Létezik olyan szó, hogy straggly?

Pontszám: 5/5 ( 21 szavazat )

melléknév, strag·gli·er, strag·gli·est. csellengő; kósza .

Mit jelent a straggly?

: növekvő, lógó, vagy rendezetlenül vagy szétszórtan elhelyezkedő, kócos haj.

Mi a straggly ellentéte?

Antonímák: koncentrált, rendezett . Szinonimák: vándor(a), terpeszkedő, kósza, kanyargós, diszkurzív, excursive, digressive, meandering(a), kósza.

Mit jelent felpezsdült?

tárgyas ige. : életet és energiát ad a : éltetőnek is : serkenti az érzéket 1. Egyéb szavak az élénkítőből Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet az élénkítésről.

Mit jelent a szó?

tárgyas ige. 1 : törvényi és hatósági aktussal konkrétan megállapítani : törvényjavaslatot törvénybe iktatni. 2 : eljátszani egy szerepet.

Haysi Fantayzee – John Wayne is Big Leggy (1982) HD 0815007

40 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a szegregáció szó?

1: a szegregáció aktusa vagy folyamata: a szegregáció állapota. 2a : egy faj, osztály vagy etnikai csoport elválasztása vagy elszigeteltsége korlátozott területen való kényszerű vagy önkéntes tartózkodással, a társadalmi érintkezés akadályozásával, külön oktatási létesítményekkel vagy más megkülönböztető eszközökkel.

Mi a kócos szinonimája?

Ezen az oldalon 32 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel a kócos kifejezésekre, mint például: slovenly , untidy, fésületlen, kócos, ápolatlan, kócos, kócos, kócos, kócos, piszkos és rendezetlen.

Mi az ápolatlan szinonimája?

Az ápolatlan szó szinonimái. fújós . (is fújós), döcögős, pörgős.

Mi az éles szinonimája?

éles , éles, szaggatott, hegyes, fogazott, tüskés. hirtelen, hirtelen, határozott, szélsőséges, markáns. tiszta, éles, határozott, jól meghatározott. gyors észjárású, éber, ügyes, fényes, okos, igényes, tudó, átható, észrevehető, gyors.

A scraggly határozószó?

A Scraggly egy melléknév . A melléknév az a szó, amely a főnevet kíséri annak meghatározására vagy minősítésére.

Mit jelent a Dottiness?

a jó érzék vagy az ítélőképesség hiánya . a nagynénje elfojthatatlan pöttyössége valójában meglehetősen megnyerő volt.

Mi a straggly szó etimológiája?

Ön a kósza jelentésű etimológiát nézi: (melléknév) Nincs sorba rendezve. Kaotikusan és rendezetlenül terjed. Nincs sorba rendezve... ... A straggly más angol etimológiáit is láthatja. Az angol straggly szó az angol -y, angol straggle szóból származik.

Melyik szóosztály a szegényes?

melléknév , strag·gli·er, strag·gli·est. csellengő; kósza.

Mi a tollas teljes jelentése?

: hasonlít, sugall, vagy különösen tollal van borítva: rendkívül könnyű .

A baneful szinonimája?

A baneful néhány gyakori szinonimája: ártalmas, káros, ártalmas és ártalmas. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „rendkívül káros”, a rosszindulat mérgezés vagy pusztítás által okozott sérülést jelent.

Mi a piszkos szinonimája?

szennyezett, szennyezett, kócos, poros, koszos , zsíros, piszkos, piszkos, sáros, zavaros, csúnya, szennyezett, hanyag, foltos, ápolatlan, durva, piszkos, befeketedik, elkenődik, elkenődik.

Mi a kócos szinonimája és antonimája?

Szinonimák és antonimák a zilált
  • kaotikus,
  • zsúfolt,
  • zavaros,
  • rendezetlen,
  • zűrzavaros,
  • rendezetlen,
  • rendetlen,
  • kismalacos,

Mit jelent a zaklatott mondat?

Példák a kócosra. Lelkes karakterű, kócos megjelenésű férfinak tűnt . Amikor kivitték a szőrös, kócos kutyát egy nyújtózkodásra, kipróbálta a mancsát, és azonnal a hasára terült. Miközben megpróbálja rávenni, hogy távozzon, egy gyönyörű, kócos, estélyi ruhás nő tör be.

Mit jelent a szegregáció a 9. osztályban?

A szegregáció egy olyan rendszer, amely elválasztja egymástól a különböző csoportokat , akár fizikai elválasztókkal, akár társadalmi nyomás és törvények segítségével. A latin gyök szó szerint azt jelenti, hogy „elválasztva a nyájtól”, és egy nagy juhnyáj kisebb csoportokra osztása elkülönülés.

Mit jelent a 9. szegregációs osztály?

Válasz: A szegregáció a társadalmi csoportok szétválasztásának politikája egy országban. Ez magában foglalja a faji megkülönböztetés politikáját, ahol az egyik faji közösség embereit elválasztják a másiktól . quarterfreelp és további 20 felhasználó hasznosnak találta ezt a választ. Köszönöm 11. (9 szavazat)

Mit jelent a szegregáció a tudományban?

elkülönítés. 1. A szegregáció aktusa vagy az elkülönítés állapota; elszakadás másoktól; egy elválást . 2. (Tudomány: geológia) elválasztás a tömegtől, és a központok körül vagy a kéznél lévő üregekbe gyűjtő kohéziós vonzás vagy kristályosodási folyamat révén.

Mi az enact példája?

Az életbe léptetést úgy definiálják, mint törvényt alkotni vagy cselekedni. Példa az elfogadásra , ha egy törvényjavaslatból új törvényt alakítanak ki . Az enact példája az Eladó halála című darab színpadi előadása.