Thelonious megtalálja a fény városát?

Pontszám: 4,3/5 ( 58 szavazat )

Úgy gondolták, hogy a Holt zóna a Fény Városa felé tart. Emori szerint sok földelő kereste ott, de szinte senki sem találta meg . Kezdetben volt néhány lehetőség, hogy mi lehet ez: A napelem mező, amellyel Thelonious Jaha, John Murphy és a megmaradt sivatagi zarándokok találkoztak.

Hogyan hal meg Thelonious?

Thelonious Jaha (Isaiah Washington) sajnálatos módon meghalt , miután megsebesült a bunkerért vívott csata során , utolsó pillanatait felhasználva, hogy segítsen Octaviának (Marie Avgeropoulos) kinyitni az ajtót, amit Skaikru bezárt mindenki előtt.

Abby csatlakozik a Fény Városához?

Elvette a Fény Város Kulcsát, hogy megmentse Raven Reyest a további fizikai fájdalomtól. Később Clarke leválasztja és megmenti. A negyedik évad során Abby a Nightblood létrehozásának módját kutatja, és Marcus Kane barátnője lesz.

Allie meghal a 100-ban?

Felelős volt a Nukleáris Apokalipszisért, felügyelte a Fény városát, és a harmadik évad fő antagonistájaként szolgált. A "Perverse Instantiation (2. rész)"-ben Clarke-nak sikerült aktiválnia a kill kapcsolót, amivel végleg elpusztította az ALIE - t .

Hogyan hal meg Thelonious a 100-ban?

Az ötödik évad visszaemlékezésében Jahát megkéselték, amikor Kara Cooper megpróbálja átvenni a hidroponikus farmot. Jaha nem sokkal azután hal meg vérveszteségben, hogy segített Wonkrunak visszaszerezni az irányítást a farm felett.

A 100 2. évad vége (Jaha és Murphy)

29 kapcsolódó kérdés található

Clarke meghal?

Kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni lányukat, Josephine-t, a Sanctum uralkodói beültetik Clarke-ot a Mind Drive-ba, lehetővé téve Josephine-nek, hogy birtokba vegye Clarke testét, miközben a folyamat állítólag megtörli a házigazda elméjét, és ezzel gyakorlatilag megöli Clarke -ot. Később kiderült, hogy Clarke túlélte a folyamatot, és csapdába esett a saját elméjében.

Jaha rossz a 100?

Thelonious Jahát nem volt könnyű megkedvelni a 100-on, és tettei gyakran jobban fájtak, mint amennyit segítettek. Ennek ellenére jót tett a műsor alatt. ... Bár az első évadban talán ő tűnt a kisebbik rossznak közte és Kane között, Jaha az idő előrehaladtával egyre rosszabb lett.

Clarke megcsókolja Bellamyt?

Bellamy megpróbálja meggyőzni őt, hogy megtették, amit kellett, de Clarke egyszerűen nem tud nem gondolni rá, és nem tud ránézni az összes emberre, akit minden nap megmentett, tudván, hogyan juttatta el őket oda. Clarke ezután arcon csókolja Bellamyt, majd megöleli, és azt mondja neki, hogy vigyázzon mindenkire.

Clarke egy Nightblood?

Clarke az első Skaikru, aki Nightblood lett .

Mi a fények városa a 100-ban?

A Fény városa a világ közös szimulációja volt , amelyet az ALIE hozott létre, hogy megmentse az emberiséget. Az ALIE célja az volt, hogy jobb létezést kínáljon az emberiségnek, amely mentes a fájdalomtól, a gyűlölettől, a betegségektől és a szenvedéstől.

Abby lenyelte a Fény Városának kulcsát?

Abby könyörög Jahának, hogy engedje, hogy segítsen Ravennek, de Jaha azt akarja, hogy ő vegye el először a kulcsot, és nem számít, ha Raven meghal, mert már a Fény Városában van. Raven a földre esik, és Abby lenyeli a kulcsot, hogy megmentse őt .

Ki az a Simon a 100-ban?

