Damon végül meghalt?

Pontszám: 4,5/5 ( 61 szavazat )

Stefan megmenti Damont, aki ma már ember, és Katherine-nel együtt meghal . Bonnie sikeresen megtöri azt a varázslatot, amelyet Kai sújtott rá és Elena életére. Elena Stefan temetésén ébred fel, ahol Damon és Caroline búcsút vesz Stefantól.

Damon meghal és újra életre kel?

Amikor átlépik a határt, Enzo, Damon és Alaric lassan elkezdenek meghalni, és megfosztják tőlük a varázslatot. Jo követte Alaricot, és megmenti, de élve tér vissza emberként . Stefan megmenti Damont és Enzót, majd később találkozik Caroline-nal, aki elmondja neki, hogy nem akar többé barátkozni.

Hogyan hal meg Damon?

Miután Joseph beadta Damonnak verbénát , Damon megölte, de Dr. Whitmore nem sokkal ezután belépett a szobába, és újabb adag verbénát fecskendezett Damonnak. Amikor felébredt, egy asztalhoz kötözték, és Dr. Whitmore kivágta az egyik szemét, hogy kísérletezzen és tanulmányozza a vámpírok gyógyító képességeit.

Elena ott van a 7. évadban?

7. évad. Elena nem jelenik meg, de hallani Damon nevét kiáltja, amikor meglátogatja a fegyvertárat.

Hogyan hal meg végül Damon?

Damon úgy döntött, hogy feláldozza magát , hogy biztosítsa Katherine halálát, de az utolsó pillanatban Stefan beadta Damonnak a vámpírizmus elleni gyógyszert, és átvette a helyét. Damon újra találkozott Elenával, miután Bonnie megtörte Kai alvásvarázsát.

The Vampire Diaries 8x16 finálé: Damon és Elena Human Together HD

27 kapcsolódó kérdés található

Damonnak és Elenának gyereke született?

Valójában Stefanie Salvatore – ahogyan a The CW's Legacies 1. évadának egyik epizódjában is hivatkoztak rá – Elena Gilbert és Damon Salvatore lánya , akit a néhai, nagy Stefan szeretetteljes emlékére neveztek el.

Miért csókolta meg Elena Damont, amikor haldoklott?

Elena bevallotta, hogy beleszeretett Damonba a 3. évadban a születésnapján. Ez volt a 3. évad első epizódja. A 2. évad UTOLSÓ epizódjában megcsókolta Damont. ... És ez nem csak azért volt, mert Damont szeretni félelmetes volt, hanem azért is, mert hűséges akart lenni Stefanhoz .

Miért csókolja meg Elena Damont, amikor haldoklik?

Lehet, hogy Elena csak vigaszt nyújtott Damonnak az utolsó pillanataiban, vagy valami többről van szó. Bármi is volt a motivációja, megcsókolta!!! Édes volt és valahogy tökéletes . ... Az „As I Lay Dying” egészen biztosan megváltoztatja a játékot, különösen a Stefan-Elena-Damon háromszög esetében.

Ki találkozott először Elenával?

A sorozat során a rajongók elhitetik vele, hogy Stefan az első Salvatore, akivel Elena találkozik. De az igazság a 3. évad fináléjában derül ki – amikor kiderül, hogy ő találkozott először Damonnal .

Ki Elena lelki társa?

Elena kórházi szobájában Caroline azt mondja, hogy Elena Stefan lelki társa volt, de Stefan nem ért egyet. Valójában ő tartja Caroline-nak ezt az egész beszédet, amit teljesen megértek – de nem feltétlenül veszem meg.

Elena terhes Stefan babájával?

Elena terhes Stefan babájával? Stefan és Elena először találkoznak... Elena és rájöttek, hogy Stefan valami vele kapcsolatos. Elena teherbe esik , és miután Elena elmondta Stefannak, hogy Elena és Stefan összeházasodnak a hasában növő kis lényt NEM SZÁNDÉK SZERZŐI JOGSÉRTÉS!

Stefannak van gyereke?

Stefan Salvatore és Valerie Tulle meg nem született gyermeke egy magzat volt, amelyet először az ártatlanság korában említettek. Ezt a gyereket Julian ölte meg 1863-ban. Stefan álmában egy Jacob nevű tizenegy éves fiú volt, aki látszólag ember volt.

