Hogyan kell mondani ezt a szót: bethe

Pontszám: 5/5 ( 34 szavazat )

Bethe fonetikus helyesírása
  1. Legyél a.
  2. BEH-DH.
  3. bey-tuh.

Mit jelent a Bethe?

A Bethe definíciói. Amerikai Egyesült Államok fizikusa (Németországban született), az asztrofizikai és magfizikai kutatásokért jegyzett (1906-2005) szinonimái: Hans Albrecht Bethe, Hans Bethe. példa: magfizikus. magfizikára szakosodott fizikus.

Mondjuk fürdeni vagy fürödni?

Az amerikai angolban a fürdő mindig főnév . Amikor fürödsz, az azt jelenti, hogy megmosod magad egy kád vízben. Az igealak (amerikaiaknál) fürödni. A brit angolban a bath is egy ige – one baths .

Melyik szó kiejtése 3 órát vesz igénybe?

A szó 189 819 betűből áll. Valójában ez a neve egy óriási fehérje, a Titin . A fehérjéket általában az őket alkotó vegyi anyagok nevének összekeverésével nevezik el. És mivel a titin a valaha felfedezett legnagyobb fehérje, a nevének is ugyanolyan nagynak kellett lennie.

Hogyan kell kiejteni a GIF-et?

" JIF-nek ejtik , nem GIF-nek." Akárcsak a mogyoróvaj. „Az Oxford English Dictionary mindkét kiejtést elfogadja” – mondta Wilhite a The New York Timesnak. "Tévednek. Ez egy lágy „G”, ejtsd: „jif”.

Bethe kiejtése🌈🌈🌈🌈🌈🌈 Bethe

32 kapcsolódó kérdés található

Az LMAO rossz szó?

Az LMAO egy mozaikszó, ami azt jelenti, hogy „ nevetem a seggem ”. Vannak, akik a LOL szinonimájaként használják. ... A legjobb az LMAO informális beszélgetéseket használni, mert az tartalmazza a szamár szót. Egyesek ezt szitokszónak tekinthetik, és megsértődnek.

Az LMAO sértés?

Mit jelent a lamo ? Ne légy lamó! A lamo a sértés béna-o vagy „szánalmas (személy vagy dolog)” szó esetenkénti elírása. Használható az LMAO rövidítés ironikus átvételeként is.

Mi az a teljes LMAO?

LMAO — " nevetve a seggem " LOL -- "hangosan nevetek" vagy "sok nevet" (valami mulatságos válasz)

Mi a legrövidebb szó?

Az Eunoia , hat betűs, a legrövidebb szó az angol nyelvben, amely mind az öt fő magánhangzót tartalmazza. Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező hét betűs szó adoulie, douleia, eucosia, eulogia, eunomia, eutópia, miaoued, moineau, sequoia és suoidea.

Van olyan szó, amely mind a 26 betűből áll?

Az angol pangram egy olyan mondat, amely az angol ábécé mind a 26 betűjét tartalmazza. A legismertebb angol pangram valószínűleg „A gyors barna róka átugrik a lusta kutyán”. A kedvenc pangramom: „Elképesztően kevés diszkó kínál zenegépet”.

Mi a titin teljes neve?

A Wikipédia azt írja, hogy ez " metioniltreoniltreonilglutaminillarginil... izoleucin" (ellipszis szükséges) , ami a "titin, a legnagyobb ismert fehérje kémiai neve". Emellett van némi vita arról is, hogy ez valóban szó-e.

Miért ejtik az emberek a szobát rumnak?

Egyes angolok „szoba” hangzásúak, így közelebb hangzik a „rumhoz”. Amint azt mások is említették, hallottam néhány amerikait, aki a „förmedésükről” beszél, amikor a „tetőjükre” utal. Az [M] egy kerekítetlen magas hátsó magánhangzó.

A fürdés helyes?

Mind a brit, mind az amerikai angol nyelven: ha megfürdet egy vágást vagy sebet, akkor mossa meg . Megfürdette a vágásokat a lábán. A hivatalos vagy régimódi brit angol nyelven, amikor valaki fürdik, úszik vagy játszik egy tóban, folyóban vagy a tengerben.

A fürdés rosszabb, mint a zuhany?

A fürdők ugyanolyan tisztaak, mint a zuhanyok A higiéniai szakértő szerint a zuhanyozás csak akkor jobb, mint a fürdő , ha piszkos vagy izzadt a szabadban tartózkodás vagy az edzés miatt. Ha csak most mosakodik le egy hétköznapi napjáról, a fürdő ugyanolyan tiszta lesz, mint a zuhany.