Pauly dj?

Pontszám: 4,6/5 ( 9 szavazat )

Paul D. DelVecchio Jr., akit Pauly D-nek is hívnak, ököllel beszippantotta magát a nézők millióinak szívébe, amikor egyszer a Jersey Shore-on szerepelt. Most, 2020-ban DJ-ként és reality-tévésztárként ismertté vált, és ennek jó oka van.

Mennyit keres Pauly D Dj-ként?

A műsorból származó pénz mellett a Forbes az egyik legjobban fizetett DJ-nek nevezte Paulyt 2019-ben. Becslések szerint Pauly 11 millió dollárt keresett csupán DJ-karrierjéből. Pauly lefoglalása egy eseményre 40 000 és 60 000 dollár között lehet (a Distractify segítségével).

DJ Pauly D kapott munkát?

A 40 éves DJ Pauly D tavaly sokkolta Instagram-követőit, amikor bemutatta új szőke haját és szakállát. A férfi soha nem ismerte el, hogy végzett munkát, de Dr. Anthony Youn, aki nem kezelte Pauly D-t, azt mondta a The Sun-nak, hogy úgy tűnik, "néhány kozmetikai beavatkozáson esett át".

Pauly DA producer?

A sorozat korábbi sztorija és helyszíni producere szerint a szeretett DJ-vel, Pauly D-vel való beszélgetés meglehetősen bonyolult. Az egykori MTV producer a Jersey Shore első két évadán dolgozott, nemrégiben egy Ask Me Anything fórumot vezetett a Redditen.

Pauly és Vinny törvényesen házasok?

Nikki, a „Double Shot at Love DJ Pauly D-vel és Vinnyvel” két évadának egykori versenyzője nagy sikert aratott, amikor januárban, csütörtökön első étkezése során a szobalakóknál... Pauly és Nikki együtt élnek Las-ban. Vegas, egy korábbi adás szerint. Soha nem volt házas , de van egy 7 éves lánya.

DJ PAULY D | Mielőtt híresek lettek | Családi nyaralás Jersey Shore-ban

30 kapcsolódó kérdés található

Hol helyezkedik el Pauly D a DJ-k között?

A Forbes szerint Pauly D a világ egyik legjobban fizetett DJ-je. A magazin a múlt héten ejtette a listát honlapján keresztül, és az MTV reality sztárja a hetedik helyen áll az elmúlt évben 11 millió dollár bevételével.

Ki a leggazdagabb Jersey Shore?

Ronnie Ortiz-Magro – Nettó vagyona: 3 millió dollár.

Ki az a Pauly D felesége?

DelVecchio 2020 óta áll kapcsolatban Nikki Halllal.

Pauly D randevúz 2020-ban?

Az előző szezonban mindkét férfi szingli lett, de ebben a szezonban Pauly D Nikki Halllal randevúz.

Mennyi Pauly D nettó vagyona 2021-től?

Paul D. DelVecchio Jr., aki ismertebb nevén DJ Pauly D, amerikai televíziós személyiség és DJ. Legismertebb a Jersey Shore című slágershow-ban, és még a The Pauly D Project című spin-off show-ja is volt. 2021-ben Pauly D nettó vagyonát körülbelül 20 millió dollárra becsülik .

Mennyi Pauly D nettó értéke?

DJ Pauly D ( 11 millió dollár )

Hogy Pauly D ilyen gazdag?

Pauly nettó vagyona 20 millió dollár . Ez a nehezen megkeresett pénz Pauly számos üzleti vállalkozásából származik. Kezdetnek Pauly közel 150 000 dollárt keres a Jersey Shore epizódonként. Amellett, hogy nyilvánvaló volt, hogy szerepel a sikershow-ban, Paulynak volt egy rövid életű spin-off sorozata is, miután az eredeti műsor 2011-ben véget ért.

Ki a világ legjobban fizetett DJ-je 2020-ban?

1. The Chainsmokers . Végül Calvin Harris hatéves sorozata a legjobban kereső DJ-ként megszakadt, és a The Chainsmokers letaszította őket a trónról, így megszerezték az első helyet, és 2020 legjobban fizetett DJ-je lettek.

Ki a legjobban fizetett DJ a világon?

A legjobban fizetett DJ 2021-ben
  1. Calvin Harris (nettó vagyon: 300 millió dollár) Calvin jól érzi magát. ...
  2. DJ Tiësto (nettó vagyon: 170 millió dollár) Tiësto a fedélzeteken. ...
  3. Steve Aoki (nettó vagyon: 120 millió dollár) ...
  4. David Guetta (nettó vagyona: 85 millió dollár) ...
  5. The Chainsmokers (nettó vagyona: 68 millió dollár) ...
  6. Afrojack (nettó érték: 60 millió dollár) ...
  7. Diplo (nettó érték: 50 millió dollár) ...
  8. Kaskade (nettó érték: 50 millió dollár)

Ki Pauly D barátnője jelenleg?

A Jersey Shore rajongói dicsérik Pauly D-t, amiért megvédte barátnőjét, Nikki Hallt egy online troll ellen. Pauly a közelmúltban visszatért a DJ-klubokhoz és más fellépésekhez, mivel egyes államokban lazultak a COVID-19 korlátozások.

Pauly D és Nikki eljegyezték?

Ő és Nikki a Double Shot at Love 1. évadában találkoztak először 2019-ben. Bár a párnak azonnali kapcsolata volt, Pauly végül úgy döntött, hogy az évad végén szingli marad .

Mivel foglalkozik Pauly D barátnője?

Nikki jelenleg közösségi média influencerként dolgozik . A Jersey Shore rajongói megdöbbentek, amikor Pauly D megerősítette kapcsolatát Nikki Hallal.

Ki a legidősebb a Jersey Shore-on?

Paul "DJ Pauly D" DelVecchio DelVecchio a szereplőgárda legidősebb tagja, 29 évesen csatlakozott a sorozathoz. A sorozat során a feltörekvő DJ sok nővel járt, de soha nem telepedett le.

Mit csinál most Vinny a Jersey Shore-ból?

2019 áprilisától Guadagnino Pauly D mellett szerepel a Double Shot at Love című filmben az MTV-n. 2019. április 26-án egy hónapos rezidensként lépett fel Chippendalesben a Las Vegas-i Rio Hotel & Casinoban.

Bérelheti a Jersey Shore-i házat?

Átlagosan egy éjszakánként 3000 dollárba kerül egy tartózkodás az MTV parti házban. Korábban Merk tengerparti ingatlana 3500 dollárba került éjszakánként. A holtszezonban a rajongók éjszakánként akár 1200 dollárért is lefoglalhatták a Jersey Shore-i házat. Jelenleg a Jersey Shore-i ház nem bérelhető .

Ki a legjobban fizetett DJ Amerikában?

A Chainsmokers a legjobban fizetett DJ-k rangsorának élén állt 2019-ben 46 millió USA dollár összbevétellel, ezzel Calvin Harrist leszakította az első helyről. A Chainsmokers éves bevétele 46 millió amerikai dollár volt, és 2019 legjobban fizetett zenészei közé tartoztak.

Mennyibe kerül bérelni DJ Pauly D-t?

DJ Pauly D főelőadó és iparági szakértő, aki a témák széles skálájáról beszél. A becsült beszéddíj 50 000 és 100 000 dollár között van, ha DJ Pauly D-t lefoglalhatja a rendezvényére.