Hogyan kell behúzni a farmert?

Pontszám: 4,9/5 ( 30 szavazat )

Vegye fel a farmert, és rögzítse a hátsó középső varrást úgy, hogy a középső felső varrás az egyik oldalra essen. Húzza szorosan a derékpántot , és rögzítse a felesleget egy extra nagy biztosítótűvel. Csípje ki a felesleges anyagot a hátsó középső varrás mentén, amíg nem marad több felcsavarnivaló.

Be tudod fogadni a farmer derekát?

A derékszakadás problémát jelenthet a farmernadrágoknál, de egy tapasztalt szabó megváltoztathatja a derékpántot, hogy egy kicsit összehúzza. Csak ügyeljen arra, hogy a farmert ne vegye be 1-1,5 hüvelyknél nagyobb mértékben a deréknál , mert ha többet tesz, az megváltoztathatja a farmer zsebeinek elhelyezkedését és elülső formáját.

Hogyan tudom varrás nélkül kisebbíteni a nadrág derekát?

Szerencsére találtunk egy csapást, amellyel pillanatok alatt jobban illeszkedik a farmer. A TikTokon közzétett stílus egy zseniális módja a nagy nadrágok "módosításának": Egyszerűen rá kell akasztania a gombot a bal oldalon lévő övhurokra, és csak vissza kell gombolnia! Ez az – ez a hack.

Hogyan tudom megnövelni a nadrág derekát varrás nélkül?

Áztassa vagy permetezze be a farmert , amíg szép és nedves nem lesz, vegye fel, majd viselje gyakorlása közben. Ügyeljen arra, hogy sok guggolást és kitörést végezzen, hogy kinyújtsa az anyagot! Vannak, akik nem szeretik a levegőn száradni hagyott farmer merev érzetét. A farmer azonban összezsugorodik a szárítóban.

Hogyan feszítsd meg a derekadat varrás nélkül?

Szorítsa meg a nadrágot övhurok nélkül, ujjatlan csipeszekkel vagy (ha minden nem sikerül) pelenkatűkkel vagy biztonsági tűkkel. Nincsenek övhurkok? Próbálja meg erős, elasztikus kesztyűkapcsokkal megfeszíteni a derékpántot (ez a legjobban puha nadrágoknál), pelenkatűket vagy nagy biztosítótűket használ.

HOGYAN KELL BEVESZNI A FARMER DERÉKÁT | NINCS SEW EASY + GYORS

38 kapcsolódó kérdés található

Hogyan tudom kicsinyíteni a nadrágom derekát Tiktok?

Az alábbiakban összefoglaljuk a farmer styling hackeket a Tiktok jóvoltából!
 1. Ha laza farmerja van, egyszerűen illessze be a gombját a következő hurokba, hogy kisebb legyen a derékvonal.
 2. Próbáljon ki egy állítható gombot. ...
 3. Használjon hajkötőt. ...
 4. Nincs öv? ...
 5. Tekintse meg a farmerek mandzsettáinak menő és egyszerű módjait.
 6. Használja a farmer hátulján lévő rést az illeszkedés javításához.

Megéri farmert szabni?

Általában igen, megéri farmert szabni . Nehéz megfelelő farmert találni! Ha olyanokat kapsz, amelyek szinte tökéletesek, akkor hajrá.

Kisebbé teheti a szabó a nadrág derekát?

Túl kicsi vagy túl nagy a dereka Ha úgy érzed, hogy belefulladsz a nadrágodba (közepe körül szuper szűk), vagy túl nagy a dereka és leesik rólad a nadrág, a szabó be- vagy ki tudja venni a derekát. pronto, és kényelmesebb viseletet biztosítson nadrágjának.

A farmert el lehet venni méretben?

A szabónak mindig könnyebb egy mérettel kisebb dolgokat venni, mint az ellenkezőjét. (Bár a farmer panelek hozzáadhatók, hogy további mozgásteret biztosítsanak, ez nem ideális.) Azt szeretné, ha a farmer kényelmesen illeszkedne a legnagyobb testrészéhez (comb, derék, csípő) – minden mást ízlése szerint beilleszthet .

Mi a teendő, ha nem tudja begombolni a nadrágját?

