Kapott új házat a hype house?

Pontszám: 4,3/5 ( 54 szavazat )

Most van egy új ház a városban: Hype House West , amely Santa Monicában, Kaliforniában található. Nem kapcsolódik a Hype House influencerekhez vagy az eredeti házhoz, hanem egy teljesen más koncepció. Technikailag nem lesz a TikTok tartalomkészítők teljes munkaidős otthona.

Megint új házat kapott a Hype House?

A Hype House egy éves évfordulóját ünnepli egy új deluxe LA-kastélyban. Egyéves évfordulójuk alkalmából Thomas Petrou elárulta, hogy a Hype House úgy döntött, hogy egy új, terebélyes kastélyba költözik az ünneplést.

Kié az új hype House?

A kollektíva tagjainak, akik együtt élnek a Los Angeles-i házban, a követőinek száma összesen 126,5 millió. A Hype House létrehozását 2019 decemberében jelentették be, a TikTok-sztárok Thomas Petrou, Daisy Keech, Alex Warren és Chase Hudson (más néven Lil Huddy) társalapítói voltak.

Hol él a hype House 2021?

Az eredeti Hype House-nak több címe is volt, de jelenleg a Los Angeles-i Weidlake Drive-on található .

Charli D'Amelio a hype house-ban van?

A TikTok sztárjai, Charli és Dixie D'Amelio megerősítették , hogy elhagyták a The Hype House -t, miután az „inkább üzletté” vált – és mivel a 15 éves lány a legkövetettebb személy a platformon, ésszerű volt elmenniük. külön útjaik.

ÚJ HÁZUNK!!!

38 kapcsolódó kérdés található

Ki lakik az új hype House 2021-ben?

A sorozat gyártás alatt áll, és olyan figyelemre méltó közösségi média befolyásos szereplők lesznek benne, mint Kouvr Annon, Nikita Dragun, Sienna Mae Gomez, Chase Hudson, Larri Merritt, Thomas Petrou, Alex Warren és Jack Wright , akiknek mind több millió követője van a Tiktokon és több mint 126 millió kollektíva.

Hol él Dixie D'Amelio?

Norwalk, Connecticut , Egyesült Államok

Mennyire gazdag a Hype-ház?

Több mint 250 millió követőjének köszönhetően a The Hype House – egy Los-Angeles-i székhelyű kollektíva, amely jelentős TikTok személyiségekből, köztük Addison Rae-ből és Chase Hudsonból áll – a leggazdagabb ház, bejegyzésenként közel 1,3 millió USD -t hozva.

Kik költöztek el a Hype-házból?

A Hype House-t elhagyó és egy calabasasi kastélyba költöző megerősített tagok Tayler Holder, Nate Wyatt, Kelianne Stankus és Olivia Ponton .

Hol van a hype ház új háza?

Most van egy új ház a városban: Hype House West, Santa Monicában, Kaliforniában .

Mit ér Charli D'Amelio?

Ez segített neki különféle szponzori szerződéseket, támogatásokat és tévés szerepléseket szerezni. Charli D'Amelio nettó vagyonát 8 millió dollárra becsülik .

Mi történt Charlival és Chase-sel?

Charli és Chase az Instagramon jelentette be, hogy hivatalosan is szakítottak . "Fáj, hogy ezt kimondom, de úgy döntöttünk, hogy ez a legjobb mindkettőnknek. Még mindig közeli barátok vagyunk, és ezt semmiért nem változtatnám meg!" Charli írta egy Instagram-sztoriban. „Sajnálom, hogy olyan sokáig vártam, hogy mindent elmondhassak.

Milyen születésnapja van Charli D Amelionak?

Charli május 1-jén tölti be a 17. életévét, és az ünneplés megkezdéséhez Dunkin' az Uber Eats-szel együttműködve izgalmas üzletet köt a rajongóknak.

Charli és Dixie D'Amelio ikrek?

Bár lehet, hogy ikerként elmennek, a nővérek között valójában néhány év van . Dixie 2001. augusztus 12-én született (oroszlán!), míg Charli 2004. május 1-jén született. Mindketten a Connecticut állambeli Norwalkban születtek.

Dixie D'Amelio szingli 2020-ban?

Egy azóta törölt tweetben. 2020 novemberétől Dixie kijelentette, hogy „egyedül vagyok ”, de gyorsan tisztázta az üzenetet, és elárulta, hogy „soha” nem fog szakítani Noah-val, a TikTok Room InstagramOpens in a new Window oldalán közzétett képernyőkép szerint. fiókot.

Miért olyan híres Charli damelio?

Ki az a Charli D'Amelio? A platformon töltött alig több mint másfél év után elérte új mérföldkövét, a 100 millió követőt. A Renegade tánc példánya olyan népszerűvé vált , hogy a táncnévvel ellátott videókat 2,2 milliárd alkalommal nézték meg világszerte.

Charli damelio gazdag?

2021-ben Charli D'Amelio nettó vagyona 8 millió dollár . Több mint 120 millió követővel a TikTokon, 9,5 millió feliratkozóval a Youtube-on és 42 millió követővel az Instagramon, így mindenhol ott van. Mindenütt jelenléte lehetővé tette számára, hogy pénzt keressen szponzorált bejegyzésekkel, e-kereskedelemmel és gyártási ügyletekkel.

Charli D'Amelio egy srác?

Charli D'Amelio (/dəˈmiːlioʊ/də-MEE-lee-oh; 2004. május 1-jén született) amerikai közösségi média személyiség és táncos. ... Ő az első ember, aki 50 millió és 100 millió követőt is szerzett a TikTokon, és ő volt a második legtöbbet kereső TikTok személyiség 2019-ben a Forbes szerint.

Miért veszített Charli D'Amelio?

Charli D'Amelio azóta veszít követőiből a közösségi médiában, amióta családja közzétett egy YouTube-videót , amelyben a szépség-befolyásoló James Charles-lel vacsoráztak. Az emberek a közösségi médiában azzal vádolják D'Ameliót és nővérét, Dixie-t, hogy durvák és hálátlanok az ételért, amelyet egy személyes szakács főzött.

Ki a legfiatalabb hype House-tag?

Charli a legfiatalabb, és nagy befolyást kapott az elmúlt hónapokban Avanival együtt. A Hype House egyike azoknak a közösségimédia-házaknak, amelyeknek van formája, és még sok más a jövőben.

Ki fizeti a hype House-t?

Befolyásolóként a márkák fizetnek az egyéneknek azért, hogy olyan tartalmakat hozzanak létre, amelyek magukban foglalják őket, például reklámot vagy sportoló szponzorait. Így akár a YouTube-ról szereznek bevételt, akár saját termékeiket adják el, akár márkák képviselőivé válnak, mint befolyásolók, a Hype House Collective havi 900 dollárt fizet Los Angeles-i szobánként a hírnevével.

Addison Rae része a hype House-nak?

A TIKTOK sztárja, Addison Rae 2019 óta a The Hype House tagja , más alkalmazásfelhasználók mellett. Táncmozdulataival több mint kétmilliárd megtekintést ért el az alkalmazáson.

Charli és Addison Rae még mindig barátok?

Charli D'Amelio megerősíti, hogy ő és Addison Rae még mindig barátok : "Történnek dolgok a múltban" ... A 16 éves TikTok-sztárt megkérdezték Addisonnal való kapcsolatának állapotáról, és ő beállította a rekordot. "Ha egyszer barátok vagytok, csak maradjatok barátok" - mondta Charli. „A múltban történnek dolgok.