Katarina Rostova meghalt?

Pontszám: 4,5/5 ( 31 szavazat )

Ahogy John Eisendrath executive producer elmondta a TVLine-nak, a Katarina – aki szerinte tényleg halott – megölésének tervét eredetileg a 7. évad befejezésére szánták tavaly tavasszal. Ám amikor a koronavírus-járvány leállította a gyártást, és a 7. évadot néhány epizóddal korábban kellett lezárni, halálát áthelyezték a jelenlegi nyolcadik évadra .

Tényleg Katarina Rostova?

Kiderült, hogy a nő, akit a mai, már elhunyt Katarina Rostova-nak hittünk (akit Laila Robins alakít), valójában egy Tatiana Petrova nevű nő , akit Ilja Koslov és Dom bízott meg személyazonosságának átvételével az igazi Katarina elbújhatna, hogy megvédje magát és Lizt...

Katarina Rostova Raymond Reddington?

Noha Red Lizhez fűződő kapcsolatának eredetét a szerdai 8. évad fináléjának vége nem magyarázza meg teljesen, az évad utolsó két epizódjában elhelyezett utalások erősen arra utalnak, hogy Raymond Reddington valójában Liz anyja , Katarina Rostova (visszaemlékezésekben játszott). írta Lotte Verbeek).

Meghalt Katarina Rostova a 7. évad 10. részében?

BOKENKAMP | És mindez Reddington háta mögött történik. Azt hiszi, Katarina meghalt. A Townsend-irányelv teljesült, Katarina Rostova meghalt , és tovább él.

Hogyan halt meg Katarina?

A „Rassvet”-ben megerősítik, hogy halálát színlelte azzal, hogy besétált a tengerbe az őt követő rengeteg ember miatt. Miután Katarina közbelépett, hogy megállítson egy nemi erőszakot, rájött, hogy Anton Velov hallani fog róla, és tudni fogja, hogy még életben van. ... A „Robert Diaz”-ban kiderül, hogy Katarina él és Párizsban él.

A feketelista – Red Kills Katarina Teljes beszélgetés S08E02

19 kapcsolódó kérdés található

Miért árulta el Katarina Reddingtont?

Azért tette ezt , mert meg akarta védeni Lizt . Katarina nem akarta, hogy Red megtudja, Liz elárulta őt miatta, és ez nagyon anyai dolog, és szerintem ez olyan dolog, ami jobban megtörtént, mint bármi más, ami korábban történt, hogy meggyőzte Lizt, hogy tegye a tojásait Katarina kosarába.

Miért hagyta el Megan a feketelistát?

Miért hagyja el Megan Boone a feketelistát? A színész otthagyta a show-t, hogy más projekteken dolgozzon, és még azelőtt tudatta a készítőkkel, hogy távozik a sorozat 9. évadára való megújítása előtt , így elegendő időt hagyva a csapatnak, hogy megírja karakterének kilépését.

Red tényleg Katarina?

A TVLine-nak adott interjúban, miután kiderült, hogy Katarina életben volt Laila Robins alakítója formájában, a producerek megerősítették, hogy Red nem Katarina .

Ki az a hamis Raymond Reddington?

Háttér. A „Sutton Ross”-ban kiderül, hogy ő nem Raymond Reddington, hanem egy szélhámos, aki több mint 30 éve használja kilétét. A „Rassvet”-ben kiderül, hogy ő Ilja Koslov , Katarina Rostova gyermekkori barátja, élete szerelme és alkalmi szeretője.

Ki Elizabeth Keen igazi apja?

Emellett az igazi Raymond Reddington Liz apja volt, akit gyerekkorában agyonlőtt, és arra késztette Katarinát, hogy örökbefogadó apjához küldje. Mivel senki sem tudott Reddington haláláról, Katarina létrehozott egy új „Vöröset” (Spader), hogy vigyázzon Lizre.

2021-ben véget ér a feketelista?

Lesz még egy évad a Feketelistának? A műsor női főszereplője nélkül folytatódik . 2021 januárjában az NBC bejelentette, hogy a sorozat 2021 őszén visszatér a kilencedik évadjára. Bár a Feketelista esetében van néhány változás, és egy dolog visszatér a normális kerékvágásba.

A hamis Reddington Liz apja?

