Jane Garvey elhagyta a női órát?

Pontszám: 5/5 ( 14 szavazat )

Jane Garvey 13 év után mutatta be a BBC Radio 4 Woman's Hour című műsorának utolsó kiadását, és azt mondta, hogy a programnak "tovább kell lépnie, és most megteheti". Garvey távozása három hónappal azután történt, hogy társ-műsorvezetője, Dame Jenni Murray 33 év után elhagyta a régóta futó műsort.

Miért hagyja el Jane Garvey a Woman's Hour-t?

Az 56 éves nő elmondta, hogy a távozás döntése élete egyik legnehezebb volt. – Azért megyek, mert maradhattam volna . Néha úgy gondolom, hogy a legnehezebb változtatni, amikor az utolsó dolog, amit meg akarsz tenni, de valószínűleg a legjobb. Ez a legjobb dolog a programban.

Ki a Womans Hour új műsorvezetője?

Anita Ranit bejelentették a BBC Woman's Hour új műsorvezetőjének, miután Dame Jenni Murray és Jane Garvey tavaly távozott. Rani a régóta futó BBC Radio 4 program pénteki és szombati kiadásában fog előadni, csatlakozva Emma Barnetthez, aki a hónap elején csatlakozott a műsorhoz.

Hová megy Emma Barnett?

A manchesteri születésű Emma Barnett (36) 2016-ban kezdte el a BBC Radio 5 élőben sugárzott műsorát, és 2018-ban elnyerte az év rádióadója díjat. A Newsnight műsorvezetője, a múlt hónapban pedig a Radio 4 Woman's Hour című műsorának fő műsorvezetője lett. férjhez ment egy fiával és Londonban él .

Fi Glovert elválasztják férjétől?

Glover 2014 áprilisában feleségül vette Rick Jones-t, a Google egyik vezetőjét. Két gyermekük született. A pár 2017-ben vált el .

Jane Garvey "forgott" otthon, amikor Emma Barnett átvette a Radio 4 Woman's Hour című műsorát

45 kapcsolódó kérdés található

Adrian Chiles házas?

Magánélet. Chiles 1998 szeptemberében feleségül vette Jane Garveyt , a Radio 4 Woman's Hour című műsorának korábbi rendszeres műsorvezetőjét, Swansea-ben. Chilesnek és Garveynak két lánya van.

Emma Barnett még mindig bemutatja a Newsnightot?

Barnett jelenleg a BBC Radio 4 „Woman's Hour” című műsorának a házigazdája, és a BBC aktuális eseményekkel foglalkozó kiemelt programját, a „Newsnight”-t mutatja be. A Bloomberg Quicktake-ben betöltött új szerepe mellett továbbra is mindkét műsorban dolgozik majd. Korábban újságíróként és szerkesztőként dolgozott a The Daily Telegraph brit lapnál.

Emma Barnett elhagyja a Newsnightot?

Garvey és Murray, akik megosztják az előadói feladatokat az ikonikus programban, mindketten úgy döntöttek, hogy kilépnek . Barnett, aki 2017. november 5-én, hétköznap délelőtt élőben mutatta be az Emma Barnett műsort, 26 évesen a Női Óra vendégműsorvezetője volt, így ő lett a műsor történetének legfiatalabb műsorvezetője.

Ki fogja bemutatni a Női órát Emma Barnett-tel?

A Countryfile műsorvezetője, Anita Rani csatlakozik Emma Barnetthez a BBC Radio 4 Woman's Hour című műsorának műsorvezetőjeként. A január 15-től kezdődő, régóta futó program pénteki és szombati kiadását mutatja be.

Ki hagyja el a Női órát?

Jane Garvey 13 év után mutatta be a BBC Radio 4 Woman's Hour című műsorának utolsó kiadását, és azt mondta, hogy a programnak "tovább kell lépnie, és most megteheti". Garvey távozása három hónappal azután történt, hogy társ-műsorvezetője, Dame Jenni Murray 33 év után elhagyta a régóta futó műsort.

Ki csinálja a Női órát?

A változás azután következik be, hogy az új műsorvezetők, Emma Barnett és Anita Rani januárban átvették a gyeplőt. A Woman's Hour a BBC Radio 4-en hétfőtől péntekig délelőtt 10 órakor és szombatonként délután 4 órakor sugároz, és május 17-től egy órás lesz, kihagyva az utolsó 15 percet alkotó drámákat.

Miért hagyja el Anna Foster élőben az 5-öt?

A BBC Radio 5 Live Drive társműsorvezetője, Anna Foster elhagyja az állomást, hogy új állást vállaljon Bejrútban . Anna egy évtized után távozik az 5 Live-ból a Drive-on, hogy a BBC közel-keleti tudósítója legyen. ... De ez egy olyan munka, amit régóta szerettem volna elvégezni, a BBC közel-keleti tudósítója, bejrúti székhelyű.

Ki veszi át Emma Barnett irányítását?

Adrian Chiles megerősítette, hogy Emma Barnettet váltja csütörtök reggel a BBC Radio 5 Live műsorában. A Naga Munchetty most hétfőtől szerdáig mutatja be ugyanazt a műsort.

Emma Barnett kilépett a Radio5-ből?

Emma Barnett arról beszélt, hogy küzd a gyermekvállalásért, miközben könnyes búcsút vett a BBC Radio 5 Live hallgatóitól, miután négy évig vezette délelőtti műsorát. A műsorszolgáltató azt mondta, hogy „szakításnak” érezte magát, amikor lemondott a névadó műsoráról, és köszönetet mondott hűséges közönségének.

Ki veszi át Emma Barnett irányítását?

N aga Munchetty váltja Emma Barnettet a BBC Radio 5 Live délelőtti műsorának műsorvezetőjeként – jelentette be az állomás. A 35 éves Barnett elhagyja a szerepet, hogy a Női órája fő műsorvezetője legyen, miután távozott Jane Garvey és Dame Jenni Murray.

Miért hagyta abba Adrian Chiles a reggelit?

Adrian Chiles televíziós műsorszolgáltató elárulta, hogy szorongást diagnosztizáltak nála, miután kirekesztették az ITV Daybreak című reggeli műsorából. ... „A Daybreak hihetetlenül megterhelő volt, mert bármit is csináltunk, senkit sem tudtunk rávenni, hogy elismerje, hogy működik” – mondta.

Mit csinál most Adrian Chiles?

Adrian Chiles a BBC Radio 5 Live hétköznapi délelőtti műsorának új állandó műsorvezetője minden csütörtökön és pénteken 10 és 13 óra között.

Mi a Late Night Woman's Hour célközönsége?

Közönség: Célközönség és kategorizálás – Késő esti női óra? Fiatal nők . Célzott a program nevében, az eredeti női órához való társítás és a műsorvezető/vendég kiválasztása – mind női.

Hogyan írhatok SMS-t a Női órára?

Küldjön nekünk e-mailt most a [email protected] címre .

Hogyan hallgathatom a Woman's Hour-t?

BBC Radio 4 – Női óra – Már elérhető.