Ashlee Holmesnak van babája?

Pontszám: 4,4/5 ( 5 szavazat )

Ashlee Holmes Malleo fia, Cameron Hendrix Malleo olyan gyorsan felnő! ... Egy szeptember 30-i Instagram-bejegyzésben Ashlee különféle fotókat osztott meg Cameronról, amikor még csak aprócska volt. „Nem hiszem el, hogy ezek a képek a kisfiamról 3 évvel ezelőttiek!

Ashlee Holmes még mindig házas?

Ashlee Holmes Malleo elárulja, hogy ő és Pete Malleo már "nem válnak el egymástól" A RHONJ lánya visszatért férjéhez, miután júliusban bejelentette a válásukat. ... Miután 2020 júliusában bejelentették a válásukat, úgy tűnik, hogy a pár újra együtt van.

Hány gyereke van Ashlee malleónak?

Korábbi elválásuk ellenére Jacqueline lánya, Ashlee még mindig felesége Pete Malleo. Jacqueline egyetlen lánya és legidősebb gyermeke, Ashlee Holmes Malleo 2016 augusztusában üdvözölte fiát, Cameron Hendrix Malleót , és két évvel később feleségül vette férjét, Pete-et a manhattani City Clerk's Office-ban.

Jacqueline és Chris még mindig együtt vannak?

1989 és 1992 között Matt Holmes házastársa volt, akivel közös lánya, Ashlee (korábban Ashley). Később újra férjhez ment Chris Lauritához , és két fia született vele, CJ... Holmes 2018 augusztusában feleségül vette Malleót. 2019-ben Laurita visszaköltözött Las Vegasba férjével és két fiukkal.

Hol van most Ashley Holmes?

Ashlee Holmes Malleo egy évvel Jacqueline Laurita után Nevadába költözött. RHONJ timsó Jacqueline Laurita lánya hivatalosan is New Jerseyből Nevadába költözött.

Nem fogja elhinni, amit az emberek ezeken a strandokon találtak

38 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Jacqueline Rhonjjal?

A múlt héten Jacqueline, aki jelenleg Nevadában él férjével, Chris Lauritával, valamint két fiukkal, Nicholasszal és bátyjával, CJ-vel, megosztotta, hogy Nicholas ismét az iskolába járt személyes tanulásra, miután az órák a járvány közepette eltávolodtak.

Ki a leggazdagabb Rhonj?

Margaret Josephst tartják a leggazdagabb RHONJ háziasszonynak, nettó vagyonát 50 millió dollárra becsülik. Vagyonának nagy részét az 1999-ben alapított sikeres Macbeth Collection ruházati vonalán halmozta fel. Ezt megelőzően ruhatervezőként dolgozott, és nagyon sikeres volt.

Ki a legjobban fizetett igazi háziasszony?

Igazi háziasszonyok: Mennyit keresnek a 10 legjobban kereső háziasszony?
  1. 1 Nene kiszivárog: 2,85 millió dollár az utolsó szezonért.
  2. 2 Kandi Burruss: 2 millió dollár szezononként. ...
  3. 3 Cynthia Bailey: 1,8 millió dollár szezononként. ...
  4. 4 Porsha Williams: 1,3 millió dollár szezononként. ...
  5. 5 Phaedra park: 1,3 millió dollár szezononként. ...
  6. 6 Bethenny: 1+ millió dollár szezononként. ...

Mennyit keres Teresa Giudice Rhonjban?

Teresa Giudice A Celebrity Net Worth szerint a New York Times bestseller-írójának 11 millió dollár adóssága van – de a sorozatban szerzett 62 000 dolláros epizód bevétele révén, amely híressé tette őt, a sztárlány ezt az adósságot ledolgozta. 2021-ben 500 000 dollárt ér.

Ambert kirúgták Rhonjból?

A „RHONJ” öregfiú azt állítja, hogy a műsor a hangszerelt dráma miatt hamis . Marchese soha nem nézett hátra, miután kilépett a népszerű háziasszonyok franchise-ból. Egy 2020-as interjúban Zack Peterrel a #NoFilter podcastjában azt mondja, nem volt más választása, mint kilépni, mert hiányzott belőle a valóság.

Miért hagyta el Carol Rhonyt?

