A crexinek van applikációja?

Pontszám: 4,2/5 ( 68 szavazat )

Az új mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy: Böngésszen a teljes Crexi adatbázisban, hogy felfedezze a legújabb eladó és bérelhető ingatlanokat . ... Ossza meg adatait másokkal szöveges üzenetben, e-mailben, Slack-en, közösségi médián vagy más alkalmazásokon keresztül. Az ingatlannal kapcsolatos további információkhoz ajánlati feljegyzések, szórólapok vagy prospektusok segítségével juthat hozzá.

A Crexi rendelkezik API-val?

Annak érdekében, hogy vásárlóinknak és bérlőinknek a kereskedelmi ingatlanok listáját tartalmazó legnagyobb adatbázist biztosíthassuk, számos Multiple Listing Services (MLS), API-val és ingatlanközvetítői táblával együttműködünk, hogy adataikat szinkronizálhassuk a piacterünkkel.

Mit jelent a Crexi?

Az iparág ebben az esetben a kereskedelmi ingatlanok, a folyamatot újragondolni próbáló startup pedig a CREXi, akinek a neve a kereskedelmi ingatlanok cseréjét jelenti.

Mi az a kereskedelmi ingatlancsere?

Ról ről. A Crexi egy technológiai megoldás, amely a kereskedelmi ingatlanokhoz kapcsolódó eszközöket egyetlen platformba egyesíti brókerek, befektetők és bérlők számára. Marina Del Rey, Kalifornia, Egyesült Államok.

Melyik a legjobb webhely kereskedelmi ingatlanokhoz?

Az 5 legjobb listás webhely a CRE-ben 2020-ban
  • LoopNet.
  • CREXi.
  • katylist.
  • Brevitas.
  • theBrokerList.

Mit tehet Önért a CREXi?

39 kapcsolódó kérdés található

Mennyi ideig kell teljesítenie egy 1031-es cserét?

Ahhoz, hogy az 1031-es csere teljes előnyeit élvezhesse, cseretulajdonának azonos vagy nagyobb értékűnek kell lennie. Az eladott eszközökhöz 45 napon belül csereingatlant kell azonosítania, majd 180 napon belül meg kell kötnie a cserét .

Ingyenes a LoopNeten való bejegyzés?

Az emberek számára ingyenes a keresés , de a brókereknek fizetniük kell, hogy bejegyzéseiket az adatbázisba helyezzék. A CoStar kiváló minőségű, ingyenes verziója nulla költséggel érhető el az adatbázisban keresők számára.

Mennyibe kerül egy CoStar licenc?

Az országos listák teljes adatbázisának havi 19,95 dolláros árával a CoStar Commercial MLS™ hihetetlen értéket képvisel az előfizető számára – egy kis havi befektetéssel jelentős többletbevételt jelent.

Hogyan keres pénzt a CREXi?

A piac számos módon keres pénzt. Előfizetéses szolgáltatással rendelkezik , amely lehetővé teszi a brókerek számára ingatlanok bérbeadását vagy eladását. Van egy aukciós szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a CREXi minden tranzakció után a díj töredékét keresse.

Ki a Crexi tulajdonosa?

MIKE DEGIORGIOalapító és vezérigazgató.

Hogyan számítják ki a felső határt?

Az aktiválási ráta kiszámítása úgy történik , hogy az ingatlan nettó működési bevételét elosztjuk az aktuális piaci értékkel . Ez a százalékban kifejezett arány a befektető ingatlanbefektetésének potenciális megtérülésére vonatkozó becslés.

Mennyibe kerül egy ingatlan feltüntetése a CoStar-on?

CoStar-hirdetések Egyes ingatlanok számára előnyös lehet hirdetést megjeleníteni a CoStar-on, az elsődleges ingatlanlista-webhelyen. Ezek havi 175 és 899 dollár között mozoghatnak , az expozíciótól és az elhelyezéstől függően. Tudjon meg többet ingatlana hirdetési költségeiről a Kereskedelmi ingatlanok hirdetésének legjobb helyei című cikkünkben.

