Ashlee malleo még mindig házas?

Pontszám: 4,6/5 ( 37 szavazat )

Ashlee Holmes Malleo elárulta, hogy ő és Pete Malleo már "nem válnak el" A RHONJ lánya visszatért férjéhez, miután júliusban bejelentette a válásukat. ... Miután 2020 júliusában bejelentették a válásukat, úgy tűnik, hogy a pár újra együtt van.

Mit csinál most Ashley Manzo?

Ashlee Holmes Malleo egy évvel Jacqueline Laurita után Nevadába költözött. RHONJ timsó Jacqueline Laurita lánya hivatalosan is New Jerseyből Nevadába költözött. ... Bár nem osztott meg részleteket arról, hol fog élni, Ashlee elárulta, hogy új lakhelye egyben osztályteremként is szolgál majd fia, Cameron számára.

Mivel foglalkozik Ashlee Holmes malleo?

A 30 éves anyuka karrierszenvedélyét is folytatta. Malleo jelenleg professzionális sminkesként dolgozik Las Vegasban és Los Angelesben . Webhelye és YouTube-csatornája is van márkájának, amely a családjára, a wellnessre, az ételekre, a szépségre, az életmódjára és egyebekre összpontosít.

Ashlee Holmesnak van babája?

Ashlee Holmes Malleo fia, Cameron Hendrix Malleo olyan gyorsan felnő! ... Egy szeptember 30-i Instagram-bejegyzésben Ashlee különféle fotókat osztott meg Cameronról, amikor még csak egy pici volt. „Nem hiszem el, hogy ezek a képek a kisfiamról 3 évvel ezelőttiek!

Teresa Giudice és Caroline Manzo még mindig barátok?

Egyszer régen Giudice és Manzo közeli barátok voltak a „New Jersey igazi háziasszonyai” című filmben. Barátságuk azonban kezdett felbomlani, és azóta sem békültek ki. ... Giudice továbbra is közel áll Caroline Manzo elhidegült húgához, Dina Manzóhoz.

Ashlee Holmes videóblog

31 kapcsolódó kérdés található

Miért költözött Jacqueline és Chris Las Vegasba?

Hová költözött a The Real Housewives of New Jersey OG és férje, Chris Laurita? Las Vegas, Nevada! A források szerint Chris és Jacqueline otthonuk esetleges elzárásával szembesült, ezért úgy döntöttek, hogy újból, új államban kezdenek .

Hogyan gazdag Caroline Manzo?

Nettó vagyonára Manzo férje üzletének, a The Brownstone-nak a munkájával és támogatásával, valamint a „The Real Housewives of New Jersey” (2009–2013) és a „Manzo'd with Children” (2014–2016) című Bravo reality-sorozatok főszereplésével szerzett szert. ).

Ki a leggazdagabb háziasszony?

 • Yolanda Hadid, Gigi és Bella Hadid édesanyja 45 millió USD nettó vagyonnal forog készpénzben a sorozatban három évad után.
 • Körülbelül 100 millió USD nettó vagyonával az önjelölt boszorkány, Carlton Gebbia és Kyle Richards, az OG háziasszonya a leggazdagabb nők, akik valaha is szerepeltek a RHOBH-n.

Ki a leggazdagabb ember Rhonjban?

Margaret Josephst tartják a leggazdagabb RHONJ háziasszonynak, nettó vagyonát 50 millió dollárra becsülik. Vagyonának nagy részét az 1999-ben alapított sikeres Macbeth Collection ruházati vonalán halmozta fel. Ezt megelőzően ruhatervező volt, és nagyon sikeres volt.

Ki a leggazdagabb New York-i háziasszony?

 • Ramona Singer (18 millió USD)
 • Sonja Morgan (8 millió USD)
 • Leah McSweeney (3,5 millió USD)
 • Eboni K. Williams (3 millió USD)

Jacqueline-t kirúgták a RHONJ-tól?

Jacqueline 2017-ben személyiségi összeütközések miatt távozott a „RHONJ”-tól . Teresa valójában Jacqueline barátjaként lépett be a RHONJ-ba, de az első öt évad során láttuk, hogy barátságuk megromlott.

Ambert kirúgták a RHONJ-tól?

A „RHONJ” öregfiú azt állítja, hogy a műsor a hangszerelt dráma miatt hamis . Marchese soha nem nézett hátra, miután kilépett a népszerű háziasszonyok franchise-ból. Egy 2020-as interjúban Zack Peterrel a #NoFilter podcastjában azt mondja, nem volt más választása, mint kilépni, mert hiányzott belőle a valóság.

