Hogyan halt meg Katarina Rostova?

Pontszám: 4,5/5 ( 7 szavazat )

A játékot megváltoztató óra – amely egyben az utolsó új feketelistás epizódként is szolgált január 22-ig – Red lelőtte és megölte Katarina Rostovát, annak ellenére, hogy Liz határozottan kitart amellett, hogy kapcsolata Rednel végleg véget ér, ha egyáltalán árt az anyjának.

Hogyan halt meg Katarina a feketelistán?

Katarina kijátssza az utolsó kártyáját, és elmondja Reddingtonnak, hogy ha megöli, Liz soha nem bocsátja meg neki. És rögtön látjuk, ahogy Liz megszökik Dembe elől, és ellopja az autóját, hogy megpróbálja megmenteni Katarinát Reddingtontól. ... Ahogy Liz a helyszínre fut, Reddington kétszer lelövi Katarinát , és megöli őt Lizzie előtt.

Hogyan él Katarina Rostova?

A „Rassvet”-ben megerősítik, hogy halálát színlelte azzal, hogy besétált a tengerbe az őt követő rengeteg ember miatt. Miután Katarina közbelépett, hogy megállítson egy nemi erőszakot, rájött, hogy Anton Velov hallani fog róla, és tudni fogja, hogy még életben van. ... A „Robert Diaz”-ban kiderül, hogy Katarina él és Párizsban él .

Katarina Rostova Raymond Reddington?

Noha Red Lizhez fűződő kapcsolatának eredetét a szerdai 8. évad fináléjának vége nem magyarázza meg teljesen, az évad utolsó két epizódjában elhelyezett utalások erősen arra utalnak, hogy Raymond Reddington valójában Liz anyja , Katarina Rostova (visszaemlékezésekben játszott). írta Lotte Verbeek).

Miért hagyta el Megan a feketelistát?

Miért hagyja el Megan Boone a feketelistát? A színész otthagyta a show-t, hogy más projekteken dolgozzon, és még azelőtt tudatta a készítőkkel, hogy távozik a sorozat 9. évadára való megújítása előtt , így elegendő időt hagyva a csapatnak, hogy megírja karakterének kilépését.

A feketelista – Red Kills Katarina Teljes beszélgetés S08E02

22 kapcsolódó kérdés található

Ki Elizabeth Keen igazi apja?

Emellett az igazi Raymond Reddington Liz apja volt, akit gyerekkorában agyonlőtt, és arra késztette Katarinát, hogy örökbefogadó apjához küldje. Mivel senki sem tudott Reddington haláláról, Katarina létrehozott egy új „Vöröset” (Spader), hogy vigyázzon Lizre.

Katarina Rostova egy szélhámos?

Reddington és Liz Lettországba készülnek a 8. évad utolsó epizódjára. Az epizód legnagyobb érdemei közé tartozik, hogy Liz anyja, Katarina Rostova még él , és a nő, akit az anyjának hitt, valójában egy Tatiana Petrova (Laila Robins) nevű kém.

Ki az a férfi, aki Raymond Reddingtonnak adja ki magát?

Háttér. A „Sutton Ross”-ban kiderül, hogy ő nem Raymond Reddington, hanem egy szélhámos, aki több mint 30 éve használja kilétét. A „Rassvet”-ben kiderül, hogy ő Ilja Koslov , Katarina Rostova gyermekkori barátja, élete szerelme és alkalmi szeretője.

Katarina tényleg Katarina?

Kiderült, hogy a nő, akit a mai, már elhunyt Katarina Rostova-nak hittünk (akit Laila Robins alakít), valójában egy Tatiana Petrova nevű nő , akit Ilja Koslov és Dom bízott meg személyazonosságának átvételével az igazi Katarina elbújhatna, hogy megvédje magát és Lizt...

Dembe Zuma meghal?

A Feketelista második évadában Dembét lelőtték, de szerencsére nem halt meg . Bár sok rajongó aggódott amiatt, hogy a hatodik évad után elhagyja a show-t, ismét a fedélzeten maradt.

Ki ölte meg Elizabeth Keent?

Míg Liz habozott, hogy megölje mentorát, Townsend egykori csatlósa, Vandyke (Lukas Hassel) mellkason lőtte.

