A végső azt jelenti, hogy végső?

Pontszám: 4,7/5 ( 60 szavazat )

eseménysorozat végén vagy annak eredményeként történik; végső; végső.

Végül mi a jelentése?

1 archaikus : esetleges, feltételes. 2 : meg nem határozott későbbi időpontban játszódik : végső soron a végső sikerünkre számítottak.

Milyen típusú szó a végső?

melléknév . utolsó; legtávolabbi vagy legtávolabbi; folyamat vagy sorozat befejezése: az utazás végső pontja; a végső stílus a kalapokban. maximális; döntő; meggyőző: a végső tekintély; a végső fegyver.

Mi az Ultimate valódi jelentése?

(1. bejegyzés a 3-ból) 1a : utolsó a sorozatban vagy sorozatban : végső végső céljuk Párizs volt. b : eventual sense 2 végső sikerben reménykedtek. c : a legjobb vagy a legszélsőségesebb a maga nemében: a legvégső áldozat.

Mi az eventual antonimája?

A folyamat vagy időszak végén bekövetkező vagy létező ellentéte. kezdet. azonnali . múlt . valószínűtlen .

Ez az Ultraboosted Farm 189 300 dollárt keres körönként! (Bloons TD 6)

37 kapcsolódó kérdés található

Végül is mi a jó szinonimája?

végül is
 • végül.
 • egy nap.
 • majd egyszer.
 • előbb-utóbb.
 • végül.
 • még.
 • a továbbiakban.
 • majd valamikor.

Mire jó az Ultimate?

Az Ultimate kifejezést egy hosszú eseménysorozat végeredményének vagy céljának leírására használja. Hozzátette: továbbra sem lehet megjósolni a végső eredményt. A végső cél a hálózat további bővítése. Az Ultimate-t használja valaminek az eredeti forrásának vagy okának leírására.

Mi a végső cél?

Cél vagy cél , amelyre törekednek. végcél. célkitűzés. végső állomás. végső cél.

Mit jelent a végső szerelem?

Ne feledje, hogy az Ultimate Love nem egy úti cél, hanem egy olyan hely, ahol Ön és partnere folyamatosan fejlődik, és a legjobbat hozza ki egymásból . Oszd meg velünk, mit jelent számodra az Ultimate Love az #UltimateLoveNG használatával Facebook-oldalunkon, Twitterünkön és Instagram-oldalunkon.

Mi a végső a latinban?

Ultimate (adj.) 1650-es évek, a késő latin ultimatus szóból , az ultimare múlt igenéve „véglegesnek lenni, véget érni”, a latin ultimus (fem. ultima) szóból „utolsó, végső, legtávolabbi, legtávolabbi, szélsőséges”, szuperlatívusza *ulter "túl" (a PIE gyökér *al- "túl" utótagú alakjából). Főnévként az 1680-as évekből.

Hogyan használod az Ultimate szót?

Végső mondatpélda
 1. Az egyetlen végső ok Isten. ...
 2. Két díj elnyerése kihívás, de a végső jutalom megéri a súlyosbodást! ...
 3. Végső próbája olyan volt, amely elpusztíthatta őt, és a lány csúnyán megbukott. ...
 4. Párizs, a végső cél elérve. ...
 5. Ez a végső tisztelet jele.

Mi az Ultimate ige?

végső. (tranzitív, archaikus) Befejezni; befejezni .

Mit jelent a végső kiesés?

adj prenominális történés kellő időben; végső . a végeredmény a veresége volt .

Mit jelent az eseménydús szó?

1: tele fontos eseményekkel eseménydús nyaralás . 2: nagyon fontos Eseménydús döntést hozott.

Mi a végső gyökere?

eventual (adj.) 1610-es évek, "eseményekre vonatkozó", a francia éventuel szóból, a latin event- szóból: Evenire " kijönni , megtörténni, eredmény" szó (lásd esemény). A „végső eredmény” jelentése 1823.

Mi az ember végső célja?

KH Peschke a Keresztény etika című könyvében az ember négy végső célját sorolta fel, nevezetesen; mulandó boldogság és jólét, öntökéletesség és időbeli haladás , az értékek végső célként való megvalósítása és Isten Királyságának dicsőítése. Az időbeli boldogság olyan cél, ahol az ember végső célja a boldogság.

Mi a buddhizmus végső célja?

A buddhista ösvény végső célja a fenomenális létezés köréből való megszabadulás a benne rejlő szenvedésekkel együtt . E cél elérése a nirvána elérése, egy megvilágosodott állapot, amelyben a kapzsiság, a gyűlölet és a tudatlanság tüze kialudt.

Mi az 5 okos cél?

Mi az öt SMART cél? A SMART betűszó felvázol egy stratégiát bármely cél eléréséhez. A SMART célok specifikusak, mérhetők, elérhetőek, reálisak és egy időkereten belül vannak rögzítve .

Mi a végső példa?

ŭltə-mĭt. A végső definíció az, ami a legjobb a maga nemében. Példa valamire, amit végsőnek mondanának, az a végcél, amelyet az egyetem kezdetén kitűzött, hogy végül üzleti egyetemre menjen.

Mit jelent ultimátumot adni?

: végső javaslat, feltétel vagy igény, különösen : olyan, amelynek elutasítása véget vet a tárgyalásoknak, és erőszakhoz vagy más közvetlen cselekvéshez vezet.

Az ultimate szuperlatívusz?

3. legfelsőbb , legmagasabb, legnagyobb, maximum, legfontosabb, legjelentősebb, felsőbbrendű, legfelső Természetesen a végső tekintély az elnökség maradt. 4. A legrosszabb, legnagyobb, legnagyobb, szélsőséges árulás volt a végső bűn.

Végül is formális?

Kitartó tanuló Mi a különbség a „végül” és a „később” között? Nem látom őket különbnek a formailag. Mindkettőt a hétköznapi beszélgetésben használják, és mindkettő használható hivatalos írásban.

Mi az átlátszóság ellentéte?

Az átlátszó szó szerinti értelmének ellentéte az átlátszatlan , amely olyan dolgokat ír le, amelyeken egyáltalán nem lehet átlátni, vagy amelyek nem engedik át a fényt. Használható az átlátszó bizonyos átvitt értelmének ellentéteként is: ha valamit átlátszatlannak ír le, az azt jelentheti, hogy nehéz megérteni.

Mi a takarékosság ellentéte?

ELLENKEZÉSEK A takarékos 1 pazarló, extravagáns , költekező, tékozló, pazarló. 2 luxus, pazar, bőséges. Lásd a takarékos antonimákat a Thesaurus.com webhelyen.