Hány éves Pauly d?

Pontszám: 4,9/5 ( 3 szavazat )

Paul D. DelVecchio Jr., közismert nevén Pauly D és DJ Pauly D, amerikai televíziós személyiség és DJ. Leginkább az MTV Jersey Shore című valóságshow-jának szereplőjeként ismert. 2011-ben három albumra szóló szerződést kötött az 50 Cent's G-Unit Records-szal és a G-Note Records-szal.

Mennyi Pauly D nettó értéke?

DJ Pauly D ( 11 millió dollár )

Hány éves a Jersey Shore szereplőgárdája, 1. évad?

Az egész szereplőgárda a 20-as éveiben járt. " Snooki" mindössze 22 éves volt, amikor a show debütált, és "DJ Pauly D" volt a legidősebb, 29 éves. A "The Situation" 27 éves volt a műsor kezdetekor, a "JWoww" pedig 23 éves volt. Guadagnino és Sammi 22 évesek voltak ekkor, Ortiz-Magro 24, Pivarnick pedig 23 éves volt.

Mennyit ér Pauly D 2021?

Pauly D nettó vagyonát 2021-re becsülik, és kiderült, hogy valamivel 25 millió dollár körül mozog . Nettó vagyonának jelentős részét azzal kereste, hogy sikeres DJ és tévésztár. Az MTV Channel epizódonként 150 ezer dolláros fizetésével Pauly D ilyen jelentőssé tudta tenni nettó vagyonát.

Hogyan lett Pauly D ilyen gazdag?

Pauly nettó vagyona 20 millió dollár . Ez a nehezen megkeresett pénz Pauly számos üzleti vállalkozásából származik. Kezdetnek Pauly közel 150 000 dollárt keres a Jersey Shore epizódonként. Amellett, hogy nyilvánvaló volt, hogy szerepel a sikershow-ban, Paulynak volt egy rövid életű spin-off sorozata is, miután az eredeti műsor 2011-ben véget ért.

DJ PAULY D | Mielőtt híresek lettek | Családi nyaralás Jersey Shore-ban

39 kapcsolódó kérdés található

Pauly D randevúz 2020-ban?

Az előző szezonban mindkét férfi szingli lett, de ebben a szezonban Pauly D Nikki Halllal randevúz.

Mennyit ér DJ Khaled?

2021. július 1-jén DJ Khaled nettó vagyona 75 millió dollár volt . Vagyonát különféle, a szórakoztatóiparban és azon kívüli erőfeszítésekből szerezte.

Ki a leggazdagabb Jersey Shore-ból?

Ronnie Ortiz-Magro – Nettó vagyona: 3 millió dollár.

Ronnie és Sammi még együtt vannak?

Ronnie Ortiz-Magro Miután Ronnie és Sammi végleg szakított, 2017-ben Jen Harley-hoz költözött. Alig néhány hónappal a románc után bejelentették, hogy babát várnak. A párnak éveken át volt kőkemény kapcsolata, mielőtt 2019 végén felmondtak .

Miért állították meg a Jersey Shore-t?

A sztárok egy része azonban elvonta a figyelmét a saját spinoffjaik főszereplésével. Az MTV úgy döntött, hogy kihúzza a dugót, mielőtt a műsor nézettsége csökkenne, és a költségek növekednének .

Ki a legidősebb a Jersey Shore-on?

Paul "DJ Pauly D" DelVecchio DelVecchio a szereplőgárda legidősebb tagja, 29 évesen csatlakozott a sorozathoz. A sorozat során a feltörekvő DJ sok nővel járt, de soha nem telepedett le.

Mennyit kapnak a Floribama Shore szereplői?

Óvatos feltételezés szerint epizódonként körülbelül 20 000 dollár lenne, de ez a szám valószínűleg a szereplők népességétől függően változik. Ennek ellenére, ha a Floribama Shore szereplői közel ennyit csinálnak, akkor jól érzik magukat az életben, még akkor is, ha néhányan még mindig otthon élnek, vagy a műsor forgatásán kívül szobatársak voltak.

Mennyit kér Pauly D DJ-nek egy esküvőért?

Szóval, mennyit kér Pauly D a DJ eseményekért? Egy névtelen forrás szerint, aki információkat szivárogtatott ki arról, hogy mennyit kérnek a nagy és kis zenei sztárok a megjelenésért, Pauly D 40-60 000 dollárt kér műsoronként. A BookingEntertainment.com szerint azonban Pauly D-t a klubjában vagy rendezvényén 50 000 dollár alatt is megkaphatja.

Mit ér Mike Sorrentino 2021?

Mike "The Situation" Sorrentino Net Worth: Mike "The Situation" Sorrentino egy amerikai reality-tévésztár, akinek nettó vagyona 2 millió dollár .

Ki a leggazdagabb rapper?

Kanye West (nettó vagyona: 1,3 milliárd dollár) A "Flashing Lights" rapper jelenleg a világ leggazdagabb rapperje, nettó vagyona a Forbes szerint 1,3 milliárd dollár körül mozog. West lemezeladások, saját divat- és lemezkiadók, valamint Tidal részesedései révén gyarapítja dollárját.

Mennyit ér Eminem 2020-ban?

Eminem (nettó vagyon: 230 millió dollár )

Pauly D kivel járt?

Úgy tűnik, Pauly D végre megnyugodott – de az exeinek listája hosszú
  • Pauly D randevúzott néhány „Jersey Shore” szereplőtársával. A Jersey Shore legelső évadában Pauly és színésztársa, Jenni “J Woww” Farley egy rövid ugrásba esett. ...
  • Pauly a Danity Kane énekesével, Aubrey O'Day-el is járt. ...
  • Pauly D gyermeket szült Amanda Markerttől.

Pauly D kivel randevúz most?

Pauly és Nikki már közel egy éve hivatalosan randevúznak. Kapcsolatukat akkor tették hivatalossá, amikor együtt karanténoztak Pauly Las Vegas-i otthonában.

Pauly D Nikkivel jár a Double Shot at Love-ból?

A Jersey Shore sztárja, Pauly D és Nikki Hall először egy Double Shot at Love alkalmával találkoztak, de az első évad végén híresen dobta őt. Amikor kettesben hagyták el a 2. évadot, nem mindenki volt meggyőződve arról, hogy sikerülni fog a dolgokat. Egyes rajongók megdöbbenésére DJ Pauly D és Nikki még mindig együtt vannak .

Pauly D még mindig DJ?

DJ Pauly D 2021 -re áthelyezte klubrezidensét Drai's-ból Marquee-be. 2021. június 23., szerda | 2 óra

Mennyit keresett Pauly D epizódonként?

Paul "DJ Pauly D" Delvecchio Az "It's T-Shirt Time"-tól a "Cabs Are Here"-ig Pauly D szenvedélyes rajongótáborra tett szert, és epizódonként 150 000 dollárt keresett a Jersey Shore-on, ami egyben a fizetése is a fellépéséért. Jersey Shore: Családi nyaralás.

Pauly D és Mike rokonok?

Mike, Lauren Sorrentino a Jersey Shore-tól Ossza meg a Baby Boy képeit. Az MTV-sorozat szereplői az Us Weekly oldalán ültek le az új évad reklámozása közben, és a veterán apuka, Paul 'DJ Pauly D' DelVecchio megtudta, mire számíthatnak az újdonsült szülők az első hetekben a babával.