki túlzásba esik, és megpróbál nyájas és elbűvölő lenni – senkit nem téveszt meg.

Mit jelent a cinkusz?

cinkos az amerikai angolban (ˈzɪŋkəs) melléknév . cinkre vonatkozó vagy azt tartalmazó .

Mit jelent a olajos ?

42 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Smary

/ˈsmɑː.mi/ rendkívül udvarias vagy segítőkész, vagy nagy tiszteletet tanúsítva bosszantó vagy nem őszintének tűnő módon: Barátságos akart lenni, de csak fanyarnak és őszintétlennek tűnt.

Jó vagy rossz az unctuous?

Nézze meg az utóbbi időben bármelyik főzőműsort, és valószínűleg hallani fogja valakit, aki egy ételt „ kínosnak ” ír le, mintha ez jó dolog lenne. Úgy tűnik, sok híres szakács használja ezt a szót, hogy azt sugallja, hogy az étel gazdag, sima vagy talán krémes is. ... Az unctuous egy latin szóból származik, amely kenőcsöt jelent.

Mi az az alázatos viselkedés?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Mi az a Humpty Dumpty szó?

Az Oxford English Dictionary szerint a 17. században a "humpty dumpty" kifejezés egy sörrel főzött pálinka italt jelentett. A rejtvény félrevezetésre valószínűleg azt a tényt használta ki, hogy a „humpty dumpty” egyben a tizennyolcadik századi reduplikatív szleng is egy alacsony és ügyetlen ember számára .

Hogy hívják azt, aki szeret vitatkozni?

erisztikus Hozzáadás a listához Megosztás. Ha szeretsz vitatkozni, akkor irisztikus vagy. Az erisztikusság meglehetősen gyakori tulajdonság a vitázók számára. ... A vitatkozó embert nevezhetjük erisztikusnak is: "Megőrjít, ha ez az erisztikus hamis érveivel nyeri meg a vitáit." A görög szó az eris, „viszály vagy viszály”.

Hogy hívják azt, aki sokat veszekszik?

harcias , vitázó, agresszív, harcias, harcias, bunkó stb.

Hogy hívják azt, aki harcot választ?

Ha valaki harcias , akkor szívesen harcol. ... A harcias a latin bellum szóból származik, ami a "háborút" jelenti. Használhatja valós háborúkról beszélve – a háborúban részt vevő nemzeteket hadviselőknek nevezik –, de a harcias általában pszichológiai beállítottságot ír le.

Mit jelent a Wanness?

A kimerültség definíciói. a bőr természetellenes színének hiánya (zúzódások, betegség vagy érzelmi szorongás miatt) szinonimák: achromasia, lividity, lividness, luridness, sápadtság, sápadtság, sápadtság. típusa: arcszín, bőrszín, bőrszín.

Mit értesz Rill alatt?

patak vagy patak ; patak. kis csatorna vagy víznyelő, például a talajerózió során keletkezett. Valamint: rille az egyik a sok kanyargós repedés közül a Holdon.

Mi az a Ninnyhammer?

főnév. bolond vagy együgyű ; tökfej.

Hogyan használod az obsequiust?

Kötetlen egy mondatban?
  1. A hercegnőnek voltak alázatos szolgái, akik elöntötte a figyelem.
  2. Munkahelyén az önzetlen asszisztens annyit dicsért a menedzserének, hogy gyorsan feljebb lépett a vállalati ranglétrán.
  3. Amikor alázatos kiszolgálásban részesül, Lawrence mindig hatalmas borravalót hagy.

Mit jelent a szemérmes szipofán?

obsequious melléknév. Túlságosan buzgó és figyelmes, hogy szíveskedjék, vagy engedelmeskedjen az utasításoknak ; őző, alázatos, szolgai. Sycophantnoun. Aki a hatalmason és befolyásoson keresztül akar nyerni.

A Scrumdiddlyumpious igazi szó?

Az új kiegészítések közé tartozik a nagyon dús, vitathatatlanul a legjobb szó, amelyet Dahl valaha alkotott és tett híressé a Charlie és a csokoládégyárban. Az OED szerint a hivatalos meghatározása: „ rendkívül zseniális; kiváló, pompás; (pl.

Mely ételek nem ízetlenek?

Ha az ételt vagy az italt sértetlennek írja le, akkor azt gondolja, hogy krémes vagy olajos. A libazsír adja a legfinomabb ízt, de használhat csirkezsírt is.

Mit jelent a fanyar az irodalomban?

: élesen vagy harapósan kritikus, szarkasztikus vagy ironikus indulat , hangulat vagy hangnem fanyar kommentár fanyar bíráló.

Mit jelent az, ha valaki lenéző?

A leereszkedés teljes definíciója: a másokkal szembeni pártfogó vagy felsőbbrendű attitűd kimutatása vagy jellemzése .

Mit jelent az, ha valaki nyálkás?

A nyálkás jelentése vagy ragacsos és nedves, vagy tisztességtelen és durva . Nyálkos az a csúszómászó, aki törött tolószékeket árul mosolyogva. A nyálka nedves és nyirkos anyag, mint a csiga által hátrahagyott anyag vagy az orrából kilépő nyálka.

Mit jelent a smarmy a brit szlengben?

melléknév. Ha valakit mogorván ír le, akkor nem szereti, mert kellemetlenül udvarias és hízelgő, általában azért, mert azt akarja, hogy kedvelje, vagy tegyen valamit érte. [Brit, informális, elutasító]

Hogy hívják, amikor veszekedni kezdesz?

Vegyen részt egy erőszakos nyilvános zavargásban. lázadás . tombol . harcolni . verekedés .