Jacqueline és Chris még mindig együtt vannak?

1989 és 1992 között Matt Holmes házastársa volt, akivel közös lánya, Ashlee (korábban Ashley). Később újra férjhez ment Chris Lauritához , és két fia született vele, CJ... Holmes 2018 augusztusában feleségül vette Malleót. 2019-ben Laurita visszaköltözött Las Vegasba férjével és két fiukkal.

A manzóké a barnakő?

A Manzo család tulajdonában van a Brownstone étterem Patersonban, amely gyakran szerepel a „Real Housewives” című műsorban.

Miért hagyta el Caroline a Real Housewives of New Jersey-t?

Az OG szereplőgárdája, Caroline Manzo öt évad után 2014-ben elhagyta a show-t. A sorozatban eltöltött ideje alatt egy sziklás viszályba keveredett Teresa Guidice volt színésznővel. Manzo később felfedte az okát, amiért végleg kilépett a franchise-ból.

Nicole még mindig Bobby Rhonj mellett van?

Nicole és Bobby a Real Housewives of New Jersey-ből még mindig nincsenek együtt . Úgy tűnik, a műsorban eltöltött idő után elváltak, bár a szakításuk mögött meghúzódó okok ismeretlenek, és sem Nicole, sem Bobby nem beszélt nyilvánosan semmiről.

Dolores és David még mindig együtt vannak 2021-ben?

A Real Housewives of New Jersey stábtagja elárulta mai nyüzsgő románcukat. ... A RHONJ 11. évadának 2. részében Dolores mondta ki a végső szót ebben a nyüzsgő kérdésben. Megerősítette Andy Cohen műsorvezetőnek, hogy ő és David még mindig együtt vannak, és még mindig nem élnek együtt .

Miért hagyta el Amber Teresa és Nicole Rhonjt?

A háziasszony elmondta, hogy egy meg nem nevezett "produkciós bennfentes" azt állította, hogy Teresát és Nicole-t nem kérték vissza, mert "a produkció azon gondolkodik, hogy ebben az évadban más irányba menjen, és visszatérjen a show észak-jersey-i gyökereihez". Az állítólagos bennfentes szerint Teresa és Nicole egy órányira laknak a többiektől...

Mennyit keres Teresa Giudice epizódonként?

Teresa Giudice A Celebrity Net Worth szerint a New York Times bestseller-írójának 11 millió dollár adóssága van – de a sorozatban szerzett 62 000 dolláros epizód bevétele révén, amely híressé tette őt, a sztárlány ezt az adósságot ledolgozta. 2021-ben 500 000 dollárt ér.

Ki a legszegényebb háziasszony?

Ha kíváncsi arra, hogy ki a legszegényebb háziasszony a Salt Lake City-i háziasszonyok közül, akkor ez nem más, mint Meredith Marks . Az ékszertervező, aki leginkább csúcskategóriás ékszereiről ismert, amelyeket számos híresség kedvel, például Rihanna, Charlize Theron és Hannah Brown, nettó vagyona 1 millió dollár.

Hogyan szerezte meg Marlo Hampton a pénzt?

Amikor bezártam a butikom, ingatlanba fektettem , és mit gondol? Benne vagyok az 1. számú valóságshow-ban, az Atlantai igazi háziasszonyokban, és egy aranyos érmét kapok” – mondta a Jezebelnek adott interjújában arról, hogyan kereshet pénzt. Azt mondta, hogy olyanok, mint Eva Marcille és Yung Joc vásárolni a The Red Carpet Boutique-ban.

Ki a legjobban fizetett háziasszony 2020-ban?

Igazi háziasszonyok: Mennyit keresnek a 10 legjobban kereső háziasszony?
 1. 1 Nene kiszivárog: 2,85 millió dollár az utolsó szezonért.
 2. 2 Kandi Burruss: 2 millió dollár szezononként. ...
 3. 3 Cynthia Bailey: 1,8 millió dollár szezononként. ...
 4. 4 Porsha Williams: 1,3 millió dollár szezononként. ...
 5. 5 Phaedra park: 1,3 millió dollár szezononként. ...
 6. 6 Bethenny: 1+ millió dollár szezononként. ...

Kapnak fizetést a RHONJ férjei?

A RHONJ szerződéseiben is van egy külön kihagyás. Ők az egyetlen szereplők, akiknek a férje is pénzt kap a műsorban való megjelenésért , ezért még mindig együtt forgatnak, amikor a hölgyek kirándulnak. A múltban a szereplők összes 18 év feletti gyermeke éves ösztöndíjat is kapott a műsorban való megjelenésért.