A vasúthoz való csatlakozás hatással van a percemberekre?

Pontszám: 4,4/5 ( 15 szavazat )

A percemberek alapvetően lehetőséget akarnak arra, hogy újjáépítsék közösségeiket és boldoguljanak a Nemzetközösségben. ... Ha azonban a II. felvonás befejezése után úgy dönt, hogy a jegyzőkönyvvezetők oldalára áll, szövetségbe kerül a Vasút frakcióval , és arra kényszeríti Önt, hogy fegyvert fogjon az Intézet és a Brotherhood of Steel ellen is.

Befolyásol valamit a vasúthoz való csatlakozás?

De a kezdeti csatlakozás és a korai Vasúti küldetések nincsenek hatással a Testvériség státuszára . Lehetőség van a játék befejezésére a Railroad, a Brotherhood of Steel és a Minutemen együttes szövetségével.

Még mindig meg tud tenni Minutemen küldetéseket, miután a vasút mellett áll?

Percek vége Ha teljesítetted ezt a követelményt, a küldetésvonal arra készteti, hogy megtámadd az Institute and Brotherhood of Steel ellen. Az események eme hirtelen háborús fordulatát követően a percemberek megőrzik a békét a Nemzetközösségben. A vasúti küldetések továbbra is elérhetőek lesznek .

Hogyan váltod ki a Minutemen befejezést?

Használja a kényelmesen elhelyezett terminált, és töltse rá az Institute Relay Targeting Sequence Sequence Holotape-et. Indítsa el a sorozatot, és barátai teleportálhatnak a komplexum belsejébe. Most pedig beszélj Preston Garvey-vel. Töltsd fel ezt a holotaszalagot, hogy beengedd a percembereket az intézetbe, hogy harcoljanak veled.

Apa tényleg Shaun?

Shaun, akit apának is neveznek, az Egyedüli Túlélő fia, és 2287-ben az Intézet vezetője. Ő a Fallout 4 elsődleges antagonistája, hacsak a játékos karakter nem úgy dönt, hogy mellé áll.

A Fallout 4 legjobb "jó vége": béke a vasút, a testvériség és a percemberek között

18 kapcsolódó kérdés található

A Minutemen vége a legjobb?

Fallout 4: Miért a Commonwealth Minutemen mellett a LEGJOBB befejezés? A frakciójátékosok szó szerint az alapoktól építkezhetnek, a Commonwealth Minutemen pedig a Fallout 4 legjobb, legbékésebb befejezéséhez vezethet.

Piper szintetizátor?

Leállíthatja a műveletet (a küldetés sikertelensége esetén), vagy megkérheti őt egy hagyományos helyettesítő művelet végrehajtására. Ha így tesz, meg fogja találni Pipert, amint átvizsgálja Hamis Piper holttestét, és megerősíti, hogy ő a DC embereinek szintetizátora .

Választanom kell a vasút és a Minutemen között?

A percemberek alapvetően lehetőséget akarnak arra, hogy újjáépítsék közösségeiket és boldoguljanak a Nemzetközösségben. ... Ha azonban a II. felvonás befejezése után úgy dönt, hogy a jegyzőkönyvvezetők oldalára áll, szövetségbe kerül a Vasút frakcióval, és arra kényszeríti Önt, hogy fegyvert fogjon az Intézet és az Acél Testvériség ellen is.

Maxson szintetizátor?

elder maxson egy szintetizátor!!! a Lyon növekvő hatalmától félő intézet megölte őt és a lányát, az igazi Arthur Maxsont egy szintivel cserélték le, amely arra hivatott, hogy a testvériséget olyan utakra vezesse, amelyek miatt az ncr megfékezte őket, hogy feldühítsék a többi frakciót és a végzetet. maguk.

A vasúton mindenki szintetizátor?

Tehát a vasút összes "szintifikátora" közül egyiknek sincs szinti összetevője . ... Minden szintetizátornak sokkal nagyobb az ellenállása, de a vasutasoknak csak a páncéljuk által biztosított értékek vannak, a Glory-nak például csak 51/86 ballisztikus és energia res van, miközben a vasúti nehéz páncélt viseli, ami gyanúsan alacsony.

Gonosz az intézet?

Az Intézet nem gonosz , bár nem lehet vitatkozni azzal, hogy néhányan közülük elég árnyak ahhoz, hogy átvegyék a címkét. Úgy tűnik, az emberek elfelejtik, hogy az Intézet nem olyan, mint a Railroad, a BoS vagy még csak a Minutemen; ők nem milícia, hanem létesítmény.

