Tudsz úszni az llyn padarnban?

Pontszám: 4,4/5 ( 34 szavazat )

ez talán nem félreeső, de gyönyörű hely az úszáshoz. Hetente kétszer úszom itt . Különféle útvonalakon haladhat át vagy végig, vagy megmártózhat a lagúnákhoz vezető sikátorokban.

Hol lehet úszni Llyn Padarnban?

A kurzus. A BIG Welsh Swim Llyn Padarnban, Padarn Country Parkban, Llanberisben, Snowdonia Nemzeti Parkban , Észak-Walesben kerül megrendezésre. Az úszás útvonala a tó hosszát érinti (mindegyik hossza 3 km), és 4 különböző táv közül lehet választani. Búvárruhás és nem búvárruhás helyek állnak rendelkezésre!

Kajakozhatok Llyn Padarn-on?

A Llyn Padarn a vízisportok kedvelt tója Snowdoniában. ... A Boulder Adventure által működtetett Padarn Watersport Centre a Padarn Country Park, Llanberis gyönyörű vidéke között található, a Nemzeti Park szélén. Itt élvezheti a vízi sportokat, például a kenuzást, a kajakozást és a tutajépítést.

Hol úszhatok Anglesey-ben?

Anglesey legjobb strandjai
 1. Benllech strand. Az Anglesey keleti partján található Benllech Beach a sziget egyik legnépszerűbb strandja. ...
 2. Llanddwyn tengerpart. ...
 3. Lligwy Beach. ...
 4. Aberffraw-öböl. ...
 5. Trearddur-öböl. ...
 6. Traeth yr Ora Beach. ...
 7. Porth Swtan (Church Bay) ...
 8. Rhoscolyn - Borth Wen Beach.

Tud úszni Llyn Cauban?

Llyn Cau nem a legjobban megközelíthető fürdőhely , de egy hosszú, meredek séta után bele akarsz merülni a vízbe. Ez a tó rendkívül távoli, ezért mindig körültekintően kell eljárni, és csak tapasztalt úszók küzdhetnek meg ezzel a tóval.

Vadúszás Llyn Padarnban, Snowdonia, Wales

23 kapcsolódó kérdés található

Hol van Snowdonia titkos végtelenített medencéje?

A végtelenített medence a Llanberis-hágón található. A Llanberis-hágó nemcsak lenyűgöző hegyi hágó, hanem Snowdonia végtelenített medencéjének is otthont ad. A Llanberis bérlet valószínűleg a leglényegesebb információ, amelyre szüksége lesz a keresés szűkítéséhez. Gyakran ez az egyetlen támpont, amelyet a legtöbb ember ad az interneten.

Melyik Anglesey legszebb része?

A 6 legjobb hely Angliában
 1. 1 – Beaumaris-kastély. Ha mélyen szeretne elmélyedni Wales érdekes történelmében, akkor tartózkodása ideje alatt egy kastély meglátogatása kötelező. ...
 2. 2 – Anglesey-tengeri állatkert. ...
 3. 3 – Holyhead-hegy. ...
 4. 4 – Llanddwyn-sziget. ...
 5. 5 – A Dingle Természetvédelmi Terület. ...
 6. 6 – A tengerpart.

Vannak szép strandok Angleseyben?

Nincs is jobb annál, mint egy lustán eltölteni egy napot a tengerparton! És mivel Anglesey egy 125 mérföldnyi lenyűgöző partszakasszal körülvett sziget, Anglesey nagyon jól teljesít a strandokon.

Hol élt Will és Kate Anglesey-ben?

Mielőtt gyermekeikkel Londonban, a Kensington-palotában telepedett le, Cambridge hercege és hercegnője egy négy hálószobás vidéki nyaralóban élt Angleseyben, Walesben, amelyet William később "rendkívül különleges helynek" nevezett. 2010 és 2013 között a királyi pár egy parasztházat bérelt a Bodorgan Estate -en...

Hol úszhatok Barmouthban?

A legjobb úszómedencék és szabadidőközpontok Barmouthban, Gwyneddben
 • Powys, Machynlleth. Bro Ddyfi szabadidőközpont. Uszodák és szabadidőközpontok, fedett. ...
 • Conwy, Colwyn Bay. Eirias Park és Waterpark. ...
 • Flintshire és Wrexham, Wrexham. Plassey. ...
 • Flintshire és Wrexham, Wrexham. Wrexham Waterworld.

Angleseynek van strandja?

Anglesey-ben nincs hiány családbarát strandokban . ... A strand Holyhead déli partján található. A homokdűnék által védett, puha és homokos strand ideális hely a gyerekek számára, hogy jól érezzék magukat. A kiváló vízminőségű strand népszerű a megmártózni vágyók körében.