Caroline-nak van babája?

Caroline megszülte Alaric ikreit ; Josie Saltzman és Lizzie Saltzman. Végül úgy kezdte szeretni őket, mint a saját gyermekeit. Caroline úgy döntött, hogy Alaric mellett marad, hogy segítsen felnevelni a babáit, ahelyett, hogy elkísérné Stefan Salvatore-t, akkori barátját, aki Rayna Cruz elől szökött.

Damon emberré válik?

Stefan úgy dönt, hogy saját eréből veszi ki az emberi gyógymódot, így gyorsabban öregszik, és végül eléri a halált. Miközben Damon már Katherine-ben kapaszkodik, miközben arra vár, hogy a pokol tüze megölje mindkettőjüket, Stefan beadja a gyógymódot Damonnak. Stefan megmenti Damont, aki ma már ember , és Katherine-nel együtt meghal.

Kivel végez Klaus?

A sok romantikus történet közül a nézők annak örültek a legnagyobb örömnek, hogy a spinoff ismét Klaus Mikaelson és Caroline Forbes románcát látja az 5. évadban. Klaus és Caroline a Vámpírnaplók egyik legtöbbet szállított párja volt, bár hivatalosan soha nem jöttek össze.

Jeremy meghal?

Jeremy. A 2. évadban Damon megdöbbentően kikapta Jeremy nyakát , és Elena előtt megölte. A Gilbert-gyűrű azonban megvédte. Forbes seriff véletlenül lelőtte Jeremyt a szezon későbbi szakaszában, de Bonnie vissza tudta idézni.

Zach Damon fia?

Zach Salvatore valójában Damon és Stefan távoli unokaöccse volt, de Stefan nyilvánosan nagybátyjaként emlegette, mivel Zach ember volt, és idősebbnek tűnt nála.

Ki volt Stefan igazi szerelme?

Stefan Salvatore a Vámpírnaplók későbbi évadában találta meg szerelmét Caroline Forbes -szal. Bár a show kezdetben az Elena Gilberttel való kapcsolatára összpontosított, fokozatosan eltávolodik a szerelmi háromszög előfeltételezésétől, miután Elena beleszeret Damonba.

Ki volt Stefan első szerelme?

Valerie rosszkedvűen elmondta Caroline -nak az ártatlanság korában, hogy én voltam Stefan élete első szerelme. Ez a kapcsolat a gyógyult vámpír/ember-páros Stefan Salvatore, a vámpír Caroline Forbes és a vámpír-boszorkány hibrid, Valerie Tulle között.

Stefannak van gyereke Elenával?

Míg a szereplők közül sok új, és saját narratíváiban elmélyül, a Legaciesből van egy, aki mindenkit megszólított. Készüljetek fel erre: Damonnak és Elenának van egy lánya . És a neve Stefanie Salvatore. ... „Nem beszéltünk eleget erről a vonalról: „Stefanie Salvatore apja”.

Melyik epizódnál veszi észre Caroline, hogy terhes?

Vámpírnaplók: Caroline terhes Alaricszal – 7. évad, 6. rész , összefoglaló – Hollywood Life.

Hogyan esik teherbe Caroline?

Amikor a "Twilight" hősnője teherbe esett vámpír férje szuper spermájával , szupergyorsult terhességet élt át. Nemrég ugyanez történt Lady Gaga grófnőjével az „American Horror Story: Hotel” című műsorban. Három hét alatt érte el a teljes termet, a vámpírvírussal a véráramában.

Ki Katherine lelki társa?

A vámpírnaplók: 10 jelenet, amely bizonyítja, hogy Katherine és Stefan lélektársak voltak. Stefan Katherine iránti szerelmének és gyűlöletének története az, ami mozgásba hozza a Vámpírnaplókat. Íme, miért igazi lélektársak. Stefan Katherine iránti szerelmének és gyűlöletének története az, ami mozgásba hozza a Vámpírnaplókat.

Ki volt Tatias lelki társa?

Tatia egy Petrova doppelgänger volt, akibe Niklaus és Elijah Mikaelson is beleszeretett a 10. század végén/11. század elején.