Liam plunkett nyugdíjas?

Pontszám: 5/5 ( 20 szavazat )

Liam Plunkett , az angol tempózó kedden bejelentette, hogy visszavonul az angol kriketttől . A 36 éves játékos, aki 2019-ben csatlakozott a Surreyhez, elhagyja a klubot, és az Egyesült Államokba utazik, ahol a Major League Cricketben játszana.

Mi történt Liam Plunkett?

Jelenleg a Surrey County Cricket Clubban és az angliai krikettcsapatban játszik. Plunkett tagja volt annak az angol válogatottnak, amely megnyerte a 2019-es krikett világbajnokságot .

Liam Plunkett visszavonult a nemzetközi kriketttől?

"Fantasztikus karrierem volt Angliában, és miután visszavonultam a nemzetközi kriketttől , nagyon örülök, hogy segíthetek a sportág felépítésében Amerikában mind a játékban, mind az edzői minőségben" - tette hozzá. ? Liam Plunkett a szezon végén elhagyja Surrey-t, három év után a klubnál.

Hány éves Liam Plunkett?

A gyorsdobó, Liam Plunkett a szezon végén elhagyja Surrey-t, hogy a Major League Cricketet játszhassa az Egyesült Államokban. A 36 éves játékos tagja volt annak az angol válogatottnak, amely 2019-ben világbajnokságot nyert, ugyanabban az évben, amikor csatlakozott Surreyhez. Plunkett 89 egynapos nemzetközi válogatottat nyert – ez az utolsó a világbajnokság döntőjében.

Ki most a világ leggyorsabb tekézője?

A világ 10 leggyorsabb tekézője 2021-ben
  • Lockie Ferguson – Leggyorsabb labda – 154,9 km/h.
  • Jofra Archer – Leggyorsabb labda – 154,65 km/h. ...
  • Wahab Riaz – Leggyorsabb labda – 154,5 km/h. ...
  • Kagiso Rabada – Leggyorsabb labda – 154,23 km/h. ...
  • Adam Milne – Leggyorsabb labda – 153,28 km/h. ...
  • Jasprit Bumrah – Leggyorsabb labda – 153,26 km/h. ...

"Úgy néz ki, mint egy földrajztanár" 😂 | Az Alice Liveing ​​átsegíti Liam Plunkettet

36 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Plunkett?

Plunkett családtörténet Ez a név francia eredetű, a „fehér” jelentésű „blanchet” szó elrontása, és Írországba az anglo-normann invázió idején vezették be. Mára kizárólag ír lett. ... Ez az egyik legelőkelőbb név az ír történelemben.

Melyik ország ad otthont a 2023-as világbajnokságnak?

A 2023-as ICC férfi krikett világbajnokság lesz a 13. alkalommal megrendezett férfi krikett világbajnokság, amelynek 2023 októberében és novemberében India ad otthont.

Ki a világ legjobb krikettkapitánya?

A világkrikett poszterfiúja, Virat Kohli is szerepel ezen a listán. Alig több mint 4,5 év telt el azóta, hogy az ütő India főállású kapitánya lett, és már számos rekordot megdöntött. Jelenleg 201 meccsen 128 győzelme van.

Hány embernek van Plunkett vezetékneve?

Mennyire gyakori a Plunkett vezetéknév? A vezetéknév a 22 014. legelterjedtebb vezetéknév a világon. 295 066 emberből körülbelül 1 viseli.

Mit csinál egy Plunket nővér?

A Plunket ápolónők egészen ötéves korig csecsemőkkel dolgoznak, és a koragyermekkori fejlődés minden szakaszában támogatják és oktatják a szülőket. A Plunket mozgalom a híres Dr. Truby Kinggel indult 1907-ben.

Ki a világ leglassabb dobója?

Shaun Tait || Leglassabb labda valaha || Wicket || Bowled|| Csodálatos krikett. Ezen a krikettmeccsen Shaun Tait bekapott egy nagyon lassú labdát.

Ki a legjobb fonó a világon?

Muttiah Muralitharan a valaha játszott legnagyobb pörgető. Egyedülálló off-spinner, a csuklójával élesen forgatta a labdát, így ő lett az első csuklón pörgető spinner a krikett történetében. Néhány évvel nemzetközi karrierje után Murali felvette repertoárját a híres „doosra”-val.

Ki jelenleg a világ legjobb pörgettyűje?

A Nemzetközi Krikett Tanács (ICC) rendszeresen kiad egy pontalapú rangsorolási rendszert a nemzetközi krikettjátékosok számára az országukban nyújtott legutóbbi teljesítményeik alapján. Jelenleg a T20-as tekézők listájának élén a dél-afrikai pörgető Tabraiz Shamsi áll, 792 ponttal.

Ki a legjobb befutó a világon?

Jos Buttler Az angol játékost „360 fokos” krikettjátékosnak is titulálták. Annak köszönhetően, hogy képes felismerni és manipulálni a rivális csapatok mezőnyhelyzeteit, miközben a pályán mindenhol gólt szerzett. Hasonlóképpen, a kapus új magasságokba emelte játékát, és mostanában gyakran a világ legjobb befutójának tartják.

Ki a világ első számú kapitánya?

Virat Kohli lett az első számú kapitány, annak ellenére, hogy nem nyert ICC-trófeát és IPL-t: Suresh Raina. Raina, aki maga is nyert egy ODI Világkupát, Champions Trophyt és három IPL-címet, azt mondta, hogy annak ellenére, hogy nincs ICC-trófeája, Kohli rekordja azt bizonyítja, hogy sokat ért el.

Ki rendezi a 2027-es világbajnokságot?

Oroszország a 2018-as FIFA-világbajnokság stadionjait használná a 2027-es rögbi-világbajnoksághoz. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság hagyatékát maximálisan kihasználják. Vlagyimir Putyin elnök támogatta Oroszország ajánlatát a 2027-es rögbi-világbajnokság megrendezésére.