Spring Creek Nevadában?

Pontszám: 4,1/5 ( 37 szavazat )

Spring Creek egy népszámlálás által kijelölt hely Elko megye középső részén, Nevada északkeleti részén, az Egyesült Államok nyugati részén. Főleg hálószoba közösségként szolgál a közeli Elko városában és környékén lévő vállalkozások és iparágak számára. Az Elko Mikropolita Statisztikai Terület része.

A Spring Creek Nevada jó hely az élethez?

Spring Creek jó hely volt a felnőtté váláshoz. Remek középiskolája van. Ennek egyik előnye, hogy kisváros érzése van, de Elko minden erőforrása mellett élsz. Az egyik hátránya az lenne, hogy nagyon korlátozott a közösségi eseményekre és az Elko/Spring Creek környéki tennivalókra.

Biztonságos a Spring Creek Nevada?

A NeighborhoodScout FBI bűnügyi statisztikáiról készített elemzése szerint Spring Creek biztonságosabb, mint az Egyesült Államokban található városok 81%-a, minden népességszám mellett . Nevadában a közösségek mindössze 8%-ában alacsonyabb a bűnözési ráta, mint Spring Creekben.

Spring Creek Nevada város?

Spring Creek egy 13 671 lakosú város Nevada államban. Spring Creek Elko megyében található. A Spring Creek-i élet a külvárosi, vidéki keverék érzését kínálja a lakosoknak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát.

Milyen meleg van Spring Creek Nevadában?

Éghajlat és átlagos időjárás egész évben Spring Creek Nevadában, az Egyesült Államokban. Spring Creekben a nyár meleg, száraz és többnyire tiszta, a tél pedig fagyos, havas és részben felhős. Az év során a hőmérséklet általában 14 °F és 89 °F között változik, és ritkán van -2 °F alatt vagy 95 °F felett.

RANGER Ország USA - Spring Creek, NV | Polaris terepjárók

16 kapcsolódó kérdés található

Esik a hó Spring Creek Nevadában?

Spring Creekben átlagosan 51 hüvelyk hó esik évente .

Honnan kapta a Spring Creek nevét?

A forrás nélküli anyagok megtámadhatók és eltávolíthatók. A forráspatak egyfajta szabadon folyó folyó, amelynek neve eredetéből ered: egy földalatti forrás vagy forráshalmaz, amely elegendő vizet termel egy egyedi folyó folyamatos táplálásához .

Mit jelent a tavaszi patak?

A Spring Fed Creek jellemzői A forrásból táplálkozó patakok nagyon gyakoriak szabályozott vízhőmérsékleten , a természetes forrásokból származó folyamatos vízáramlás miatt. Ahelyett, hogy merev, kőszerű patakmedrei lennének, a forrásból táplálkozó patakok iszapszerű fenekükről ismertek, amelyek jellemzően mészkőből készülnek.

Milyen hideg van Spring Creek Oregonban?

ÚSZÁS. Nem mész a Spring Creekbe úszni. Lehet, hogy az akvamarinos víz hívogatóan néz ki, de 40 Fahrenheit fokos hideg marad egész évben .

Mi a tavaszi patak a legyező horgászatban?

A forráspatak forrásokból vagy folyó vízből származik, amely elegendő áramlással tör elő a talajból ahhoz, hogy egy patak vagy patak keletkezzen, amely elég nagy és hűvös ahhoz, hogy pisztrángokat tároljon .

Hol van Spring Creek Oregon?

A Spring Creek egy kis patak az Oregon állambeli Camp Sherman közelében, amely a Metolius folyóba torkollik. A Land Trust meg tudta védeni Spring Creek forrását azáltal, hogy a földtulajdonosokkal együttműködve létrehozta a földmegőrzési megállapodást, hogy örökre megőrizze földjüket.

Mikor jött létre a Spring Creek?

Chris Carroll alapítója és vezérigazgatója büszke a Spring Creek Barbeque és a Carroll Family Restaurants növekedésére. Ami 1980 -ban kezdődött egy Spring Creek Barbeque helyszínnel, ma már 42 éttermet foglal magában, köztük a Spring Creek Barbeque-t, a Mexican Inn Cafe-t és a Shady Oak Barbeque & Grill-t.

Hány népességű Elko Nevada 2020?

A 2020-as 20 467 lakosú Elko jelenleg évi 0,31%-kal növekszik, lakossága pedig 11,86%-kal nőtt a legutóbbi népszámlálás óta, amely 2010-ben 18 297 főt regisztrált.

Esik a hó Elko Nevadában?

Klíma Elko, Nevada Az Egyesült Államokban átlagosan 38 hüvelyk eső esik évente. Elko átlagosan 39 hüvelyk hó esik évente . Az Egyesült Államokban átlagosan 28 hüvelyk hó esik évente. Évente átlagosan 231 napsütéses nap van Elkóban.

Mit bányásznak Elko Nevadában?

Az Elko bányákban leggyakrabban felsorolt ​​elsődleges árucikkek az arany, az ezüst és a réz . Amikor ezeket a bányákat felmérték, 408 elkói bányában észleltek ércesedést egy kiemelkedésben, sekély gödörben vagy elszigetelt fúrólyukban, amelyeket előfordulási bányának neveznek. Elkónak 110 bányája van.

Elko Nevada egy sivatag?

Elko városa 5060 láb magasságban található. Ez a magas sivatagi közösség négy enyhe évszakot él meg. Az ősz látványos, meleg napokat és hűvös estéket jelent.

Milyen üzletek vannak Elko Nevadában?

A legjobb 10 vásárlás Elko közelében, NV 89801
  • Buckaroo Boutique. 1,4 mérföld Ékszerek, kiegészítők, női ruházat. ...
  • Anacabe's-Elko általános áru. 1,2 mérföld ...
  • Carlin Trend bányászati ​​kellékek és szolgáltatások. 1,2 mérföld ...
  • Walmart Supercenter. 1,5 mérföld ...
  • JM Capriola Társaság. 1,2 mérföld ...
  • Uptown Cheapskate. 1,1 mérföld ...
  • Marshallok. 1,6 mérföld ...
  • Elko Junction. 1,6 mérföld

Mi az iparág Elko, NV-ben?

Elko, NV legnagyobb iparágai a bányászat, kőfejtés, olaj- és gázkitermelés (2525 fő), a kiskereskedelem (1246 fő), valamint az egészségügy és szociális segítségnyújtás (963 fő), a legjobban fizető iparágak pedig a bányászat, a kőfejtés, Olaj- és gázkitermelés (81 506 USD), mezőgazdaság, erdészet, halászat és vadászat, valamint bányászat ($ ...