Jók az antaeus kórtermek?

Pontszám: 4,2/5 ( 70 szavazat )

Nem olyan erősek , mint régen, de még mindig szórakoztató a használatuk. Antaeus Wards [Titan Leg Armor - 23 Legendary Shards]: A Reflective Vents funkcióval a csúszás visszaveri a lövedékeket. Bármilyen tükröződés szuperenergiát is biztosít. Általánosságban elmondható, hogy ez egy nagy tudású egzotikus, komoly előnyökkel a PvP-ben.

Az Antaeus kórtermek idegesek lettek?

Cozmo szerint az Antaeus Ward-ok két kulcsfontosságú nerfet kapnak . A továbbiakban nem ad bónuszt a szuperenergiához, amikor a lövések tükröződnek, és a játékosoknak 1,5 másodperccel tovább kell sprintelniük, mielőtt az egzotikus előnyt a csúsztatás váltja ki.

Miért olyan jók a Dunemarchers?

A Dunemarchers kiváló Titan csizma, amelyet mindenkinek fel kell vennie. Egzotikus előnyük, a Linear Actuators megnöveli a sprint sebességét , és a sprint után következő közelharci láncsebzést okoz a közeli ellenségekben. A Linear Actuator előnye nagyszerű, mert két fő bónuszt kínál, amelyek mindegyike rendkívül hatékony.

Hogyan működnek az Antaeus osztályok?

– Hiszel a Gaiaformákban, a bolygókon belüli energiákban? Az Antaeus Wards egy Exotic Titan csizmakészlet, amelyet a Forsakenben mutattak be . Amíg fel van szerelve, a csúszó lövedékek, például rakéták és egyes szuperlények visszaverődnek a támadóra.

Hogyan működik a szemmaszk?

Az One-Eyed Mask egy szörnyeteg a titánoknak PvP-ben. Ha valaki rád lő (vagy akár közel is), hét másodpercig nyomon követik és megjelölik a képernyőn a helyzetét (gyengéd falhack), majd ha megölöd, új életet kapsz, bónusz overshieldet kapsz, és rövid sebzést kapsz. .

Az Antaeus Wards továbbra is jó (nem vagyok őrült)

44 kapcsolódó kérdés található

Hol van a kilenc ügynöke?

Megjelenhet a Nessus birodalmi bárkájánál , az új torony hangárjában és az európai holt zónában a Winding Cove-nál.

Elrontották az egyik szem maszkját?

Nem is olyan régen, Bungie elrontotta a One-Eyed Mask- ot, de nem úgy, ahogy a legtöbb Destiny 2 játékos remélte. ... A 10. évadban a Bungie a követést célpontkiemelésre cseréli, így amíg a játékos látja az ellenséget, bizonyos módon extra láthatóak lesznek.

Hogyan szerezhetek egzotikus titkosítást?

Jelenleg két módszer létezik az egzotikus rejtjelek megszerzésére: a Season Pass szintre emelése és a Xur küldetések teljesítése . Az előbbi sokkal könnyebben megvalósítható, mivel passzívan történik, bár így csak egy egzotikus titkosítást kapsz.

Mi a kromatikus tűz?

A Chromatic Fire egy egzotikus felszerelés a Destiny 2: Forsaken DLC varázslóinak. Ez egy véletlenszerű csepp az egzotikus engramokból. Egzotikus név: Kromatikus tűz. Típus: mellkaspáncél (Warlock)

Mit csinál a legbelső fény szíve?

Heart of Inmost Light [Titan Chest Armor - 23 Legendary Shards]: Az Overflowing Light perk segítségével bármilyen képesség használata felhatalmazza a másik két képességosztályt . A felhatalmazott képességek gyorsabb regennel rendelkeznek, a közelharci és a gránátok több sebzést okoznak, a Barikádok pedig több találati pontot tartalmaznak.

Hogyan kapod meg az Üdvösség markolatát?

Röviden a Salvation's Grip megszerzése a Destiny 2-ben
  1. Fejezd be a Beyond Light kampányt, és beszélj a toronyban sodródóval.
  2. Győzd le a bukott kapitányokat és kiszolgálókat az Európán, hogy információkat gyűjts.
  3. Végezz el egy Birodalomvadászatot.
  4. Távolítsd el a Stasis képességeiddel rendelkező vagy általad érintett harcosokat.

Még mindig be lehet szállni a Destiny 2 2021-be?

És a Thornnak, akárcsak az Utolsó szónak, mindig vissza kellett térnie a Destiny 2-ben... „ A Destiny 2 egyik örökölt egzotikuma sem kerül visszavonásra ” – magyarázta Bungie egy 2020 augusztusi blogbejegyzésében.

