Hogyan kell használni a fröccsenő halványító fehérítőt?

Pontszám: 4,9/5 ( 3 szavazat )

A sampon kiöblítése után bőségesen vigye fel a Splat Deep Reconstructort a hajra. Hagyja hatni 20 percig, vagy használja éjszakai kezelésként a legjobb eredmény érdekében. Ezután alaposan öblítse le, szárítsa meg és formázza a szokásos módon. szőkítés, öblítse le a hajat langyos vízzel és samponnal, hogy eltávolítsa az ÖSSZES fehérítő keveréket.

Hogyan teheted hatékonyabbá a fröccsfehérítőt?

 1. Használjon színbiztos sampont és balzsamot (még akkor is, ha nincs színe). A színbiztos sampon segít lezárni a haj kutikuláját.
 2. Mélykondicionáló vagy tápláló maszk használata is javasolt heti 1 alkalommal.
 3. A kihagyható kezelés/kondicionálás KÖTELEZŐ. A száraz hajon ismételten alkalmazhat kihagyható kezeléseket a nedvesség megőrzése érdekében.

Hogyan kevered a fröccs hajszőkítőt?

 1. Keverjük össze a fröccsenő oxidos palackot + a folthalványító fehérítőt (szín hozzáadása nélkül)
 2. Jól rázzuk fel 2 percig, vagy amíg a keverék krémes lesz.
 3. Szekciós haj az ellenőrzött alkalmazáshoz (4 nagy rész)
 4. Vigye fel mosatlan, száraz hajra úgy, hogy a fehérítőt távolítsa el a fejbőrről, ügyelve arra, hogy minden szál bevonva legyen.

Hogyan használd a villámfehérítőt?

Utasítás
 1. A mellékelt kesztyűt viselve nyissa ki a fehérítő műanyag zacskót. Kerülje a por belélegzését.
 2. Ürítse ki a fehérítőpor teljes tartalmát a mellékelt műanyag edénybe.
 3. Adja hozzá az előhívó teljes tartalmát a fehérítőporhoz a műanyag kádban. ...
 4. Vigye fel a keveréket a hajra, kerülje a közvetlen érintkezést a fejbőrrel.

A fröccsenő fehérítő káros a hajára?

A Splat hajfesték jó, és nem károsítja a haját , amíg egészséges hajra viszi fel. Ha a haja sérült vagy törékeny a Splat hajfesték felvitele előtt, festés után még rosszabbul fog kinézni. Az egyetlen biztos módja annak, hogy megtudja, hogy a Splat hajfesték károsíthatja-e a haját, ha száltesztet végez.

A HAJAM SZŐKÍTÉSE ÉS TONIZÁLÁSA SPLATTAL

18 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan rossz a kiütés?

A Splat hajfestékekről szóló vélemények többsége azt mondja, hogy a festék káros, a színkihasználás pontatlan, gyorsan fakul, és tartósan foltosodik a hajon .

Mennyi ideig hagyjam benne a Splat lightening fehérítőt?

Hagyja hatni 20 percig , vagy használja éjszakai kezelésként a legjobb eredmény érdekében. Ezután alaposan öblítse le, szárítsa meg és formázza a szokásos módon. szőkítés, öblítse le a hajat langyos vízzel és samponnal, hogy eltávolítsa az ÖSSZES fehérítő keveréket. Szárítsa meg teljesen a hajat a színezés előtt.

Hogyan szőkíthetem ki a hajam otthon anélkül, hogy károsítanám?

Keverjen össze egy kis mennyiségű szőkítőt körülbelül 48 órával azelőtt, hogy tervezi a szőkítést. Keverjen össze 1 rész fehérítőport és 2 rész előhívót/peroxidot . Vigyen fel egy csepp fehérítőt a bőrére, és vonja be a haját. Hagyja hatni a fehérítőt 30 percig, majd öblítse le, és ellenőrizze az eredményeket.

Keverhetsz fehérítő 20 térfogatú előhívót?

Szőkítőporral keverve a 20 térfogatú előhívó körülbelül 5 fokkal világosítja a szűz hajat . ... Fő felhasználási területe a fehérítés, és a használt fehérítőportól függően körülbelül 7 szintet tud világosítani. A 40 volument alkalmanként nagyon sötét, makacs haj világosítására használják a szőkítési folyamat részeként.

A 30 Developer világosítja a hajat?

30 Volume Developer használata a fekete és sötét hajszínek világosításához. Mivel erősebb előhívóról van szó, a 30 térfogatú előhívó az egyik legjobb termék a fekete haj és a sötét hajszínek világosításához. ... A 30 volumenű előhívó akár négy árnyalattal is világosítja a haját .

Hány szintet emel a fröccs fehérítő?

Fehérítőnk 3-5 szintet emel . Tehát attól függően, hogy mi a végső cél, előfordulhat, hogy két fehérítő alkalmazást kell végrehajtania.

Lehet vegán a hajszőkítő?

