Bethenny és Fredrik még mindig barátok?

Pontszám: 4,7/5 ( 1 szavazat )

Ők ketten még a Bravo limitált sorozatában, a „Bethenny and Fredrik”-ben is közreműködtek. A barátok hasonló érdeklődést mutattak az ingatlanok iránt, és Frankel gyakran felsorolta ingatlanait a kétgyermekes apukájával. Sajnos barátságuk délre ment .

Mennyiért adták el Bethenny és Fredrik lakását?

2016-ban a New York-i szabványok szerint elterjedt terület egy nap alatt elkelt 6,95 millió dolláros teljes kért áron. Miután elvált Hoppytól és eladta Tribeca lakását, 2014-ben Frankel egy két hálószobás, nagyjából 2400 négyzetméteres lakásba költözött Sohóban. 4,2 millió dollárt fizetett.

Bethenny még barátkozik Sonjával?

Utóbbi nemrég egy interjúban elárulta, mely RHONY sztárokkal van még kapcsolatban. „Időnként üzenek Sonjának [Morgannek] , és beszélek Dorindával” – mondta Frankel, miközben interjút készített vele Fifi, Fev és Nick.

Miért adott el Bethenny és Fredrik 10 Madisont?

A pár végül eladta az ingatlant, amelyet Bethenny kezdetben személyenként 4,995 millió dollárért vásárolt, óriási 6,95 millió dollárért . És ez egy nap alatt sikerült is nekik.

Bethenny a leggazdagabb háziasszony?

És a "New York City igazi háziasszonyai" leggazdagabb sztárja számára ez a cím Bethenny Frankelt illeti, aki állítólag 70 millió dollárt ér – elsősorban a Skinnygirl márkája által elért hatalmas sikernek köszönhetően, amely italokat, ételeket és ruházat.

Miért hívta Josh Flagg Fredrik Eklundot Phonynak?

25 kapcsolódó kérdés található

Ki a legszegényebb háziasszony?

Ha kíváncsi arra, hogy ki a legszegényebb háziasszony a Salt Lake City-i háziasszonyok közül, akkor ez nem más, mint Meredith Marks . Az ékszertervező, aki leginkább csúcskategóriás ékszereiről ismert, amelyeket számos híresség kedvel, például Rihanna, Charlize Theron és Hannah Brown, nettó vagyona 1 millió dollár.

Ki a legjobban fizetett háziasszony 2020-ban?

Igazi háziasszonyok: Mennyit keresnek a 10 legjobban kereső háziasszony?
 1. 1 Nene kiszivárog: 2,85 millió dollár az utolsó szezonért.
 2. 2 Kandi Burruss: 2 millió dollár szezononként. ...
 3. 3 Cynthia Bailey: 1,8 millió dollár szezononként. ...
 4. 4 Porsha Williams: 1,3 millió dollár szezononként. ...
 5. 5 Phaedra park: 1,3 millió dollár szezononként. ...
 6. 6 Bethenny: 1+ millió dollár szezononként. ...

Kivel barátkozik még Bethenny Frankel?

Kyle Richards és Bethenny Frankel lehet, hogy nincsenek naprakészek egymás legújabb szelfikjével kapcsolatban, de ne félj – továbbra is barátok. A Watch What Happens Live with Andy Cohen szerdai epizódjában az 52 éves Richards elmagyarázta, hogy ő és Frankel (50) miért nem követik egymást az Instagramon.

Ki a legjobb ingatlanügynök a millió dolláros listán?

A Bravo TV „Million Dollar Listing – LA” sztárjaként ismert Josh Flagg globális luxuséletmód-szakértő.

Jill Zarin és Ramona Singer barátok?

"Jill és Ramona évek óta barátok, és Jill nagyon izgatott volt, amikor látta, hogy belép. Ramona azonban nem volt elragadtatva, hogy meglátta Jillt" - folytatták. A bámészkodó szerint: "Jill odament Ramonához, hogy köszönjön, és meg akarta hívni Ramonát, hogy üljön az asztalához.

Bethenny és Luann barátok?

RHONY Luann de Lesseps elárulja, hogy „ NEM tartja a kapcsolatot” volt barátjával, Bethenny Frankellel, miután kilépett a műsorból. LUANN De Lesseps elárulta, hogy a 2019-es beavatkozását követően nem került kapcsolatba volt barátjával, Bethenny Frankellel.

Bethenny szerepel a millió dolláros listán?