Liz „hazugságból fogant”, és beleszületett a két kém kaotikus világába, amely titokban egymás ellen dolgozik. A „Nachalo”-ban Katerina megerősítette, hogy igen – Raymond Reddington Liz igazi apja .

Lizzy Red lánya?

Liz Red lánya , de az általunk ismert Vörös nem az apja. Liz Red lánya, de nem az a Vörös, akit mindannyian ismertünk, legalábbis annak tűnik. A Feketelista 5. évadában, a 22. epizódban láthatóan kiderült az igazság. ... Liz, amikor 4 éves volt, állítólag lelőtte az apját, miközben az anyjára támadt.

Red Reddington haldoklik?

Aztán elindul a Postára, hogy elmondja Coopernek, amit az egész évad során sejtettek: Raymond Reddington haldoklik . ... Természetesen Liz reakciója azonnali nem – nemcsak hogy nem akarja átvenni Red birodalmát, de már nem is nagyon akarja megölni.

Liz meghalt?

Liz halála tragikus véget ért annak a történetnek, amely egy tehetséges, friss arcú FBI-ügynökkel kezdődött. Reddington megjelent, és megfordította az életét, miközben küzdött, hogy kiderítse, miért választotta őt, és mi volt a kapcsolatuk.

Mit suttogott Tom Liznek?

Meglehetős dulakodás következik: Tom lelövi Redet, Liz lelövi Tomot, Red elmenekül a helyszínről, és mielőtt Liz elhagyja Tomot, hogy kivérezzen és meghaljon – amiről később megtudjuk, hogy nem –, Tom Liz fülébe súg valamit: „Az apád él. .”

Megan Boone ki akart lépni a feketelistából?

Kilépését állítólag jóval a The Blacklist's 9. évadának januári megjelenése előtt tervezték, így a sorozat íróinak elegendő idejük maradt Liz utolsó ívének elkészítésére. (Olvassa el Boone utolsó epizódjának összefoglalóját.)

Ki ölte meg Elizabeth Keent?

Rednek ez is kiutat adna rejtélyes halálos betegségéből. Míg Liz habozott, hogy megölje mentorát, Townsend egykori csatlósa, Vandyke (Lukas Hassel) mellkason lőtte.

Hogyan árulta el Dom Katarinát?

Dominic Wilkinson az egykori KGB-ügynök, aki olyan nagyszerű ügynökké nevelte Katarinát, amilyen ő volt, vagyis nagyszerű apa volt. Amikor azonban elárulta a KGB-t azzal, hogy a Cabalnak dolgozott , Dom állítólag inkább úgy döntött, hogy megöli a saját lányát, és nem segít neki megszökni a Townsend-irányelv elől.

Miért szúrták meg Reddingtont?

Katarina úgy tűnik, nagyon régóta ismeri Redet, szenvedélyes csókot osztanak, és a nevén szólítják. ... Miután megtudta hollétét, Red (James Spader) meglátogatta, de váratlan dolog történt. Katarina hátba szúrta Redet, miután szenvedélyesen megcsókolták , és elrabolták egy ismeretlen helyre.

Dembe él?

Dembe meghal a feketelistában? A Feketelista második évadában Dembét lelőtték, de szerencsére nem halt meg . Bár sok rajongó aggódott amiatt, hogy a hatodik évad után elhagyja a show-t, ismét a fedélzeten maradt.

Red Lizzie apja?

Az igazi Raymond Reddington Liz apja volt, és gyermekként a lánya ölte meg, amikor lelőtte. ... Dembe (Hisham Tawfiq) segítségével Red egy bunkerbe juttatja Lizt, mielőtt több évtizedes hírszerzést, Neville-t és embereit felgyújtja a felettük lévő térben.

Ki Reddington felesége?

Naomi Hyland (Reddington) a főszereplő Raymond Reddington volt felesége az NBC sorozatban, a Feketelista-ban.

Jennifer tényleg Liz nővére?

Jennifer Reddington Raymond Reddington és Naomi Hyland lánya. Liz féltestvére .

Törölték a feketelistát 2020-ra?

2020. február 20-án az NBC megújította a sorozatot a nyolcadik évaddal, amelynek premierje 2020. november 13-án volt. 2021. január 26-án a sorozatot megújították a kilencedik évaddal, amelynek premierje 2021. október 21-én lesz.