A Manic Panic félig állandó és ideiglenes hajfestékek gyűjteményét kínálja különféle élénk, merész és pasztell színekben. Vannak vegán hajszőkítő készleteik is. A Manic Panic hajfestékek és hajfestékek mindegyike 100%-ban vegán, parabénmentes, ammóniamentes, ftalátmentes, és az USA-ban készült.

Ki indította el a fehérített frufru trendet?

A trend népszerűsége Beyoncé nevéhez fűződik , aki tavaly kísérletezett a fehérített front megjelenésével. Dua Lipa azonban valóban felpörgette a labdát, miközben a Grammy-díj vörös szőnyegén sétált feltűnő kontrasztfestékben.

Miért vizes a fröccsfehérítőm?

A Splat Bleach vagy bármilyen fehérítő alkalmazása során ügyeljen arra, hogy ne kerüljön a bőrre. Ha igen, azonnal öblítse le, mert a fehérítő megégeti a bőrt, ha hagyja ülni. Ha úgy érzi, hogy túl folyós, azonnal öblítse ki, hogy elkerülje az égési sérüléseket . ...

A splat deep rekonstruktor fehérítő?

A Splat Deep Reconstructor többsúlyú fehérjékkel, olajokkal és lipidekkel van átitatva, hogy mélyen behatoljon a hajszálak belsejébe, és belülről kifelé építse újra a hajszálakat. Splat Lightening Bleach Kit - a készlet tartalma: Splat Lightening Bleach, Splat Oxide, Splat Complete sampon és Deep Reconstructor, használati utasítás és kesztyű.

Meddig hagyjam a fröccsfestéket a hajamban?

SPLATTIPP: A festék felhordásakor nyugodtan hagyja sokáig (legalább másfél óráig) beszívódni . Minél tovább szívódik be a szín, annál "dobozhűbb" lesz az eredmény, és tovább tart.

Mi történik, ha 20 helyett 30 fejlesztőt használsz?

A 30 térfogatú előhívó 20 volumenként is működik, de kettő-háromszor világosítja a haj eredeti színét, és hatékonyabb, ha a kívánt szín legfeljebb két fokkal világosabb az eredeti színnél. ... Négy árnyalattal emeli fel a haját, és alkalmas a szőkékhez, különösen a magas emelésű színekhez.

30 vagy 40 térfogatú fehérítőt használjak?

Ha nem nagyon sérült a hajad, és világosabb és tartósabb színt szeretnél, a 30 volumenű előhívó remek választás lehet. ... 30 térfogatú előhívó használható fehérítővel a világos és közepes barna haj világosításához. Használja a 40 Volume Developert . Ha szőkítés nélkül szeretnél kiemelni a hajszínt.

Kihullik a haj szőkítés után?

A szőkítés szárazzá, törékennyé és rugalmatlanná teszi a hajat – ez a recept a haj töredezettségére és a töredezett hajvégekre. ... A szőkítés és a kiemelés károsítja a hajat, de nem okoz hajhullást . Az egyetlen módja annak, hogy a szőkítés közvetlenül okozhat hajhullást, ha vegyi hibáról van szó.

Mi a legbiztonságosabb módja a hajszőkítésnek?

Használjon kis mennyiségű fehérítő előhívót , soha ne 20-nál nagyobb mennyiséget, és ügyeljen arra, hogy ne üljön túl sokáig a fején, hogy elkerülje a törést. Tartsa meg szőke színét, és hosszabbítsa meg a szőkítések közötti időt félpermanens hajfestékkel.

Van természetes módja a haj világosításának?

A természetes fehérítőszerek, mint az almaecet, a citromlé, a kamilla tea vagy a fahéj és a méz finoman és természetes módon világosítják a hajat, minimális károsodással. Öblítse le a haját meleg vízzel és egy vagy több ilyen halványítószerrel, majd üljön a napon megszáradni.

Mit ne tegyünk hajszőkítés után?

Kerülje a hőformázást Közvetlenül a szőkítés után haja különösen száraz és érzékeny a hőformázás okozta károsodásokra. Csökkentse azt a gyakoriságot, hogy a szőkítés utáni hetekben milyen gyakran szárítja, göndöríti vagy kiegyenesíti a haját forró eszközökkel.

Samponozsz fehérítés után?

A maradék fehérítő keveréket el kell dobni. ... Miután langyos vízzel kiöblítette a szőkítőt, sampont kenje be, és alaposan, de óvatosan mossa meg a haját . Ezt követően erős kondicionáló használata javasolt, hogy megakadályozza a haj további kiszáradását, ami szükségtelen töréshez vezethet.

Meddig kell hagyni a fehérítőt a fekete hajon?

Ez 15 és 30 perc között tarthat . 30 perc (Ideális esetben próbálja meg több részre osztani a folyamatot.) 30 perc (A legnagyobb kihívást jelentő hajtípus, amelyhez legalább két kezelés szükséges.) 10-15 perc (Vékonyabb kutikularéteg, amely gyorsabban kifehéredik.)