Simone Lightbourne visszatérő karakter volt a hatodik évadban. Tattiawna Jones , Chelah Horsdal és Paige Turco alakította, és debütált a "Red Sun Rising" című filmben. Ő volt Sanctum királynője és az egyik miniszterelnök. Russell Lightbourne felesége és Josephine anyja volt.

A baba igazi volt a 100-ban?

Alapvetően Jahának hallucinációi voltak, és a baba sosem volt igazi . A baba Wells volt, amikor csecsemő volt, és majdnem olyan volt, mint egy visszaemlékezés. Ez csak az oxigénhiány és a Wells miatti gyász keveréke volt. nem sikerült a babát illúzióként ábrázolniuk.

Ki ölte meg Anyát a 100-at?

Miután több lebilincselő epizód összeütközött, és végül Clarke-kal dolgozott, Anyát végül lelőtte a bárka egyik katonája , akit csak pillanatokkal azután öltek meg, hogy kísérleti fegyverszünetet kötöttek Skaikruval.

Mi történt Montyval a 100-ban?

Megölték, amikor visszament az ötödik gyerekért, és hősként halt meg . Kane elmondja Pike-nak, hogy nem minden földönfutó ugyanaz, mint az Ice Nation, és Pike azt mondja, hogy neki azok. ... Kane és Pike megpróbálják rávenni Bellamyt, hogy adja fel, de attól tart, hogy elveszíti Clarke-ot. Monty meggyőzi Bellamyt, hogy menjen vissza, és próbálkozzon újra később.

Kivel feküdt le Clarke a 100-zal?

Clarke megcsókolja Niylah -t, és szexelnek. A Wanhedában (2. rész) Niylah-t Roan partnere megverik és megdobálják a kereskedelmi posztján.

Madi igazi Nightblood?

Madi a Földön született, és a Sekély Völgy klán tagja. Ő egy Nightblood , és a szülei eltitkolták a Flamekeeper felderítői elől, hogy ne kelljen részt vennie a Konklávékon.

Lexa mesterséges intelligencia volt a 100-ban?

Titus kivesz egy technológiát Lexa nyakából, ahol a tetoválása van. A technológiát "a lángnak" hívják, és kiderült, hogy Lexa szelleme. Kibővítették, hogy AI-t (a lángot) hordozzon . A Láng így választanak ki minden új parancsnokot, és minden új parancsnok a Láng részévé válik.

Bellamy szerelmes Clarke-ba?

Noha a sorozat csak lazán alapul a könyveken, és mára messze felülmúlt minden, a forrásanyagban feltárt területet, érdemes megemlíteni, hogy Bellamy és Clarke romantikus kapcsolata van a sorozat alapjául szolgáló könyvekben . Végül eljegyezték egymást, és ez arra utal, hogy otthont építenek az erdőben.

Bellamy és Clarke összejönnek?

Könyvsorozat: igen , Clarke és Bellamy romantikus partnerek és eljegyezték egymást.

Melyik könyvet csókolják Bellamy és Clarke?

Clarke és Bellamy egy heves csókot osztanak meg a dzsungelben a harmadik napon, de miután Wells megmentette az életét, átmenetileg újra összejön vele (amíg Thalia barátja meg nem hal, és Wellst hibáztatja érte).

Hogyan veszítette el Jaha a babát?

Jaha (Isaiah Washington) éppen beletörődött a sorsába , amikor meghallja, hogy egy baba sír . ... Csak amikor elérte a rakétát, amely a földre vitte, a baba eltűnt, és Jaha halott fia, Wells (Eli Goree) délibábja felfedte, hogy mindez csak illúzió volt.

Clarke megtudja, ki ölte meg Wellst?

A Survival of the Fittest-ben Murphy említi őt Thelonious Jahának, amint Murphy elmondja neki, hogy Clarke hazudott neki Wells haláláról, és azt mondta neki, hogy valójában Charlotte ölte meg, mert nem tudta megölni Thelonioust azért, amit tett. a szüleihez.

Miért ölték meg Wellst a 100-ban?

Charlotte gyilkolta meg a harmadik epizódban, aki megtorlást akart, amiért apja kivégezte szüleit a bárkán. Halála megalapozta Clarke és Bellamy számára, hogy társvezetőként dolgozzanak együtt, hogy megállítsák az értelmetlen haláleseteket.