Red Liz anyja?

Amikor kivérzett Red karjaiban, megcsókolta a fejét, majd láttunk egy visszaemlékezést Liz anyjáról, aki babaként fogta és megcsókolta, ami a végső megerősítésnek tűnt, hogy Red Liz anyja .

Elizabeth Keen meghalt?

Mr. Kaplan felfedi Reddingtonnak, hogy Elizabeth Keen valójában él . Azt mondja, hogy megálmodta Liz halálát, hogy megvédje Agnest Reddingtontól, és megjegyzi, hogy Reddington végül nem tudta megvédeni Lizt. Reddington Kubába utazik, hogy megtalálja az üres villát és a küzdelem jeleit.

Ki Raymond Reddington Elizabeth számára?

Liz „hazugságból fogant”, és beleszületett a két kém kaotikus világába, amely titokban egymás ellen dolgozik. A „Nachalo”-ban Katerina megerősítette, hogy igen – Raymond Reddington Liz igazi apja .

Mit suttogott Tom Liznek?

Mit súgott Tom Lizzie fülébe? Meglehetős dulakodás következik: Tom lelövi Redet, Liz lelövi Tomot, Red elmenekül a helyszínről, és mielőtt Liz elhagyja Tomot, hogy kivérezzen és meghaljon – amiről később megtudjuk, hogy nem –, Tom Liz fülébe súg valamit: „Az apád él. .”

Mi a Reddingtons titka?

Red később felfedte, hogy ő valójában egy Ilja Koslov nevű KGB-kém , aki a meggyilkolása után felvette az igazi Vörös kilétét.

Ki az igazi Raymond Reddington, 8. évad?

A nyolcadik évadban Red felfedte, hogy valójában az N-13 -as kém, akit Liz FBI-os karrierje során keresett. A finálé első, "Nachalo" részében Red elvitte Lizt a lettországi kémműveletének bázisára, hogy választ adjon a múltjáról.

Raymond Reddington szélhámos volt?

Még az 5. évadban a The Blacklist eldobta az összes bomba atyját, amikor kiderült, hogy Red valójában egy szélhámos . Más szóval, ő nem Raymond Reddington. Ez az az identitás, amelyen az egész világ és a legtöbb ember (néhány kiválasztott kivételével) ismeri.

Kaplan Liz úr anyja?

A Kathryn Nemec néven ismert Kaplant Liz anyja, Katarina Rostova felbérelte Liz gondnokának. Kate megtudja Katarina kapcsolatát Reddingtonnal, és azt hiszi, hogy Liz az ő gyermeke. ... A jelenben Reddington Mr.

Red Reddington haldoklik?

Aztán elindul a Postára, hogy elmondja Coopernek, amit az egész évad során sejtettek: Raymond Reddington haldoklik . ... Reddington azt mondja, hogy Liz egy ideje tudja, hogy beteg, és az egyetlen dolog, ami igazán megvédheti őt, ha megöli és átveszi a birodalmát.

Megan Boone ki akart lépni a feketelistából?

A hónap elején felröppent a hír, hogy Boone távozott az NBC-drámából, amelyben a 2013-as debütálás óta Spaderrel együtt szerepelt. Kilépését állítólag jóval a The Blacklist's 9. évadának januári megjelenése előtt tervezték, így a sorozat íróinak elegendő idejük maradt Liz utolsó ívének elkészítésére.

Elizabeth Keen megjavította a fogait?

Megan Boone amerikai színésznő volt, aki Elizabeth Keen FBI-ügynök-tanácsadó szerepéről ismert a Dráma sorozatban, a Feketelista-ban. Placik azt is mondja a Globe- nak: „Egyértelműen kifehérítették a fogait, és a réseket fogszabályozóval zárták le .

Elizabeth Keen visszakapja a jelvényt?

Liz Keen végre szabad! Fél szezonnyi szökés után a Feketelista mostani egykori FBI-ügynöke, Liz Keen (Megan Boone) felmentést kapott Raymond Reddingtonnak (James Spader) köszönhetően. ... „Már nem FBI-ügynök” – mondja Jon Bokenkamp ügyvezető producer az EW-nek. „ A jelvényét elvették.