Kell a Beyond Light új egzotikumokhoz?

A legtöbb Destiny-kiegészítéshez hasonlóan a Beyond Light is egy kis csoportot tartalmaz új páncél-egzotikumokkal, amelyekkel a játékosok kifejezhetik magukat. ... Ehelyett a Guardiansnak néhány szuperkemény elveszett szektorral kell bátorkodnia , hogy felvegyék a Beyond Light hat új egzotikumát.

Hány új egzotikum található a Beyond Lightban?

12 új egzotikum található a Destiny 2: Beyond Lightban, amelyekről tudunk. Íme, hogyan működnek.

Hogyan szerezhetsz titkosítást?

A Rejtjeldekóderek zárolását a Kísérteterdőn kívül más tevékenységek elvégzésével is feloldhatja. Egy Gambit, Crucible, Strike, őrjárat, Nightmare Hunt és a Menagerie teljesítése után kapsz egyet az esemény során. Arról is érkeznek jelentések, hogy az emberek titkosító dekódert kaptak a járőröktől, a Menagerie-től és a Nightmare Hunts-tól.

Hogyan szerezhetsz anarchiát?

Az Anarchy megvásárlásához szükséged lesz egy egzotikus rejtjelre, amelyet különféle módon szerezhetsz be, például a kilenc Xur ügynökén keresztül vagy a diadalok befejezésével . Hasonlóképpen, szükséged lesz 150 000 fényre, 2 felszálló szilánkra és végül 240 hódítási zsákmányra, amelyet a rajtaütések során szerezhetsz meg, mint például egy mély kőkripta.

Hogyan szerezhetsz egzotikus rejtjeleket a fényen túl?

A játékosok egy Exotic Ciphert kaphatnak a Season Pass révén . A másik lehetőség a Xur. Ami a Xurtól beszerezhető Exotic Ciphert illeti, ez tulajdonképpen egy küldetés jutalma. A játékosoknak minden hétvégén meg kell találniuk Xurt, és teljesíteniük kell küldetését egy újabb rejtjel feloldásához.

Egy szem maszk működik?

A One Eyed Mask OP, mert lényegében a normál játékmenetet csiszolja . Nézze meg a használó szemszögéből. Bárki, aki harcol ellened fegyveres harcban, segít neked, ha jobb vagy, mint ők. Az 5-10%-os sebzésbónusz csak vékony hab egy vörös bársonyos tortán.

Átlátsz a falakon egy szem maszkkal?

A One-Eyed Mask egy dedikált PvP egzotikum , nagyjából olyan, mint előtte egyetlen dedikált PvP egzotikum sem. Nemcsak megjelöli azokat a célpontokat, amelyek károsítanak téged, így pontosan láthatod, hogy hol vannak a falak mögött, és ennek megfelelően időzítheted a lövéseidet, de amikor megölöd őket, azonnal kapsz egy elég erős pajzsot és egy sebzésnövelést.

A Lucky Raspberry jó Destiny 2?

Annak ellenére, hogy egy adott gránáttípushoz kötődik, a Lucky Raspberry helyesen használva meglehetősen erős mellkasi darab . Javasoljuk, hogy használja a Szél útja készségfával, hogy biztosítsa Hunter feltöltődési képességeinek összehangolását.

Hol van az XUR d1 2020?

Csak hétvégén jelenik meg pénteken 5 óra EST és vasárnap 5 óra között, akár a Towerben, akár a Reefben .

Hol van a Xur 9 24?

Xur az EDZ Winding Cove régiójában található . Amikor ívsz, pattanj fel a verébedre, és gyorsulj előre. Xur a dombon lesz egy lezuhant Ketch mellett.

A XUR állandó?

Ha még új vagy a játékban, Xur egy karakter, aki egzotikus fegyvereket és páncélokat árul a hétvégén. ... Ne felejtsd el, a játék heti újraindítása után , kedden, 18:00-kor (BST) el fog menni, majd pénteken újra meg kell várnod, hogy visszatérjen.

Kaphat tüskét az XUR-tól?

Az egzotikus jutalmak eltávolításával nincs mód arra, hogy konkrétan megcélozd Thornt . Mindazonáltal futtathatsz 1. év tartalmait (például a Vault of Glass vagy a Crota's End vagy a Prison of Elders), amelyek mindegyike megjutalmazza az 1. év egzotikumait. Végül Xur néha 36 furcsa érméért ad el örökölt egzotikus engramokat.