Tudsz úszni a tengerben Angleseyben?

Annyi öblünk és lenyűgöző strandunk van Angleseyben, amelyek tökéletes helyszínek a vadon élő úszáshoz. ... Elmehetünk a Llandwyn-szigetig vagy a Bull Bay-ig, de gyakran nem lehet legyőzni a helyi Porth Dafarch-i strandot egy nagyszerű alkalomért.

Hány strand van Anglesey-n?

Két nagyszerű strand található , a Traeth Mawr (Big Beach) és a Traeth Bach (Kis strand), amelyek mindegyike aranyhomokos és rengeteg sziklatárolási lehetőség. A homokba egy csúszda vezet le, így elég könnyű a megközelítés. Az Anglesey Coast ösvény Cemaes-en keresztül vezet, így itt is rengeteg jó sétalehetőség kínálkozik.

Érdemes Angleseyt meglátogatni?

Az Anglesey -sziget hullámzó zöld dombjaival és kristályos vizeivel egy álom a békét és nyugalmat keresők számára. A történelmi helyszíneiről és figyelemre méltó strandjairól ismert sziget az Egyesült Királyság egyik nyaralóhelye.

Melyik Anglesey legnagyobb városa?

Holyhead . Anglesey legnagyobb városa, ahol az Egyesült Királyság egyik legforgalmasabb kompkikötője található, Holyhead nyüzsgő város, nyüzsgő és magával ragadó légkörrel.

Hol láthatok delfineket Angleseyben?

 • Point Lynas világítótorony, Anglesey.
 • Dulas-sziget, Anglesey.
 • Amlwch Port, Anglesey.
 • South Stack, Anglesey.
 • Bull Bay, Anglesey.
 • Menai-szoros.
 • Penmaenmawr, Conwy.
 • Conwy folyó, Conwy.

Hol található a titkos végtelenített medence Észak-Walesben?

Snowdonia „végtelenített medencéjét” Wyn Mostyn Jones Nant Peris farmer építette 2016-ban 400 000 GBP értékű zöldenergia-projektként, nem pedig turisztikai célpontként. Lenyűgözött, ahogy az emberek az Egyesült Királyság minden részéből özönlöttek a gwyneddi Llanberis-hágó feletti magánterületére, hogy meglátogassák a rejtett gyöngyszemet.

Mi az a végtelenített medence?

: medence (tipikusan úszómedence ), amelynek szélén a víz átfolyik, hogy a horizontig nyúló víz látszatát keltse. És ami a legfontosabb, a medence és a bár üzletek számára nyitva áll, ahol egy tágas, végtelenített medence néz le a Kalakaua sugárútra és ideális hely a naplemente nézéséhez és egy...

Crib Goch része Snowdonnak?

A Crib Goch -ot "késéles" arétának nevezik a Snowdonia Nemzeti Parkban, Gwyneddben, Walesben. A név jelentése "vörös gerinc" a walesi nyelven. Az arête legmagasabb pontja 923 méter (3028 láb) tengerszint feletti magasságban van.

Cadair Idris keményebb Snowdonnál?

A Cader Idrisnek számos választása van, a Minffordd Path a jobb, de nehezebb útvonal, mint a Pony Path . Snowdonnak túl sok választási lehetősége van, de a legrövidebb a PYG pálya. A Bányászpálya jó választás a fáradt lábak számára, mivel egyenletesen indul, de később több mint kárpótol!

Mennyire nehéz a minffordd út?

Llyn Cau a Craig Cau gerincén Ez a szakasz különösen nagy kihívást jelent, nem csak, hogy meredek , de sok laza szikla is található, ezért vigyázzon a lábbal. Az ösvény hullámos, és egy kemény, de festői ösvényen vezet, mivel lenézhet a Llyn Cau-tóra.

Mennyire nehéz megmászni a Cader Idrist?

Három ajánlott útvonal van a Cader meghódításához. Semmi esetre sem könnyű séta, akármelyik útvonalat is választja. Ezek mindegyike „kemény/megerőltető” útvonal, és öt-hat órát kell hagynia az oda- és visszaútra.

Mely strandokon vihetők be Anglesey kutyák?

A 10 legjobb kutyabarát strand Angliában
 • Kábel-öböl. A két földnyelv között elhelyezkedő Cable Bay rengeteg felfedeznivalót kínál, a hatalmas homokdűnéktől a rengeteg sziklamedencéig. ...
 • Red Wharf Bay. ...
 • Porth Nobla Beach. ...
 • Rhosneigr. ...
 • Traeth Lligwy. ...
 • Rhoscolyn Beach. ...
 • Cemlyn-öböl. ...
 • Szent György-móló.