Hogyan lehet visszavonni egy e-mailt?

Pontszám: 4,2/5 ( 64 szavazat )

A Levelezés navigációs ablakában kattintson az Elküldött tételek elemre. Nyissa meg a visszahívni és lecserélni kívánt üzenetet. Az Üzenet lap Műveletek csoportjában kattintson az Egyéb műveletek elemre, majd kattintson az Üzenet visszahívása elemre.

Van mód egy e-mail visszavonására?

Android. Közvetlenül az e-mail elküldése után megjelenik az „Elküldve” üzenet és a Visszavonás lehetőség . Válassza a „Visszavonás” lehetőséget.

Hogyan vonhatok vissza egy e-mailt az Outlookban?

Próbáld ki!
 1. Válassza ki az Elküldött tételek mappát.
 2. Válassza ki vagy kattintson duplán az üzenetre, hogy az egy másik ablakban nyíljon meg.
 3. Válassza a Fájl > Információ menüpontot.
 4. Válassza az Üzenet újraküldése és visszahívása > Üzenet visszahívása... lehetőséget, és válasszon a két lehetőség közül. ...
 5. Minden címzettnél jelölje be a Szóljon nekem, ha a visszahívás sikeres vagy sikertelen jelölőnégyzetet.
 6. Válassza az OK lehetőséget.

Hogyan idézhetek fel egy e-mailt az Office 2020-ban?

A Levelezés Mappa ablaktáblájában kattintson az Elküldött tételek elemre. Kattintson duplán az előhívni kívánt üzenetre . Az Üzenet lap Áthelyezés csoportjában kattintson a Műveletek, majd az Üzenet visszahívása elemre.

Működik az Outlook e-mail visszahívása?

A Microsoft Outlook csak korlátozott körülmények között teszi lehetővé az üzenetek visszahívását vagy visszavonását . Microsoft Exchange levelezőrendszert kell használnia, és ugyanazon az Exchange-kiszolgálón kell lennie, mint a címzettnek. ... Az Outlook visszahívási funkciója úgy működik, hogy üzenetet küld a másik személy postafiókjába.

Hogyan lehet visszavonni egy e-mailt az Outlookban

43 kapcsolódó kérdés található

Hogyan hívhatok fel egy üzenetet az Outlook 2010 alkalmazásban?

Az elküldött üzenet visszahívásához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Lépjen a Mail menübe, majd a navigációs ablakba, kattintson az Elküldött tételek elemre.
 2. Nyissa meg az üzenetet a visszahíváshoz.
 3. Lépjen az Üzenet lapra, az Áthelyezés csoportban kattintson a Műveletek elemre.
 4. Kattintson az Üzenet visszahívása elemre.
 5. Kattintson az üzenet olvasatlan másolatainak törlése lehetőségre.

Tudja a címzett, hogy emlékszem-e egy e-mailre?

Egy elküldött üzenet visszahívásához lépjen az „Elküldött tételek” részhez, nyissa meg az e-mail üzenetet, és a „Műveletek” alatt kattintson az „Üzenet visszahívása” lehetőségre. ... Nem lesz nyoma az eredeti e-mailnek, amelyet felidézett, a címzett soha nem fogja tudni, hogy visszahívta az e-mailt .

Mi történik, ha töröl egy e-mailt az Outlook alkalmazásban?

A Törlés a kijelölt üzenetet vagy üzeneteket a Törölt elemek mappába vagy a Kuka mappába helyezi . Az Outlook 2016 és az Outlook for Microsoft 365 alkalmazásban, ha az Archiválás lehetőséget választja, az üzenet átkerül az Archívum mappába. Az üzeneteket úgy is archiválhatja, hogy kijelöli őket, majd megnyomja a Backspace billentyűt.

Egy óra múlva visszavonhatja az e-mail küldését?

Igen, egy e-mailt akár 1 óra elteltével is előhívhat . A Microsoft Office támogatási weben megjelent cikk szerint az e-mail-visszahívás akkor működhet, ha Ön és címzettje ugyanabban a szervezetben használja az Office 365 vagy a Microsoft Exchange Server e-mail fiókját.

Hogyan idézhetek fel egy Yahoo e-mailt?

A Yahoo nem biztosít módot a Yahoo Mail-en keresztül elküldött üzenetek visszahívására . Más szolgáltatókat, például az Outlookot vagy a Gmailt érdemes fontolóra venni, ha az e-mailek visszahívása szükséges. Mindig kövesse az e-mail etikettet, amikor a Yahoo-t választja szolgáltatóként. Soha ne küldjön azonnal fontos üzeneteket.

10 perc elteltével visszavonhatja az e-mail küldését a Gmailben?

Sajnáljuk, a Gmail nem rendelkezik törlési vagy visszahívási funkcióval (a Beállítások->Általános->Küldés visszavonása menüponton kívül, amely kevesebb mint egy percig működik). De még ha igen is, teljes mértékben a fogadó szerverétől/kliensétől függ, hogy teljesíti-e a kérést, és a legtöbb nem.

Lehetséges egy e-mail visszahívása a Gmailben 1 óra elteltével?

Nem szokatlan, ha a Gmailben a Küldés gombra kattint , majd rájön, hogy vissza akarja idézni az üzenetet. A Gmail kínál egy „Gmail Undo Send” nevű funkciót, amely lehetővé teszi az e-mailek küldésének 30 másodpercen belüli visszavonását. A nemrégiben frissített Gmail alkalmazással immár mobileszközén is használhatja a Küldés visszavonása funkciót.

Vissza tudjuk idézni a leveleket a Gmailben?

