Az ügyvéd hiszékeny volt a történetben?

Pontszám: 4,1/5 ( 2 szavazat )

Elmondható, hogy az ügyvéd hiszékeny volt . Elkerülhette volna, hogy elvigyék egy körre, ha észrevette volna, mit csinál a hacker sofőr. ... Az ügyvéd átvehette volna az eljárás irányítását, ha félrekéri a hacker sofőrjét, és maga végezte volna a munkáját.

Az ügyvéd hiszékeny volt a történetben, a hack driver?

Igen, az ügyvéd hiszékeny volt . Minden szavát elhitte, amit Oliver Lutkins mondott. Lutkinsról kellett volna megkérdeznie más falusiakat. Ehelyett teljesen a hack drivertől függött.

Szerinted az ügyvéd hiszékeny volt?

VÁLASZ: Igen, az ügyvéd hiszékeny ember volt . Azonnal elmondja a hacker sofőrnek látogatása célját. a hack driver kihasználja ezt, és körbeviszi a városban. ezért nagyon magas viteldíjat is kér tőle.

Hogyan manipulálta Bill az ügyvéd ártatlanságát?

Végig becsapta az ügyvédet, és pénzt is keresett azzal, hogy körbevezette az ügyvédet . Így képes volt hülyét csinálni az ügyvédből azzal, hogy sikertelenül vitte az egész faluba, mivel az ügyvéd nem ismerte fel Lutkinst, és így nem vette észre, hogy maga Lutkins vitte körbe.

Mi volt Bill tényleges indítéka, hogy segített az ügyvédnek?

Tréfát akart játszani vele, és felajánlotta, hogy segít megtalálni Lukenst . Még ő is keresett némi pénzt ebben a folyamatban, és ide-oda vándorolt. Ő és édesanyja hülyét csináltak a narrátorból, és nagyokat nevettek.

Ismerje meg az ügyvédet, aki megvédi az Anonymoust

25 kapcsolódó kérdés található

Miért küldenek ügyvédeket Mullionba?

Az ügyvédet New Mullionba küldték, hogy kézbesítse az idézést Oliver Lutkinsnak , akire tanúként volt szükség egy jogi ügyben. Arra számított, hogy a hely egy kedves és egyszerű vidéki falu lesz.

Miért aggódott Mr. Pumphrey Tricki miatt?

Válasz: Mrs Pumphrey aggódik Tricki miatt, mert rosszul van . Nem volt hajlandó enni, és hányásos rohamai voltak. Úgy érzi, hogy a férfi súlyos egészségügyi problémával küzd, például alultápláltságtól.

Ki volt valójában a hack driver?

A hack sofőr nem más, mint Oliver Lutkins , akit az ügyvédnek kellett bírósági idézést adnia. Ravaszul kiszedte az ügyvédből a látogatás célját, és kihasználta azt, és különféle helyekre vitte, magas viteldíjakért.

Miért vitte Bill az ügyvédet Fritz üzletébe. Miért kérte Bill, hogy tartsa távol a szeme elől?

Miért ment a narrátor és Bill Fritzhez, és miért kérte Bill, hogy ne lássa el a háta mögött? Ans. Bill elmondta a narrátornak, hogy valószínűleg Oliver Lutkins pókerjátékot próbált indítani Fritz boltjának hátsó részében . Bill odavezette, és megkérte a narrátort, hogy bújjon mögé.

Miért ment a narrátor és Bill Fritzhez, és miért kérte Bill, hogy ne lássa el a háta mögött?

Magyarázat: Fritz habozott, majd elismerte, hogy Lutkins ott volt nem sokkal ezelőtt. Bill maga mögött tartotta a narrátort, mert nem akarta, hogy bárkivel közvetlenül beszéljen . Ha ezt tette volna, Bill azonnal kiderült volna, hogy kettős szerepet játszik.

Mit mondott Gustaff Lutkinsról?

Mit mondott Gustaff Lutkinsról? Válasz: Nem, nem találták Lutkinst a Gustaffs fodrászatban . Gustaff azt mondta a hacker sofőrnek, hogy nem látta Lutkinst, és nem is akarta látni.

Mi volt Gustaff?

Gustaff borbély volt ... New Mullionban élt .

Ki a szélhámos vagy a bizalmi csaló?

