A pull in phrasal ige?

Pontszám: 4,8/5 ( 59 szavazat )

PULL IN (frazális ige) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

A pull off kifejezés ige?

húzd le (=hogy sikerüljön, amit próbálsz): Majdnem sikerült megszerezniük a kölcsönt, de nem sikerült kivenniük.

Mit értesz behúzás alatt?

intransitív ige. : célhoz érkezni vagy megállni . Szinonimák és antonimák Példamondatok További információ a behúzásról.

Mit jelent a behúz ige?

Igekötő. behúzni valakit. ​(informális) valakit a rendőrségre vinni, hogy kérdéseket tegyen fel neki egy bűncselekményről .

Hogyan használod a behúzást egy mondatban?

(1) Még mindig be tudja vonzani az imádó közönséget. (2) Jobb, ha belevágunk, mielőtt elfogy a pénz. (4) Hány szavazót tud behúzni? (5) A rendőrautó jelezte, hogy húzódjunk be.

Frazális igék – „PULL” kifejezésekkel

40 kapcsolódó kérdés található

Milyen példák vannak a lökésre és húzásra?

A tolás és a húzás azok az erők, amelyeket egy tárgy mozgásba hozására használnak... Példák
 • Thumb Pins. ...
 • Ajtó nyitása és bezárása. ...
 • Autót tolni. ...
 • Kocsi húzása. ...
 • Dugó behelyezése és eltávolítása. ...
 • Vízadagolók. ...
 • Függönyök és redőnyök behúzása.

Mi a példa a húzásra?

A húzás úgy definiálható, mint valaminek valami más felé mozdulása rángatás vagy húzás útján. A vontatásra példa az utánfutó felcsatolása az autóhoz, és az utcán való mozgatása . Példa a húzásra, ha valaki maga elé hoz egy ajtót, hogy kinyissa.

Mi a különbség a felhúzás és az áthúzás között?

félrehúzni – általában azt jelzi, hogy a sofőrnek meg kell állnia az autóval, esetleg egy út szélén. húzza fel – általában azt jelzi, hogy a sofőrnek közvetlenül valami mellé kell vezetnie a járművet, és meg kell állítania .

Mit jelent a vonzerő az autóban?

Amikor egy jármű vagy sofőr behajt valahova, a jármű ott áll meg . Az út szélén húzódott be.

Mi az a húzóautó?

A visszahúzó motor (a visszahúzás vagy visszahúzás is) egy egyszerű óramű motor, amelyet játékautókban használnak . ... Az autó hátrahúzása (innen a név) felteker egy belső spirálrugót; lapos spirál, nem pedig csavarrugó. Elengedéskor az autót a rugó hajtja előre.

Mi a húzás a szlengben?

valakit húzni (UK szleng): elcsábítani , sikeresen vonzani valakit; megcsókolni valakit (az Egyesült Királyság szlengje)

Mit jelent a húzási idő?

Az az idő, amikor valaminek húznia kell . ... főnév. Az az idő, amikor a teherautók beállnak a rakodáshoz, és kiszállnak új rakományokkal.

Mi az a lehúzási dátum?

: a romlandó termékekre (például pékáruk vagy tejtermékek) rábélyegzett dátum, amely után azokat nem szabad eladni.

Kihúzhatom ezt?

Ahhoz, hogy végre tudjunk hajtani vagy befejezni valamit , különösen a nehézségekkel, nehézségekkel vagy kudarcokkal szemben. Ebben a használatban egy főnév vagy névmás használható a "pull" és az "off" között. Gratulálunk az ügy megnyeréséhez! Nem voltam benne biztos, hogy lehúzod.

Mi a másik szó a lehúzásra?

Ezen az oldalon 27 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a pull off kifejezésre, mint például: yank-off , sikeres, húzza, pihenőhely, pihenőhely, layby, lay by, kopog, csíp, pick off és levonás.

Hogyan használd a lehúzót?

A furgon egy út menti lehajtóban volt. Helen elkezdte lehúzni a kabátot, és azt mondta: – Egy szegény kis idegen lánynak kell odaadnom. Valaki megragadta a tésztát, és Dean nem hitte el, hogy Barattónak vagy az ikreknek van eszük vagy bátorságuk egy ilyen rabláshoz, és még kevésbé, hogy hónapokig anyának maradjanak.

Hogyan beszélsz egy sráccal, mint egy autóval?

10 sor, hogy úgy tűnj, mint egy igazi autós srác
 1. "A hátsó tárcsafék átalakítása pazarlás...
 2. "Névóst futok, és soha nem nézek vissza." (...
 3. "Egy kis lökést kaptam az alacsony sebességű cuccokban, amíg be nem tárcsáztam egy kis dőlésszöget elöl." (...
 4. "Ha "Y" jelzésű, az autó Cebuból jött...
 5. "...
 6. "...
 7. "...
 8. "

Mit foglal magában a telekocsi?

A telekocsik használata csökkenti az utakon közlekedő autók számát . Ez csökkentheti a torlódásokat és lerövidítheti az utazási időt. Ha csoportosan utazunk, nem pedig egyedül, a telekocsi csökkenti az egyszemélyes járművek számát az útjainkon, így a telekocsik használata csökkentheti a járműhasználattal összefüggő környezetszennyezést és CO2-kibocsátást.

Mi az első fokozat húzása?

A fokozatok határozzák meg a motor által elérhető teljesítmény mennyiségét. Az első fokozat biztosítja a legnagyobb vonóerőt, de a legkevesebb sebességet , míg a legkisebb vonóerőt biztosító ötödik fokozat a legnagyobb sebességtartományt teszi lehetővé.

Mit jelent felhúzni?

intransitív/tranzitív, ha felhúzod, vagy ha valami felhúz, akkor váratlanul abbahagyod , amit csinálsz. Szinonimák és kapcsolódó szavak. Abbahagyni valamit. álljon meg.

Hogyan írja le a húzást?

elmozdulni vagy visszahúzódni vagy eltávolodni ; visszavonulni. hogy erővel kiszabadítsa magát: Megpróbált elhúzódni ellenfele erőteljes szorításából. haladni vagy elindulni előre: Az autó befordult a forgalomba. A gyorsabb futók távolodni kezdtek a többiektől.

Mi a push és pull definíciója?

Húzza . A húzás az, amikor erővel közelebb viszel egy dolgot (tárgyat) magadhoz. Nyom. Lökésről beszélünk, amikor erővel elmozdítunk magunktól egy dolgot (tárgyat).

Mi az a 3 húzófaktor?

A vonzerőtényezők új otthonra „rángatják” az embereket, és olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint a jobb lehetőségek. Az emberek migrációjának okai általában gazdasági, politikai, kulturális vagy környezeti okok.

Milyen típusú erő a tolás és a húzás?

Az érintkezési erők lökést foglalnak magukban. Az érintkezési erők lökést, húzást és súrlódást foglalnak magukban. Érintkezési húzás és súrlódás. Kontakterőről beszélünk, amikor két egymással kölcsönhatásban lévő tárgy fizikailag érintkezik, például: amikor egy ba-t dobunk és egy labdát dobunk, akkor érintkezési erőt használunk.