Ingyenesen lehet listázni a CoStar-on?

Az ingyenes alapvető listák csak a CoStar használatával érhetők el a szakmai közönség számára . Várjon akár egy órát, amíg az új adatlapja vagy a meglévő adatok módosításai megjelennek hálózatunkon.

Honnan szerzi a CoStar az adatait?

„A CoStar az Esri demográfusokból, statisztikusokból, közgazdászokból és elemzőkből álló veterán csapatába vetett bizalmunk alapján választotta ki az Esrit demográfiai adatszolgáltatónknak” – mondja Bob Evatt, a CoStar Group szoftverfejlesztési alelnöke.

Tud valaki felsorolni egy ingatlant a LoopNeten?

Bárki listázhat eladó kereskedelmi ingatlanokat a LoopNeten , beleértve az engedéllyel rendelkező brókereket és az engedély nélküli ingatlantulajdonosokat is. A listákat könnyű létrehozni. És ingyenes a tulajdonságok listázása a LoopNeten.

Mennyire megbízható a LoopNet?

A LoopNet rendelkezik a legpontosabb adatokkal a kereskedelmi MLS-ek közül. Nem lehet teljesen megbízni benne , de határozottan jobb, mint versenytársai.

Beköltözhetsz bérleménybe, hogy elkerüld a tőkejövedelemadót?

Ha jelentős adószámlával kell szembenéznie ingatlana nem minősített használati része miatt, akkor elhalaszthatja az adófizetést, ha végrehajt egy 1031-es cserét egy másik befektetési ingatlanra. Ez lehetővé teszi, hogy elhalassza minden olyan adóköteles nyereség elszámolását, amely értékcsökkenési leírást és tőkenyereség-adót vált ki.

Hogyan kerülhetem el a tőkenyereség-adót?

3 módszer a tőkenyereség-adó korlátozására
  1. Tartsa be a befektetéseket egy évnél hosszabb ideig. Az adótörvények a hosszú távú befektetést részesítik előnyben; sokkal alacsonyabb adókulcsot kell fizetnie, ha részvényeit és kötvényeit egy évnél tovább tartja. ...
  2. Saját ingatlan. ...
  3. Maximalizálja a nyugdíjszámlákat.

Az 1031-es csere megszűnik?

Az adminisztráció a 2021. december 31. utáni adóévekben befejezett cserék esetében javasolta a korlátozott 1031-es halasztási céltartalék hatálybalépésének dátumát.

Mi a különbség a LoopNet és a CoStar között?

A LoopNet mindig is lehetővé tette a felhasználók számára, hogy ingyenesen tegyenek közzé és keressenek listákat , de a CoStar jelezte, hogy a LoopNet felhasználóit végül fizető ügyfelekké kívánja alakítani. ... De Cain szerint a LoopNet felhasználók továbbra is ingyenesen tehetnek közzé listákat és kereshetnek az adatbázisban az integráció után is.

Létezik olyan webhely, mint a Zillow kereskedelmi ingatlanok számára?

LoopNet . A LoopNet az egyik legelismertebb CRE keresőmotor. Azok számára, akik többet foglalkoznak többcsaládos vagy lakóingatlanokkal, a LoopNet-et gyakran a kereskedelmi ingatlanok Zillowjának tekintik.

Hogyan tudhatom meg, mennyit ér a kereskedelmi ingatlanom?

Az ingatlan értéke = éves bruttó bérleti díjak x bruttó bérleti díj szorzója Például egy olyan ingatlan értékeléséhez, amelynek éves bruttó bérleti díja 90 000 USD és GRM 8, az ingatlan értéke (90 000 USD * 8) vagy 720 000 USD. Ahhoz, hogy ez pontos értéket adjon, ismernie kell az összehasonlítható tulajdonságok GRM-jét.