Bethenny Frankel nemrégiben bemutatta "Million Dollar Listing"-jét az Instagramon. És bár Eklund 2020 tavaszán utazási gondokkal szembesült, Frankel csak 2021 áprilisában tüntette fel lakását. Még mindig Serhanttal ment. Frankel és Serhant nem nyilatkozott nyilvánosan a listáról.

Ki vásárolta meg Bethany Tribeca lakását?

A WSJ elmeséli a szomorú történetet: Frankel egy trösztből vásárolta meg a 3330 négyzetméteres lakást, még akkor, amikor feleségül vette Jason Hoppy üzletembert, és a tágas lakóhely felújítását a Bethenny Ever After, a Háziasszonyok spinoffja is bemutatta. írja le újdonsült boldogságát.

Bethenny Frankel és Jill Zarin most barátok?

Jill Zarin felkapott néhány hobbit – de a barátság Bethenny Frankellel nem tartozik ezek közé . Az 57 éves Zarin csütörtökön feltűnt a "Nézd meg, mi történik élőben Andy Cohennel" című sorozat "Blast from the Past" című epizódjában, és elárulta, hogy nem hiszi, hogy közte és Frankellel (50) valaha is lesz barátsága.

Miért rúgták ki Jillt Rhonytól?

Jill Zarin bevallja, hogy megdöbbent, amikor kirúgták: „ Felhagytam, mert szörnyű ADD-m, szorongásom van, és minden ilyesmi , amit igazából soha nem diagnosztizáltam.” De azt mondja, Bobby Zarin nemrégiben rákot diagnosztizált, és utazni akart.

Bethenny és Jill barátok 2020?

– Jill, szerinted lesz valaha barátságod Bethennyvel? Andy Cohen megkérdezte Jillt, amikor megjelent a talkshow-jában május 6-án. „Nem, nem” – mondta neki a RHONY timsó. ... 2020 szeptemberében egy WWHL-es megjelenés alkalmával Bethenny megosztotta véleményét az egészről.

Ki a leggazdagabb ingatlanügynök?

A világ legjobb ingatlanmilliárdosai
 • Sam Zell. Nettó vagyon: 4,8 milliárd dollár. ...
 • Stephen Ross. Nettó vagyon: 7,6 milliárd dollár. ...
 • Sun Hongbin. Nettó vagyon: 9,2 milliárd dollár. ...
 • Donald Bren. Nettó vagyon: 17 milliárd dollár. ...
 • David és Simon Reuben. Nettó vagyon: 16-18 milliárd dollár.

Valódi a Million Dollar Listing?

Míg a rajongók és más szereplők kételkedtek a franchise valódisága ellen, vagy felszólaltak ellene, Ryan Serhant megvédte a Million Dollar Listing New York-i listát, mondván, hogy a show 100%-ban valódi.

Ki a legkedveltebb igazi háziasszony?

Az igazi háziasszonyok: Minden idők 8 legkedveltebb háziasszonya (és a 7 leggyűlöltebb)
 1. 1 leggyűlöltebb: Vicki Gunvalson (RHOC)
 2. 2 legkedveltebb: Teresa Giudice (RHONJ) ...
 3. 3 leggyűlöltebb: Aviva Drescher (RHONY) ...
 4. 4 legkedveltebb: Ramona Singer (RHONY) ...
 5. 5 leggyűlöltebb: Danielle Staub (RHONJ) ...
 6. 6 legkedveltebb: Nene Leakes (RHOA) ...

Ki Atlanta leggazdagabb háziasszonya?

Kandi Burruss Atlanta leggazdagabb igazi háziasszonya Mint a The Cinemaholic beszámolt róla, Kandi 30 millió dollárt ér, így messze a leggazdagabb "RHOA" szereplőgárdája.

Ki a leggazdagabb Potomac háziasszony?

Karen Huger : Becslések szerint 10 millió USD Míg Karen jól ismert borotvaéles nyelvéről és mémhez méltó egysorosról, 10 millió USD-ra becsült nettó vagyona ráadásul a sorozat leggazdagabb háziasszonyaként is besorolja.

Ki a leggazdagabb Rhoslc?

Az első helyet Lisa Barlow szerezte meg. A szenvedélyes feleség és két fiú édesanyja egy nagysikerű tequila márka, a Vida, valamint a Luxe nevű marketingcég tulajdonosa is. Lisa nyereséges üzleti vállalkozásai nagy bevételeket eredményeztek, és becsült nettó vagyona 5 millió dollárra tehető.