Válasz: A szélhámos vagy a magabiztosság csalója olyan ember, akinek megvan a képessége, hogy könnyen megtévesszen másokat, és sohasem gyanakszik rá . Az ilyen személy rávesz másokat, hogy haszonszerzés vagy bármilyen más szívesség helyett adják át neki a holmiját. Oliver Lutkins azon emberek közé tartozik, akik mesterei a készségnek.

Mit mondott Bill, a hacker sofőr Lutkinsról?

Mit mond Bill Lutkinsról? Válasz: Bill azt mondta az ügyvédnek, hogy Lutkinst nehéz megtalálni, mivel mindig el volt foglalva valamilyen tevékenységgel . Sok embernek tartozott pénzzel, köztük Billnek, és soha senkinek nem fizetett vissza. Azt is elmondta, hogy Lutkins sokat pókerezett, és jó volt az emberek megtévesztésében.

Miért vitte Lutkins a szomszédja házába egy csésze kávéra?

Nemcsak ez, hanem megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk egy kávéra a szomszéd házában , mert ők voltak az egyetlenek a faluban, akik nem látták őt tegnap, amikor Lutkinst kereste, bár Lutkins vele lovagolt a hackben.

Miért aggódott nagyon keveset a narrátor a kudarca miatt, és miért gondolta úgy, hogy visszatér New Mullionba, hogy ügyvédet gyakoroljon?

A narrátor nagyon keveset aggódott amiatt, hogy nem sikerült felkutatnia Oliver Lutkinst. Elfoglalt volt, és Bill Magnusonra gondolt . Azt fontolgatta, hogy visszatér New Mullionba, hogy ügyvédi tevékenységet folytasson. Hiszen ilyen becsületes és emberi embereket, mint Bill, csak New Mullionban találhat.

Mi bántotta leginkább az ügyvédet, amikor kézbesítette az idézést Lutkinsnak?

Az ügyvédet becsapták, mert hagyta, hogy Lutkins végezze el a keresést és a kihallgatást, és ő maga nem csinált semmit . Ez azt eredményezte, hogy nem kézbesítette az idézést Lutkinsnak.

Kivel kötekedett Belinda?

Válasz: Míg a puding nagyon félénk és gyáva volt. Biztonságos ketrecet követelt neki Belindától, így Belinda és házi kedvencei kigúnyolják és kíméletlenül ugratják.

Miért nevetett Oliver Lutkins anyja?

Válasz: Minden sikertelen próbálkozás után az anyjához mentek, hogy megtalálják. Bill közölte, hogy veszélyes hölgy, mindig készen áll a harcra. ... Lutkin anyja behívta mindkettőjüket a konyhába, majd vasrudat vett elő a tűzhelyről, és azzal fenyegette őket, hogy megégetik őket . Kikergette őket, és rajtuk nevetett.

Miért hívják a szulekhát Bholinak?

2 éves korában himlőrohamot kapott. A szép és csinos gyereket eltorzították a pockosok . Ennélfogva Sulekhát egyszerű és elmaradott gyereknek tartották, és Bholinak hívták.

Milyen problémája van Mrs Pumphrey Trickynek?

Mrs. Pumphrey úgy gondolta, hogy Tricki alultápláltságtól szenved. Aggodalmának eredményeként adott neki néhány apró extrát az étkezések között, hogy felépítse, egy kis maláta- és csukamájolajat, valamint éjszaka egy tál Horlickot, hogy elaludja. Üdvözlettel.

Mit hozott először Mrs. Pumphrey?

Mrs. Pumphrey elkezdett tojásokat hozni, hogy erősítse Tricki erejét . Később még a boros és pálinkás üvegek is kezdtek érkezni. A narrátor és társai elkezdték élvezni a Trickinek szánt tojást, bort és pálinkát.

Miért nem gyakorolhatta Mrs. Pumphrey Trickit?

Mert nem, Mrs. Pumphrey nem adott sok testmozgást Trickinek. Azt mondta, hogy Tricki keveset sétált vele . A kertész, Hodgkin korábban gyűrűt dobott vele, de abba kellett hagynia a játékot, mivel izomfájdalmak gyötörték a hátában.

Miért küldtek ügyvédet New mullionba Miért nem tudta befejezni a munkáját aznap az ügyvéd?

Tanúként keresték egy ügyben. De megpróbálta elkerülni a törvényt. Ezért hack sofőrnek adta ki magát, és megcsalta az ügyvédet, aki az idézést kézbesítette . ... Tehát az ügyvéd aznap nem tudta befejezni a munkáját.