Larry a hype-házban lakik?

Pontszám: 4,7/5 ( 28 szavazat )

Larray Merritt internetes személyiség és YouTube-sztár több mint 6 millió feliratkozóval, akik visszatérnek komikus videóiért. Ő is tagja a TikTok alkotói kollektívának, a The Hype House-nak.

Larry tagja a hype House-nak?

Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok Larri Merritt (született: 1998. július 22.), szakmai nevén Larray, amerikai YouTuber. YouTube-csatornáján komikus videótartalmat készít, és tagja a The Hype House néven ismert, együttműködő TikTok kollektívának.

Ki lakik a hype House-ban?

A kollektíva tagjainak, akik együtt élnek a Los Angeles-i házban, a követőinek száma összesen 126,5 millió. A Hype House létrehozását 2019 decemberében jelentették be, a TikTok-sztárok Thomas Petrou, Daisy Keech, Alex Warren és Chase Hudson (más néven Lil Huddy) társalapítói voltak.

Melyik házban lakik a hype House?

Most van egy új ház a városban: Hype House West, Santa Monicában, Kaliforniában .

Hol él Dixie D'Amelio?

Norwalk, Connecticut , Egyesült Államok

EGY HÉTE LAKÁS A HYPE HÁZBAN

35 kapcsolódó kérdés található

Addison Rae még mindig a Hype House-ban van?

A TIKTOK sztárja, Addison Rae 2019 óta a The Hype House tagja , más alkalmazásfelhasználók mellett. Táncmozdulataival több mint kétmilliárd megtekintést ért el az alkalmazáson.

Ki a legfiatalabb hype House-tag?

Charli a legfiatalabb, és nagy befolyást kapott az elmúlt hónapokban Avanival együtt. A Hype House egyike azoknak a közösségimédia-házaknak, amelyeknek van formája, és még sok más a jövőben.

Ki a híres TikTok lány?

Charli D'Amelio egy amerikai közösségimédia-személyiség, és a világon a legtöbbet követett TikTok nő. Eredményéért a The New York Times a „TikTok uralkodó királynőjének” nevezte.

Larray még mindig hype-ban van?

Larray a TikTok The Hype House alkotói csoport tagja . Larray tagja a csoportnak, és ő a legutóbbi tag, aki 2020 elején csatlakozott.

Hány éves Larry TikTok?

2. Hány éves Larray? Larray 1998. július 22-én született, így 23 éves .

Miért olyan híres Charli D'Amelio?

Charli D'Amelio a legtöbbet követett személy a TikTokon, több mint 125 millió követővel. D'Amelio táncával és koreográfiájával vált népszerűvé . Nemrég szerepelt egy Hulu show-ban, amely a családja életét mutatja be Los Angeles-ben, "The D'Amelio Show" címmel.

Mit ér Charli D'Amelio?

Ez segített neki különféle szponzori szerződéseket, támogatásokat és tévés szerepléseket szerezni. Charli D'Amelio nettó vagyonát 8 millió dollárra becsülik .

Ki a TikTok királya?

Zach King bűvész (@zachking) a TikTok uralkodója 32,8 millió követővel. Kreatív videóiról ismert, amelyek kézi trükköket és vizuális illúziókat tartalmaznak, és először a YouTube-on és a Vine-on szerzett hírnevet.

Hogyan randevúzik Charli D'Amelio?

Charli D'Amelio és a TikTok másik alkotója, Chase Hudson (más néven Lil Huddy) 2019 novemberében találkoztak a Hype House tagjaiként, amelyet Chase a TikTokerrel, Thomas Petrouval hozott létre. Ők ketten 2020 februárjában erősítették meg kapcsolatukat Valentin-napi bejegyzésekkel az Instagramon.

Milyen színű Charli D Amelio szeme?

Charli D'Amelio Gyors információ Magasság 5 láb 3 súly 52 kg Születési dátum: 2004. május 1. Csillagjegy Bika Szemszín Hazel Charli D'Amelio egy amerikai TikTok sztár, táncos és közösségi média influencer, aki vírusszenzációvá vált a világhálón. TikTok platform táncos klipeivel, montázsaival és szájszinkronjaival.

Charli D'Amelio iker?

Ki az a Charli D'Amelio? ... D'Amelio a Connecticut állambeli Norwalkból származik, és több mint 10 éve táncol. Van egy nővére , a 19 éves Dixie D'Amelio, aki annyira hasonlít rá, hogy az emberek összetévesztik őket ikrekkel.

Charli D'Amelio egy srác?

Charli D'Amelio (/dəˈmiːlioʊ/də-MEE-lee-oh; 2004. május 1-jén született) amerikai közösségi média személyiség és táncos. ... Ő az első ember, aki 50 millió és 100 millió követőt is szerzett a TikTokon, és ő volt a második legtöbbet kereső TikTok személyiség 2019-ben a Forbes szerint.

Miért veszített Charli D'Amelio?

Charli D'Amelio azóta veszít követőiből a közösségi médiában, amióta családja közzétett egy YouTube-videót , amelyben a szépség-befolyásoló James Charles-lel vacsoráztak. Az emberek a közösségi médiában azzal vádolják D'Ameliót és nővérét, Dixie-t, hogy durvák és hálátlanok az ételért, amelyet egy személyes szakács főzött.

Addison Rae randizik Bryce-szal?

Sokan nézték sokáig, ahogy átélte a Bryce Hall-lal való kapcsolatának hullámvölgyeit, és ünnepelték, amikor a pár felfedte, hogy 2020 decemberében másodszor is randevúznak. Instagram: Addison Rae Bryce és Addison megerősítette, hogy 2020 végén jártak .

Addison Rae elhagyja a TikTok-ot?

Addison Rae elárulja, mi az egyetlen dolog, ami megakadályozza abban, hogy abbahagyja a közösségi médiát. A TikTok szenzációja, Addison Rae elmagyarázta, mi készteti arra, hogy végleg abbahagyja a közösségi médiát, de elárulta a maradás döntésének fő okait. ... YouTube: Addison Rae 'Obsessed' Addison első kislemeze.

Addison és Charli elhagyta a hype House-t?

Míg Charli és Dixie hivatalosan elhagyta a Hype House -t, világossá tette, hogy elhagyja a ház üzleti oldalát, miközben megőrzi barátságát – beleértve az Addisonnal való barátságot is. "A Hype House a TikTok alkotóinak szocializációs és tartalmak létrehozásának helye volt.

Charli és Addison Rae még mindig barátok?

Charli D'Amelio megerősíti, hogy ő és Addison Rae még mindig barátok : "Történnek dolgok a múltban" ... A 16 éves TikTok-sztárt megkérdezték Addisonnal való kapcsolatának állapotáról, és ő beállította a rekordot. "Ha egyszer barátok vagytok, csak maradjatok barátok" - mondta Charli. „A múltban történnek dolgok.

Mennyire gazdag a D'Amelio család?

Édesanyjuk Heidi D'Amelio pedig fotósból lett modell. A „TikTok első családjának” titulálták őket, és rekordszámú, összesen 192,2 millió követőjük van – négyük becsült nettó vagyona több mint 15 millió dollár .

Ki a leggazdagabb Tiktoker?

Charli D'Amelio: 4 millió dollár A Forbes szerint nettó vagyona 4 millió dollár. Saját árucikkeinek eladása mellett 2020 decemberében kiadta első könyvét „Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping it Real” címmel.