A Gmail nem rendelkezik olyan hagyományos „visszahívás ” funkcióval, mint az Outlook. Ehelyett rendelkezik egy olyan funkcióval, amelyet engedélyezhet, és lehetővé teszi az üzenet küldésének visszavonását egy bizonyos időn belül. Úgy kapcsolhatja be, hogy a Gmailben a fogaskerék ikonra lép (jobb felső sarokban), kiválasztja a "Beállítások", majd az "Általános" lapot.

Egy e-mail törlése valóban törli?

A legtöbb levelezőprogramban és webes felületen az üzenet törlése valójában nem törli azt . Ehelyett az üzenet egy speciális mappába kerül, amelyet általában „kukának” vagy „törölt elemeknek” neveznek. ... A legtöbb online szolgáltatás bizonyos idő elteltével – általában 30 nap múlva – automatikusan törli az e-maileket a kukából.

Valóban törlődnek valaha az e-mailek?

Az e-mail üzenet törlésére tett első próbálkozás ritkán törli azt . A legtöbb levelezőprogram, például a Gmail, a Yahoo vagy az Outlook, egyszerűen áthelyezi a törölt e-maileket egy kukába, amely csak bizonyos idő elteltével véglegesen törli az e-mailt.

Az Outlook valóban törli az e-maileket?

Ezután az összes törölt e-mail egyszerre véglegesen eltávolítódik a Microsoft Outlookból . Megjegyzés: Ha a Törölt elemek mappa almappákat tartalmaz, a figyelmeztető párbeszédpanel Igen gombra kattintása után a Törölt elemek mappában lévő összes elem el lesz távolítva, beleértve az almappákat is.

Mit tegyek, ha rossz személynek küldök e-mailt?

Ha véletlenül üzenetet küld, azonnal forduljon informatikusához , és kérdezze meg, hogy a levelezőszerver háttérprogramjába lépve törölhetik-e az üzenet legrosszabb részét. Ez különösen fontos, ha üzenete érzékeny adatokat tartalmazott. Remélhetőleg megtehetik ezt, mielőtt a címzett megnyitja az e-mailt.

Mit jelent egy e-mail visszahívása?

A visszahívás egy e-mail eltávolítása a címzett Beérkezett üzenetek mappájából . Az elküldött e-mailt csak akkor lehet visszahívni, ha azt a címzett nem olvasta vagy tekintette meg. A feladónak az Outlook kliens 2013-as vagy 2016-os verzióját kell használnia az e-mail visszahívásához.

Vissza tudsz emlékezni egy CC címzettnek küldött üzenetre?

Először is, ha az Outlook.com-ot használta e-mailek küldésére, akkor nincs lehetőség a már elküldött üzenet visszahívására az Outlook.com webmail használatával. Valójában azonban van egy „Küldés visszavonása” funkció az Outlook.com-ban. Ha engedélyezve van, akkor az üzenet küldését meghatározott időre megszakíthatja.

Miért nem tudok előhívni egy e-mailt az Outlook 2010 programban?

Az e-mailnek OLVASATLANnak kell lennie Az eredeti üzenetnek még olvasatlannak kell lennie , hogy a visszahívás működjön. Ha az üzenetet „elolvasták”, akkor a címzett továbbra is kap egy kérést az üzenet visszahívására, de ez nem történik meg automatikusan.

Hogyan vonhatok vissza egy e-mailt az Outlook 2013 programban?

Az elküldött üzenetek visszahívása az Outlook 2013-ban
 1. Lépjen az Elküldött üzenetek mappába.
 2. Kattintson duplán az előhívni kívánt üzenetre. ...
 3. Kattintson a Műveletek elemre az Áthelyezés részben az ablak felső részén, közepén.
 4. Kattintson az Üzenet visszahívása elemre.
 5. Válassza az Üzenet olvasatlan másolatainak törlése lehetőséget.

Hogyan hívhatok vissza egy e-mailt az Outlookban műveletgomb nélkül?

Az Üzenet lap -> Szakasz áthelyezése -> Kattintson a Műveletek elemre, majd kattintson az Üzenet visszahívása lehetőségre.

Hogyan törölhetek egy Gmail Mobile-on küldött e-mailt?

Az elküldött e-mail visszavonásához először be kell kapcsolnia a Küldés visszavonása funkciót a Gmail beállításainál. Ehhez nyissa meg a Gmailt, és kattintson a Beállítások elemre. A „Küldés visszavonása” részben jelölje be a „Küldés visszavonásának engedélyezése” jelölőnégyzetet. A „Küldési lemondási időszak” részben állítsa be, hogy mennyi ideig kívánja eldönteni, hogy vissza kívánja-e vonni az e-mail küldését.

Hogyan törölhetek egy e-mailt, amelyet mindenkinek küldtem a Gmailben?

Győződjön meg arról, hogy a Beállítások ablakban az Általános lap van kiválasztva. Keresse meg a Küldés visszavonása feliratú beállítást. Kattintson a jelölőnégyzetre a küldés visszavonásának engedélyezéséhez. Kattintson a legördülő mezőre a Küldés törlési időszakának beállításához, ami azt jelenti, hogy hány másodpercben kell megakadályoznia az e-mail elküldését.

Hogyan szerkeszthetek egy elküldött e-mailt a Gmailben?

Az elküldött levelek visszavonása, törlése vagy szerkesztése a Gmailben
 1. 2) Kattintson a Beállítások elemre.
 2. 3) Kattintson a Labs fülre a Beállítások oldalon.
 3. 4) Görgessen le az oldalon, és keresse meg a Küldés visszavonása lehetőséget.
 4. 5) Kattintson az Engedélyezés választógombra a visszavonási funkció engedélyezéséhez.
 5. 6) Görgesse le az oldalt, és kattintson a Módosítások mentése gombra.