A túl szűk farmer/nadrág gombolása:
 1. Használjon olyan hajgumit, amely szorosan illeszkedik a nadrág színéhez, és hurkolja a gombja köré.
 2. Fűzze át a hajgumit a gomblyukon.
 3. Húzza vissza a rugalmas gumit a gomb fölé, és rögzítse.

Mit tegyél, ha a nadrágod túl nagy a derekad körül?

Túlméretezett derék. Szorítsa össze nadrágját egy övhurokkal, mielőtt begombolja . Ha a nadrág egy kicsit laza, fogja meg a nadrág gombjától balra lévő övhurkot, és hurkolja (vagy „csavarja”) a gomb köré. Ezen a ponton rögzítse a nadrág gombját, ahogy általában a nadrágot a helyén tartja.

Hogyan tudnám kicsinyíteni a derekam?

A tátongó derékpánt rögzítése érdekében saját kezűleg végezhet egyszerű változtatásokat úgy , hogy gumiszalagot rögzít a nadrág derékrészére . Ezt megteheti úgy, hogy behelyezi a gumit a derékpántba, vagy csak a nadrág hátuljára rögzít egy kis darabot.

Hogyan erősíted meg a feszes derekat?

Gombold ki a farmered, és fogd meg a hajgumit.
 1. Húzza át a gumit a gomblyukon. Most húzza át a gumi egyik oldalát a másik oldal közepén.
 2. Engedje el a hurkos oldalt, hogy a gumija csomót képezzen. Most húzza a gumi laza végét a gombjára.
 3. Így kell kinéznie…

Hogyan feszíthetem ki a rugalmas derekamat varrás nélkül?

A nedves ruhával a gumiszalag tetején, a vasalóval pedig a legmagasabb fokozaton vasaljon rajta. Vasaljon 10 másodpercig, majd hagyja ülni 10 másodpercig. Folytassa ezt 5-10 percig . Ez elősegíti a nadrág illeszkedését, mert a rugalmas melegítés hatására megnő a szakítósúly.

Ti hogy csináljátok bő nadrágotokat?

Vedd fel azt a farmert, amelyet lazítani szeretnél. Permetezze be őket vízzel , hogy kissé nedvesek legyenek. Pihenjen a farmerben néhány órát, és nyújtsa ki azt sétálással, kifutással, ugrálással és mozgással.

Működnek a deréktámaszok?

Ha a derék a problémás terület, azt javaslom, hogy szerezzen be egy derékpántfeszítőt , és tegye bele a farmerbe, amíg az nedves. Ez azután eléggé nyújtja az anyagot ahhoz, hogy kinyújtva megszáradjon, így fél mérettel nagyobb lesz.

Változtatható a nadrág a deréknál?

Lehetséges, hogy a derekát egy szabó is bevigye , de ez inkább kényes eljárás. Mivel a farmerek nem könnyen módosítható ülésekkel és derékkal vannak felszerelve, nagyobb a hibalehetőség, és még kevesebb a kiengedési lehetőség. Egy jó szabó hátul, közvetlenül középen átveszi a derékrészt.

Mi az a szűk nadrág szindróma?

Dr. John Michael Li, a chicagói Rush Egyetem Orvosi Központjának neurológusa a CBS Miami-nak elmondta, hogy más emberek "szoros nadrág-szindrómában" szenvednek, amelyet hasi diszkomfort, gyomorégés és böfögés jellemez a feszes nadrág viselése miatt. A nadrág általában három hüvelykkel túl kicsi a személy derekához képest .

Meg tudod változtatni a farmer emelkedést?

EMELKEDÉS VÁLTOZTATÁSOK Fontos megjegyezni, hogy az emelkedést nem lehet növelni . Emelkedhetsz alacsonyról magasra, de nem megy vissza. Az emelkedés növeléséhez próbálja fel a nadrágot, és tűzze fel ott, ahol kényelmesnek érzi.

Mennyibe kerülne a farmer szabása?

Ez egy stílustrükk, amely nem kerül sokba (a farmer szegélyének megváltoztatása körülbelül 10 dollárba kerül, míg a nagyobb javítások a legtöbb szabónál 50 dollár alatt lesznek .) Ez azt jelenti, hogy egy olcsó pár használatával tökéletes farmert kaphat. a dizájner farmer árának negyede.