Hány éves az antaeus nekton?

Pontszám: 4,8/5 ( 51 szavazat )

Antaeus "Ant" Nekton a Nekton család legfiatalabb gyermeke. 13 éves és 134 cm (4'4”) magas.

Hány éves Fontaine Nekton?

Fontaine Nekton a Nekton család legidősebb gyermeke. 15 éves és 149 cm (4'10”) magas. Anyja és apja nyomdokaiba lépve Fontaine máris egy fantasztikus Aquanaut.

Hány éves Kaiko Nekton?

Kaiko Nekton a Nekton család matriarchája. Tengeralattjáró pilóta, szerelő és tengerbiológus. 42 éves és 170 cm (5'7”) magas.

Valódiak a Nektonok?

Történelem. A Nektonok tengeri felfedezők és tudósok hosszú sorából származnak, akik Lemuria elveszett városát keresik. Felfedezték, hogy a nektonok valójában a lemúriai jogdíj egyik ágának leszármazottai, és mint ilyenek, valójában otthont kerestek.

Ki az Alpheus bentosz?

Alpheus Benthos a The Deep Animated Series 2. évadának elsődleges antagonistája . Egy saját tervezésű nukleáris meghajtású tengeralattjárót vezényel, amely állítása szerint a leggyorsabb tengeralattjáró. Az alegységet egy ARIA (Augmented Response Intelligent Application) nevű AI vezérli.

A mély | Műanyag óceán SOS

35 kapcsolódó kérdés található

Hány éves Mad Madeline?

"Mad Madeline" Hammerhead kapitány legfiatalabb gyermeke és Finn húga. A Dark Orca kalóztengeralattjáró legénységének tagja. 10 éves (11 a Sellők című epizód után) és 135 cm magas.

Valódiak a Monumentials?

Monumentálisak az óriási tengeri lények, amelyek több ezer évesek és sokszor nagyobbak, mint az Aronnax. Nereus szerint a monumentális név a 'Mega Big' lemuriai kifejezése. A világ összes óceánjában elterjedtek .

Finn szerelmes Fontaine-be?

Finn beleszeretett Fontaine Nektonba . A családja tudja ezt, és ugratják vele. Szórakoztatja, amikor Ant ugratja a húgát, hogy nem igazi kalóz, és megengedi nekik, hogy bajt okozzanak a hajó túloldalán, már csak azért is, hogy Fontaine-nel kettesben maradjanak.

Will Nekton fekete?

A gyerekek szülei, Will és Kaiko. Mindketten gondoskodó szülők, akik átadták gyermekeiknek tudásukat a hajó technológiájáról és oceanográfiájáról. Will fekete , míg Kaiko ázsiai.

Milyen magas Will Nekton?

William "Will" Nekton a Nekton család pátriárkája. Régész és egykori olimpiai úszó. 44 éves és 192 cm (6'4”) magas .

A mély törölve?

A 4. évad a The Deep című televíziós sorozat közelgő évada. A COVID-19 világjárvány miatti késés ellenére az ABC 2021. július 26-án megerősítette a sorozat negyedik évadát, és az előző évadhoz hasonlóan 13 félórás epizódból áll majd.

Ki készítette a mélységet?

A The Deep egy CGI animációs televíziós sorozat, amely Tom Taylor és James Brouwer képregényén alapul, és a Gestalt Comics adta ki.

Milyen hal az a Jeffrey?

Jeffrey Nekton az Ant Nekton intelligens házi kedvence, Yellowback Basslet . Jeffrey különféle vízcsöveket használ az Aronnax-szerte utazni.

Ki az a Nereus a mélyben?

Nereus egy titokzatos öreg srác, aki a legfurcsább pillanatokban bukkan fel . Úgy tűnik, hogy kedvenc hobbija az, hogy rejtélyes dolgokat mond, amiknek nincs értelme, aztán eltűnik, amikor ténylegesen igénybe vehettük a segítségét, ami ironikus, ha figyelembe vesszük, hogy ő az egyik „Gárdista”.

Hány emlékmű van a mélyben?

Az óceán felszíne alatt egy titokzatos világ található, amely a Föld életterének több mint 95 százalékát teszi ki – 20 egymásra rakott Washington-emlékművet rejthet.

Hány évesek a karakterek a mélyben?

Kövesd Ant Nektont, a 12 éves felfedezőt, feltalálót és kalandort, apjával, Willrel, egykori olimpiai úszóval, Kaiko anyjával (pilóta, szerelő és fantasztikus tengerbiológus) és 15 éves testvérével, Fontaine-nel, aki szintén csodálatos úszó és navigátor. , miközben felfedezik a világ óceánjait, felfedezik az elveszett világokat és megmentenek...

Melyek a Nekton példái?

A nektonok heterotrófok és nagy mérettartományúak, ismert példákkal, például halakkal, tintahalakkal, polipokkal, cápákkal és tengeri emlősökkel . A nektonok általában nyílt tengeri fajok, amelyek a vízoszlopban élnek, de néhányuk tengerfenéken él, és a tengerfenék közelében él, mind a part menti, mind az óceáni élőhelyeken.

Hány éves Hammerhead kapitány a mélyből?

Hammerhead kapitány a Dark Orca kalóztengeralattjáró parancsnoka, valamint Smiling Finn és Mad Madeline apja. 43 éves és 187 cm (6'1”) magas.

Létezik a deep 3. évada?

A The Deep harmadik évadát 2019. március 3-án mutatták be az ABC ME-n Ausztráliában . 2018. február 13-án a The Deep a 3. évaddal megújult, miután az ABC ME (egy Australian Broadcasting Company csatorna) 13 epizódot rendelt a 3. évadból. 13 félórás epizódból áll, összesen 52 epizódból.

A mély mely epizódjaiban szerepel Finn?

A Finn Comes Aboard az animációs sorozat második évadának (összesen harminckettedik) hatodik epizódja .

Mekkora a Kraken a mélyből?

Óriás tintahal él az óceán sötét mélyén, és a mai napig nagyon keveset tudunk róluk. A legtöbbet, amit a világ megtudott a hatalmas lényről, amely akár 40 méter hosszúra is megnőhet, és egy napfénytől mentes világban él, a lebegő tetemekből vagy a sperma bálnák hasából származik.

Hány évszaka lesz a mélynek?

Szerezd meg mind a 3 évadot a Netflixen!

Mik a mély hatalmak?

Erők és képességek Vízi telepátia: A mélység képes pszichikailag kommunikálni és megérezni a tengeri lények minden formáját , még akkor is, ha teljes beszélgetést folytat velük. Telepátiája arra is képes, hogy engedelmeskedjenek parancsainak.

Hol található Jeffrey Lake Nebraska?

A Bradytől délre fekvő Jeffrey Lake 595 hektáros felszíni területtel rendelkezik, és a második legnagyobb tava a Közép-Nebraska közenergia- és öntözési körzet ellátási csatornáján. Partján több mint 120 kabin és otthon épült, és számos kikapcsolódási lehetőséget is kínál.