Hogyan használjuk a látható szót egy mondatban?

Pontszám: 5/5 ( 59 szavazat )

Megtekinthető mondatpélda
 1. Valóban megtehette, és nem is egy, hanem kettő, meglepően jól elrejtve egy kis akácban, és alig néhány méterről látható. ...
 2. A virtuális könyvesboltunkra mutató hivatkozások most kiemelten jelennek meg a bal oldali navigációs sávon – a kereteket támogató böngészőkben megtekinthetők.

Valódi szó a látható?

megtekinthető ; látható. kellő érdeklődéssel rendelkezik ahhoz, hogy láthassa; érdemes megnézni: nézhető film.

Mi a másik szó a láthatóságra?

Ezen az oldalon 11 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a megtekinthető kifejezésekre, mint például: észrevehető , látható, észlelhető, észlelhető, látható, vizuális, látható, elérhető, , szerkeszthető és hotlinked.

Hogyan használd a nézőpontot egy mondatban?

Nézőpont mondatpélda
 1. Nem tudott jobban egyetérteni vele, de ez szokatlan nézőpont volt egy férfi számára. ...
 2. Az ő szemszögéből nem látta a tó túlsó végét, de átlátott a keskeny kilincsen. ...
 3. Ez a nézőpont ésszerűnek tűnik, mert nagyrészt összhangban van mindennapi élettapasztalatainkkal.

Hogyan használod az észlelést egy mondatban?

Mondatpélda észlelése
 1. A nyomást, a hőt, a színt, a hangot, az ízt és a szagokat öt érzékszervemmel érzékelem. ...
 2. Néha úgy érzékeljük a dolgokat, mint amilyennek szeretnénk, nem pedig annak, amilyenek valójában. ...
 3. Hogyan érzékeli szemünk a minket körülvevő világot?

A mondat dal | Angol dalok | Scratch Garden

15 kapcsolódó kérdés található

Mi az a mondat az észlelésre?

az érzékszervek segítségével tudatosítani, megismerni vagy azonosítani : egy tárgyat észleltem, amely a ködön át kirajzolódik. felismerni, észrevenni, elképzelni vagy megérteni: szarkazmust észlelek a hangodban. Ez egy szép ötlet, de nehézségeket tapasztalok a gyakorlatban való átültetésében.

Mit jelent valakit észlelni?

1a : tudatosság vagy megértés elérése . b : ilyennek tekinteni vesztesnek tekintették. 2 : az érzékszerveken keresztül tudatosítani különösen : látni, megfigyelni.

Mi a példa egy nézőpontra?

A nézőpont definíciója egy módja annak, hogy nézzünk valamit . Ha úgy gondolja, hogy túl sok adót fizet, és mindenkinek átalánykulcsot kell fizetnie, ez a meggyőződés az adókkal kapcsolatos álláspontjának példája. Az a mentális helyzet, amelyből a dolgokat szemléljük és ítéljük meg; nézőpont.

Mit jelent a Nézőpont?

: egy álláspont vagy perspektíva, amelyből valamit mérlegelnek vagy értékelnek : nézőpont, nézőpont A regény két nagyobb és számos kisebb nézőpontból szól…

Mit jelent a Nézőpont írásban?

A szerző nézőpontja az, ahogyan a szerző egy témát vagy a leírt gondolatokat néz . A nézőpont magában foglalja a tartalmat és az adatok bemutatásához használt nyelvet. A megfontolt olvasók megfejtik a szerző nézőpontját, véleményét, hipotézisét, feltételezését és esetleges elfogultságát.

Mi számít látható megjelenítésnek?

A látható megjelenítés a hirdetés láthatóságának szabványos mértéke, amelyet az International Advertising Bureau (IAB) határoz meg olyan hirdetésnek, amely legalább 50%-ban egy másodpercnél tovább jelenik meg a képernyőn.

Mit jelent az érzékelhető?

melléknév. észlelhető ; érezhető.

Mi az érzékelhető szinonimája?

