Hogyan kell eseménytelenül betűzni?

Pontszám: 4,5/5 ( 34 szavazat )

eseménytelenül \ -​fə-​lē \ határozó A nap eseménytelenül kezdődött.

Az eseménytelenség szó?

adj. fontos vagy érdekes események hiánya ; rutin: eseménytelen nap. un`e•vent′ful•ly, adv.

Az eseménytelenség rosszat jelent?

Itt van a helyzet: az eseménytelen nem feltétlenül jelent unalmast vagy rosszat . Az eseménytelen definíciója szerint „nincs említésre méltó vagy nemkívánatos esemény; nyugodt." Hogy egy lépéssel tovább vigyük, a nyugodt definíció az, hogy „nyugodtan mentes a megszakításoktól vagy zavaroktól”.

Mit jelent a nem izgató?

(ʌnɪksaɪtɪŋ ) melléknév. Ha valakit vagy valamit nem izgatónak ír le, akkor azt gondolja, hogy meglehetősen unalmas, és nem valószínű, hogy bármilyen módon sokkolná vagy meglepné . Nagyon tehetségesnek, de nem izgatónak tartják.

A hiányzó igazi szó?

érdeklődés, lendület vagy eltökéltség nélkül ; kedvetlen; letargikus: hiányos próbálkozás. lusta; indolens: hiányzó fickó.

Mit jelent a NÉMETLENÜL szó?

37 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a nem létezés?

: nem valós vagy jelen esetben : nem létezik… az első hálaadásról szóló történelmi beszámolók szinte nem léteznek…

Mit jelent a fantáziátlanság?

A fantáziátlan definíciója: fantázia vagy eredetiség hiánya, vagy annak hiánya : nem fantáziadús fantáziátlan emberek fantáziátlan étlap kiszámítható és fantáziátlan cselekmény. Egyéb szavak fantáziátlanból További példamondatok További információ a fantáziátlanságról.

Mit jelent az élettelenség?

: nincs élete : a : halott. b : élettelen. c : hiányoznak az életet és lendületet kifejező tulajdonságok : makacs.

Az izgatottság szó?

1 Nem érez vagy nem mutat lelkesedést, buzgóságot vagy erős érzelmeket . „A felmérés szerint a republikánusok 56 százaléka ambivalens, vagy nem izgatta a jelöltségét. "Még a robotokat gyártó cégek is eléggé izgatottnak tűnnek irántuk.

Mi az eseménytelen nap?

kiemelkedő vagy szokatlan esemény nélkül; békés, rutin stb. eseménytelen nap.

Hogyan jellemezne egy eseménytelen napot?

nem eseménydús; fontos vagy feltűnő események hiánya : eseménytelen nap az irodában.

Mi az eseménytelen terhesség?

Perifériás tüdőszűkületben szenvedő betegek terhességének lefolyása általában eseménytelen lehet, mivel a terhesség alatti megnövekedett pulmonális véráramlás ebben a betegségben nem befolyásolhatja a tüdő keringését ugyanazon mechanizmus révén, mint a tüdőszűkületben, amelynek lefolyása eseménytelen...

Mi az eseménytelen alapszava?

eseménytelen (adj.) 1800, from un- (1) " not " + eseménydús.

Mit jelent a változatlanság?

: nem változik : ugyanaz marad . Tekintse meg a változatlan teljes definíciót az angol nyelvtanulók szótárában. változatlan. melléknév. változatlan | \ ˌən-ˈchān-jiŋ \

Mit jelent az, hogy elég eseménytelen?

Elég eseménytelen volt. Bár ez azt jelenti , hogy semmi érdekes nem történt , az „eseménytelen” nem hangzik negatívan. Semlegesen vagy akár kicsit pozitívan hangzik. Az „eseménytelen” kifejezést használhatja, ha olyan dolgokról beszélhet, mint: a munkanapja.

Hogy hívják azokat az embereket, akiknek nincs életük?

nem élettel felruházva ; nincs élet ; élettelen: élettelen anyag. élőlényektől szegény: élettelen bolygó. élettől megfosztott ; halott: élettelen testekkel teleszórt csatatér.

Hogyan jellemez egy élettelen embert?

A torpid definíciója az, hogy elvesztette a mozgását, lassú vagy nem energikus. Élettelen, nem vagy már nem él, halott. A kedvetlen definíciója az , akiből hiányzik az energia vagy a vitalitás, és nem növeli a fizikai erőfeszítést . Mintha meghalt volna; élettelen; erőtlen; levert.

Hogyan kell írni az élettelenséget?

Az izgalom, az élénkség vagy az érdeklődés hiánya: aszepticizmus, nyájasság, színtelenség, zordság, sivárság, szárazság, tompaság, laposság, íztelenség, érzéketlenség, érzéketlenség, jejuneness, sterilitás, sterilitás, makacsság, hiábavalóság, homályosság, fáradtság.

Mit nevezel fantáziátlan embernek?

Ha valakit fantáziátlannak ír le, akkor kritizálja, mert nem gondol új módszerekre vagy tennivalókra. [helytelenítés] Második férje kitartó, fantáziátlan cégjogász volt. Szinonimák: prózai, unalmas, tárgyilagos, száraz Tovább A fantáziátlan szinonimák. melléknév [usu ADJ n]

Mi a fantáziátlan alapszava?

fantáziátlan (adj.) 1802, un- (1) " not " + fantáziadús.

Mit jelent szűklátókörű?

: nem hajlandó elfogadni a véleményeket, hiedelmeket, viselkedéseket stb . amelyek szokatlanok vagy eltérnek a sajátjaitól: nem nyitottak. Egyéb szavak szűklátókörűből Szinonimák és antonimák Tudjon meg többet a szűklátókörűről.

Mi az a szó, hogy már nem létezik?

hiánya . főnév. az a tény, hogy valami nem létezik vagy nincs jelen.

Nem létezik szó?

nem létező ; hiányzó; hogy nem létezik.