Kirúgták Jane Garveyt?

Pontszám: 5/5 ( 63 szavazat )

Garvey visszautasította a nyugdíjba vonulásával kapcsolatos híreket , mondván, hogy tavasszal új interjúsorozatot készít a Radio 4-nek, és azt mondta, hogy a Fi Gloverrel készített podcastját is sugározzák az állomáson. Hozzátette: "Mostantól örökre a Női Óra korábbi műsorvezetőjeként leszek ismert, és ez teljesen rendben van."

Hová megy Jane Garvey?

Garvey 2021-ben saját Radio 4 interjúsorozatát vezeti majd. Ő is „rendszeres késő esti találkozó” lesz, mivel a Fortunately podcastjuk megérkezik a Radio 4 műsorába.

Ki veszi át Jane Garvey-t?

Garvey távozása három hónappal azután történt, hogy társ-műsorvezetője, Dame Jenni Murray 33 év után elhagyta a régóta futó műsort. A BBC Radio 5 Live-ból és a Newsnightból ismert Emma Barnett az új évben stúdióba lép.

Jane Garvey visszavonul?

Jane Garvey távozik a Woman's Hour-ból, és hetekkel azután jelentette be távozását, hogy Dame Jenni Murray bejelentette, hogy elhagyja a BBC Radio 4 műsorát. Garvey 13 év munka után 2020 végén távozik , 2021-ben pedig saját interjúsorozatot vezet majd az állomáson.

Mikor hal meg Jane Garvey a Woman's Hourból?

Az 56 éves nő, aki idén szeptember elején bejelentette, hogy elhagyja a műsort, Jenni Murray mellett volt a műsorvezető, aki szintén 2020 elején távozott a szerepéből. "Ez az utolsó alkalom, hogy részt veszek a sorozatban ez a szoba azzal a tűzhellyel, hogy megcsinálja a női órát” – mondta Garvey.

Jane Garvey és Fi Glover azt kérdezik, hogy ezt mondtam hangosan? | Audible Sessions

23 kapcsolódó kérdés található

Miért hagyta el igazán Jane Garvey a Woman's Hour-t?

Az 56 éves nő elmondta, hogy a távozás döntése élete egyik legnehezebb volt. – Azért megyek, mert maradhattam volna . Néha úgy gondolom, hogy a legnehezebb változtatni, amikor az utolsó dolog, amit meg akarsz tenni, de valószínűleg a legjobb. Ez a legjobb dolog a programban.

Ki mutatja be most a Női Órát?

A Woman's Hour egy órás műsor lesz, mivel idén lesz 75. évfordulója. A változás azután következik be, hogy az új műsorvezetők, Emma Barnett és Anita Rani januárban átvették a gyeplőt.

Ki váltja Emma Barnettet?

Adrian Chiles megerősítette, hogy Emma Barnettet váltja csütörtök reggel a BBC Radio 5 Live műsorában. A Naga Munchetty most hétfőtől szerdáig mutatja be ugyanazt a műsort.

Hol van Emma Barnett?

Emma Barnett a BBC Radio 4 -hez költözik, hogy 2021 januárjától a Woman's Hour fő műsorvezetője legyen Jane Garvey helyére.

Ki Dotun Adebayo felesége?

Adebayo feleségül vette Carroll Thompson énekesnőt , két lányuk született. A Charlton Athletic FC-t támogatja.

Ki fogja bemutatni a Női órát Emma Barnett-tel?

A Countryfile műsorvezetője, Anita Rani csatlakozik Emma Barnetthez a BBC Radio 4 Woman's Hour című műsorának műsorvezetőjeként. A január 15-től kezdődő, régóta futó program pénteki és szombati kiadását mutatja be.

Ki mutatja be ma reggel a Női órát?

A műsorvezető Emma Barnett komolyan kemény kérdező. Lázas lelki szememmel azt képzelem, otthoni élete abból áll, hogy vidáman szívja a velőt szerencsétlen politikusok csontjaiból. Ő egészen más, mint Jenni Murray és Jane Garvey, mint a Woman's Hour új főműsorvezetője.

Hol van Emma Barnett a Női órában?

Emma eredetileg Manchesterből származott, most Londonban él férjével és fiával.

Mi történt a női óra sorozattal?

A Radio 4 mai bejelentése megerősíti a BBC Radio tavaly év elején hozott döntését, miszerint a Woman's Hour 1998-ban beépített 15 perces drámai résszel rendelkezik. Ezzel évente több mint 60 órával csökkentjük az üzembe helyezést – elsősorban az eredeti művekből. .

Ki hagyja el a Radio 5 Live-t?

Nicky Campbell elhagyja a BBC Radio 5 Live Breakfast műsorát, hogy novembertől minden hétköznap reggel egy későbbi műsort mutasson be a Radio 5 Live-on. Így az állomáson marad, a rajongóknak pedig egy későbbi időpontban kell ráhangolódniuk, hogy hallhassák őt az éterben.

Miért hagyja el Anna Foster élőben az 5-öt?

A BBC Radio 5 Live Drive társműsorvezetője, Anna Foster elhagyja az állomást, hogy új állást vállaljon Bejrútban . Anna egy évtized után távozik az 5 Live-ból a Drive-on, hogy a BBC közel-keleti tudósítója legyen. ... De ez egy olyan munka, amit régóta szerettem volna elvégezni, a BBC közel-keleti tudósítója, bejrúti székhelyű.

Emma Barnett kilépett a Radio5-ből?

Emma Barnett arról beszélt, hogy küzd a gyermekvállalásért, miközben könnyes búcsút vett a BBC Radio 5 Live hallgatóitól, miután négy évig vezette délelőtti műsorát. A műsorszolgáltató azt mondta, hogy „szakításnak” érezte magát, amikor lemondott a névadó műsoráról, és köszönetet mondott hűséges közönségének.

Ki váltja Nicky Campbellt?

Rick Edwards váltja Nicky Campbellt a BBC Radio 5 Live reggeli műsorában. Edwards, aki korábban a T4-et és az Impossible tévéjátékot vezette, csatlakozik Rachel Burden társműsorvezetőhöz a műsorban.