Carole Radziwill elmondta, hogy otthagyta a Real Housewives of New York-ot, hogy más projekteket folytasson. ... Carole elhatározása, hogy hat év után távozik, mintha zavarta volna kicsikét , hónapokkal a távozása után bevallotta, hogy nem igazán volt semmi a műsorban, amelyre emlékezett. "Nagyon jól szórakoztam a szezonban...

Caroline Manzo miért hagyta el Rhonjt?

A Bravo's The Daily Dish-nek adott közelmúltbeli interjújában Manzo azt mondja, azért döntött úgy, hogy elhagyja a show-t, mert a műsor túlságosan nagy teher lett . „Nem volt egy utolsó csepp a pohárban, a teher túlságosan nehézzé vált a magánéletemben” – kezdi Manzo. „Nem dolgozhatsz olyasmivel, ami nem tükrözi a hitedet.

Hogyan gazdag Caroline Manzo?

Nettó vagyonára Manzo férje üzletének, a The Brownstone-nak a munkájával és támogatásával, valamint a „The Real Housewives of New Jersey” (2009–2013) és a „Manzo'd with Children” (2014–2016) című Bravo reality-sorozatok főszereplésével szerzett szert. ).

Bethenny Frankel és Carole még mindig barátok?

Bethenny Frankel és Carole Radziwill bukása Az ABC News egykori tudósítója nemrégiben nyitott a Frankellel való bukásáról. „Őszinte barátság alakult ki közöttünk” – állította Radziwill a Life After Bravo című műsorban.

Alex és Bethenny még mindig barátok?

Van egy háziasszonytárs, akivel Alex nem tartja annyira a kapcsolatot, mint a többiekkel. – Bethennyvel tartom a kapcsolatot a legkevésbé – mondta. – Biztosan nem beszéltem vele, mióta elköltöztünk. Alex elmondta, hogy még találkozott néhány New York-i háziasszonysal is, akik utána csatlakoztak a show-hoz.

Carole Rhonyból hercegnő?

A szerző maga is egy jól ismert Kennedy családba ment férjhez, amikor azt mondta: „Igen” Anthony Radziwillnek, aki Lee Radziwill fia, Jacqueline Kennedy Onassis húga volt. A házasság révén a reality-sztár hercegnő lett, de soha nem használta a címet .

Nicole még mindig Bobby Rhonj mellett van?

Nicole és Bobby a Real Housewives of New Jersey-ből még mindig nincsenek együtt . Úgy tűnik, a műsorban eltöltött idő után elváltak, bár a szakításuk mögött meghúzódó okok ismeretlenek, és sem Nicole, sem Bobby nem beszélt nyilvánosan semmiről.

Dolores és David még mindig együtt vannak 2021-ben?

A Real Housewives of New Jersey stábtagja elárulta mai nyüzsgő románcukat. ... A RHONJ 11. évadának 2. részében Dolores mondta ki a végső szót ebben a nyüzsgő kérdésben. Megerősítette Andy Cohen műsorvezetőnek, hogy ő és David még mindig együtt vannak, és még mindig nem élnek együtt .

Bobby és Jim még mindig barátok?

Jim és Bobby nem csak, hogy még mindig nem barátok , hanem egy nagyon dühös és nyilvános háborút is vívnak az interneten. ... A hónap elején az AfterBuzz TV-nek adott interjújában Jim elmondta, hogy Bobby feláldozta barátságukat, csak azért, hogy adásidőt kaphasson a műsorban, és híres legyen.

Ki a legszegényebb háziasszony?

Ha kíváncsi arra, hogy ki a legszegényebb háziasszony a Salt Lake City-i háziasszonyok közül, akkor ez nem más, mint Meredith Marks . Az ékszertervező, aki leginkább csúcskategóriás ékszereiről ismert, amelyeket számos híresség kedvel, például Rihanna, Charlize Theron és Hannah Brown, nettó vagyona 1 millió dollár.

Kapnak fizetést Rhonj férjei?

A RHONJ szerződéseiben is van egy külön kihagyás. Ők az egyetlen szereplők, akiknek a férje is pénzt kap a műsorban való megjelenésért , ezért még mindig együtt forgatnak, amikor a hölgyek kirándulnak. A múltban a szereplők összes 18 év feletti gyermeke éves ösztöndíjat is kapott a műsorban való megjelenésért.