Az érzékelhető néhány gyakori szinonimája: értékelhető, tapintható , átgondolható, érzékelhető és kézzelfogható. Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy „valósként vagy létezőként felfogható”, az érzékelhető arra vonatkozik, amit érzékszervekkel észre lehet venni, gyakran minimális mértékben.

Hogyan írod a láthatót?

Látható: észrevehető, érzékelhető, érzékelhető, látható, látható, vizuális.

Az Invisible egy melléknév?

LÁTHATATLAN (melléknév) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Hogyan ír le egy nézőpontot?

Az Ön nézőpontja az , ahogyan a világot látja, vagy a dolgokról alkotott külön nézőpontja . Ez szó szerint a te nézőpontod! Ha abba akarja hagyni a vitát valakivel, próbálja meg az ő szemszögéből látni a dolgokat, hogy csókolózhasson és kibékülhessen.

Mi a nézőpontja egy történetnek?

A nézőpont a szereplő elméjére vonatkozik, amelyen keresztül az olvasónak elmesélik a történetet . ... A többkarakteres nézőpont arra szolgál, hogy egy történetet a különböző szereplők szemszögéből meséljen el, egyenként.

Mit jelent nézőpont és perspektíva?

ez a nézőpont az a helyzet, ahonnan valamit megfigyelnek vagy figyelembe vesznek ; szög, kilátás vagy nézőpont, míg a perspektíva nézet, kilátás vagy kilátás.

Mi a 9 nézőpont?

A Bogart és Landau által adaptált nézőpontok kilenc fizikai nézőpontból állnak ( Térbeli kapcsolat, Kinesztetikus válasz, Alak, Gesztus, Ismétlés, Építészet, Tempó, Időtartam és Topográfia ).

Hogyan írsz egy nézőpontot?

Hogyan működik a nézőpont – 10 módszer a történetek elmesélésére
 1. Első személy – A karakter az „én” névmás használatával meséli el a történetet.
 2. Második személy – A karakter a „Te” névmás használatával meséli el a történetet.
 3. Harmadik személy – A narrátor/szerző a „Ő” és a „Ő” névmások használatával meséli el a történetet.

Honnan ismerjük meg egy személy nézőpontját?

A nézőpont egy olyan kifejezés, amelyet akkor használunk , amikor narrációról beszélünk . Azt jelenti, hogy kinek a perspektívájából adjuk a narratívát. Egy első személyű narrátor például mindent a saját szemszögéből mond el az olvasónak az „én”, „én” és „én” első személyű névmások használatával.

Hogyan érzékelsz valakit?

Azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják a más emberekről alkotott benyomásait, többek között a megfigyelt személy jellemzői, a helyzet kontextusa, saját személyes vonásai és múltbeli tapasztalatai. Az emberek gyakran nagyon gyorsan, minimális információ birtokában alkotnak benyomást másokról.

Mi a különbség az észlelés és az észlelés között?

Azt gondolhatja, hogy a nézőpontja (a nézőpontja) határozza meg észlelését. (mit jelentenek a dolgok) A valóságban a valóságunk érzékelése az, ami vezérli perspektívánkat. ... Ha egyszer meggyőződésünk van valamiről, akkor ezt arra használjuk, hogy jelentést kapjunk körülményeinkből és környezetünkből.

Hogyan érzékelem az életem?

Íme hat módszer, amellyel elkezdhet tisztán látni – hogy felismerje a tapasztaltak valóságát.
 1. Kérdezz meg másokat, mit látnak. ...
 2. Nézze meg a helyzetet vagy állapotot valaki más szemszögéből. ...
 3. Keress bizonyítékot. ...
 4. Hozz létre egy új jövőképet. ...
 5. Napló a látottakról. ...
 6. Támogatást kapni. ...
 7. Mi a legnagyobb riválisod?

Mi a jó példa az észlelésre?

Például, amikor besétálunk a konyhába, és megérezzük a fahéjas tekercsek illatát , az az érzés, hogy az illatreceptorok érzékelik a fahéj szagát, de lehet, hogy „Mmm, ennek olyan az illata, mint annak a kenyérnek, amit a nagymama sütött, amikor a család összegyűlt. az ünnepekre."