Van olyan szó, hogy csizmafűző?

Pontszám: 4,8/5 ( 66 szavazat )

egy hosszú, erős csipke, amelyet a csizma rögzítésére használnak . egy cipőfűzőt. ...

Mit jelent a csizmafűző?

1. csizmafűző - hosszú csizma csizma rögzítésére . csizma - lábbeli, amely az egész lábfejet és a lábszárat fedi. csipke, fűzés – egy zsinór, amelyet fűzőlyukakon keresztül vagy kampók köré húznak, hogy összehúzzák két szélét (mint egy cipő vagy ruhadarab) WordNet 3.0 alapján, a Farlex clipart gyűjtemény.

A Directedly egy szó?

adj. 1. Megszakítás nélküli haladás egyenes úton vagy vonalon ; nem letérő vagy kanyarodó: közvetlen útvonal. 2.

A leamer egy szó?

főnév Egy leam által tartott kutya .

Mit jelent a Leamer ?

: teljesen érett dió, amely készen áll a héjból való lehullásra .

Mit jelent a BOOTLACE szó?

26 kapcsolódó kérdés található

A maki főnév?

A majmok és emberszabású majmok evolúciós elődjei, a majmok infrarendjét alkotó proszimák bármely állata, amely csak Madagaszkáron és néhány környező szigeten honos.

Mi a direkt szinonimája?

egyszerre, azonnal , most, mint egy lövés, egyenesen, egyenesen, laposan, egyenesen, azonnal, azonnal, azonnal, azonnal. Antonímák: közvetve. azonnal, azonnal, azonnal, egyenesen, közvetlenül, most, azonnal, azonnal, azonnal, mint egy shotadverb.

Mit jelent az, hogy közvetve?

melléknév. nem közvetlen úton vagy úton; az egyenestől való eltérés; körforgalom : a vitorlázás közvetett irányvonala. közvetlenül vagy azonnalitól eltérő módon jön vagy keletkezik, mint hatás vagy következmény: közvetett előny. nem közvetlen a cselekvésben vagy az eljárásban: Módszerei közvetettek, de nem tisztességtelenek.

Hogyan használod közvetlenül a mondatban?

Közvetlenül mondatpélda
  1. A nap közvetlenül a fejünk felett sütött. ...
  2. Mindezért közvetlenül én vagyok a felelős. ...
  3. Közvetlenül Sarah-nak énekelt, és a könnyei gyorsan potyogni kezdtek.

Mi történik, ha megérint egy csizmafűző férget?

Kezeléskor nagy mennyiségű sűrű nyálka képződik, enyhe szúrós szaggal , amely vasra vagy szennyvízre emlékeztet. Kimutatták, hogy ez a mérgező nyálka elpusztítja a rákokat és a csótányokat, és mezőgazdasági rovarirtóként is alkalmazható.

Mi az a csizmakötő érvéghüvely?

A bootlace érvéghüvelyek olyan rézcsövek, amelyeket gyakran használnak megbízható elektromos csatlakozás létrehozására az elektromos vezetékek végén. A Bootlace érvéghüvelyek számos típusban és méretben kaphatók, és számos alkalmazáshoz használhatók.

Mit értesz direkt alatt?

határozószó. közvetlen vonalban, módon vagy módon; egyenes: Az ösvény közvetlenül a tóhoz vezet. egyszerre; késés nélkül; azonnal: Tegye ezt közvetlenül. hamarosan; hamarosan: Közvetlenül itt lesznek. pontosan; pontosan: közvetlenül az üzlettel szemben.

Mit jelent az, hogy közvetlenül látod?

1 közvetlen módon . 2 egyszerre; késés nélkül. 3: előtte vagy utána azonnal; éppen.

Közvetlenül azt jelenti, hogy azonnal?

Fontos különbséget tenni az „azonnal” és a „közvetlenül” között, amikor arra használjuk, hogy leírjuk, amikor valami történik. Az „azonnal” azt jelenti, hogy valami AZONNAL történik – szó szerint abban a pillanatban. Míg a „közvetlenül” azt jelentheti, hogy valami azonnal megtörténik, de azt is jelentheti, hogy valami csak „hamarosan” történik.

Mit jelent közvetve a példa?

közvetve határozószó (nem nyilvánvaló ) anélkül, hogy egyértelműen megemlítene vagy mondana valamit : Indirekt módon szerepelt, ahogy a férje neve felmerült. A kérés közvetetten, utalásokkal érkezett. További példák. Akár 60 000 munkahely függ közvetlenül vagy közvetve az autógyártól.

Mit jelent közvetlenül vagy közvetve?

közvetlenül vagy közvetve azt jelenti, hogy akár egyedül, akár bármely más személlyel együtt, saját számlára, másokkal vagy másokkal partnerségben, vagy bármely más személy tisztségviselőjeként, alkalmazottjaként, ügynökeként vagy tanácsadójaként; 2. minta. 3. minta.

Mit jelent a közvetett kapcsolatban?

A közvetett kapcsolat két változó közötti kapcsolat, amelyek egymásra hatással vannak . Ezek azonban nem közvetlenül, hanem egy harmadik változón keresztül hatnak egymásra. ... A közvetett kapcsolatban lévő két változó gyakran ellentétes irányba mozog. Más szóval, amikor az egyik felfelé, a másik lefelé mozog.

Mi a közvetlenül arányos szinonimája?

Állandó arányban valami mással. arányos . megfelelő . arányos .

Mit jelent közvetlenül beszélni?

Az egyenes beszéd azt jelenti, hogy kommunikációnk során legyünk közvetlenek, világosak és őszinték. Jó vagy rossz, a legtöbb ember szereti hallani az igazságot. ... Ez azt jelenti, hogy őszintén, alázattal és egyszerűséggel kommunikálunk.

Mi a személyes szinonimája?

Ezen az oldalon 25 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel személyesen, mint például: különösen , őszintén, véleményem szerint, egyénileg, általában, magam, szubjektíven, nekem, magamnak, a magam részéről és nyilvánosan .

A hegymászás melléknév?

melléknév növénytan. olyan növényekről vagy azokhoz kapcsolódó növényekről, amelyek kúsznak vagy másznak , mint a szőlő, de indák nélkül.

Hogyan jellemeznéd a makikat?

Csak Madagaszkár szigetén honosak. A legtöbb létező maki kicsi, hegyes orrú, nagy szeme és hosszú farka . Főleg fákon élnek (fán), és éjszaka aktívak (éjszakai). A makik hasonlóságot mutatnak más főemlősökkel, de a majmoktól és majmoktól függetlenül fejlődtek ki.

Mi a maki többes száma?

(liːməʳ ) Szóalakok: többes szám makik . megszámlálható főnév.

Hogyan használod közvetlenül a szót?

Példák közvetlenül a mondatban határozószóban Nem volt hajlandó közvetlenül válaszolni a kérdésre. Azt mondta , hogy közvetlenül szeretne veled beszélni . A csomagot közvetlenül házhoz küldjük. A két baleset közvetlenül összefügg.

Mit jelent a közvetlenül érintett?

A közvetlenül érintett személy személyesen végzett munkát vagy olyan személy felügyeletét jelenti, aki személyesen dolgozik ; 1. minta.