Meg tudod győzni a Fallout 4-et anélkül, hogy csatlakoznál egy frakcióhoz?

Nem. Ez a lépés megköveteli, hogy egy nagyobb frakció oldalára álljon, de a hűsége továbbra is megváltoztatható. Nincs más mód a frakcióháború lezárására . Enélkül folytathatná a játékot, ameddig csak akarja, de soha nem fejezné be.

Meg tudod szerezni Maxson kabátját anélkül, hogy megölnéd?

A harci kabátot Maxson elder viseli. Mivel Maxson nem lopható el, a Picktocket perk 4. szintű használata nem működik. A harci kabát megszerzésének egyetlen módja az, ha megölöd Maxsont és kiveszed a testéből .

Sturges szintetizátor?

A megszökött szintetizátor , Sturges tehetséges szerelő, aki mindent meg tud javítani, ami átmegy a kezén.

Hány éves Kellogg a Fallout 4-ben?

Kellogg pontosan 108 éves , amikor elindul a Fallout 4. Amikor megölöd, Nick megjegyzi, hogy inkább gép, mint ember. Implantátumok tartják életben.

Mi történik, ha azt mondod Desdemonának, hogy a vasút mellé állsz?

Siding with the Railroad - Warn Desdemona Azt fogja mondani a játékosnak, hogy álljon meg egy ideig, és folytassa a munkát a Patriot-tal . Ezen a ponton egy hosszú küldetéssorozatot kell végrehajtania, kezdve az Underground Undercoverrel, mielőtt az End of the Line meghiúsul.

Melyik a legjobb frakció, amelyhez csatlakozhat a Fallout 4-hez?

The Minutemen Alapvetően a semleges lehetőség, és a világ újjáépítésében próbálnak segíteni ahelyett, hogy meggyőződésüket vagy filozófiájukat más csoportokra erőltetnék. Más csoportoknak lehetnek menőbb játékai, de a Minutemen vitathatatlanul a legjobb a Fallout 4 frakciói közül.

Hány befejezés van a Fallout 4-ben?

A Fallout 4-nek négy vége van. A fő történet akkor ér véget, amikor eléri az intézetet. Ezt követően választhat, hogy a négy fő csoport valamelyikének segít. Addigra mind a négy frakció találkozott, ezek a Testvériség, a Minutemen, a Vasút és az Intézet.

Összeházasodhatsz a Fallout 4-el?

A Fallout 4-ben nem házasodhatsz össze , de részt vehetsz Curie esküvőjén, ha segítesz neki.

Piper szereti az Acél Testvériséget?

Piper tetszései és nemtetszései: Ezzel szemben nem szereti a Brotherhood of Steel -t, vagy a tisztességtelenebb cselekedeteket, mint a hazudozás, a megvesztegetés vagy a megfélemlítés. A lopás is megszűnt (bár szereti, ha kiválasztasz egy-két páratlan zárat).

Nick Valentine szereti a vasutat?

Nick szereti a Minutemen-t és a Railroad-t is .

Mi a Far Harbor legjobb befejezése?

A legtöbb jutalommal járó legboldogabb befejezés elérhető, ha ezt a küldetést választod a Fallout 4 Far Harbor DLC fő történetének befejezésére. Ez az ág nyújtja a legtöbb jutalmat.

Miért hagyta el Virgil az intézetet?

A sok ártatlan embernek okozott fájdalom és szenvedés miatti bűntudattal elhatározta, hogy elhagyja az intézetet. Virgil megsemmisítette a laboratóriumi berendezéseket és az összes kutatást, amely "V. incidensként" van naplózva a terminálbejegyzésekben.

Működhet-e együtt a vasút és a testvériség?

Teljesen ellentétesek egymással. Nincs lehetőségük egymás mellett létezni , az egyik meg akarja ölni az összes szintetizátort, mert utálatosak, a másik pedig meg akarja menteni őket.

Melyik a legjobb ruha a Fallout 4-ben?

Fallout 4: A 15 legjobb páncélkészlet
  1. 1 X-01 Power Armor. Az X-01 egy ritka és kísérleti jellegű erőpáncél, amely a legjobb védelmet nyújtja a Fallout 4-ben.
  2. 2 szabadeső láb. ...
  3. 3 ezüst lepel jelmez. ...
  4. 4 Kezelős Heavy Armor. ...
  5. 5 T-60 Power Armor. ...
  6. 6 Grognak jelmez. ...
  7. 7 Destroyer's Armor. ...
  8. 8 Mechanist's Armor. ...