Kell egy autó Androsban?

Pontszám: 4,2/5 ( 3 szavazat )

Utazás Andros központján keresztül
Egy pillanatig sem fogja megbánni, mert ahhoz, hogy valóban megtapasztalhassa Androst, csak egy járműre van szüksége . Ha szeretne először bepillantást nyerni a sziget növényzetébe, akkor az alábbi útvonalat ajánljuk, amelyen mi is jártunk: Batsiból először a szárazföld belsejébe hajtunk Remata felé.

Hogyan lehet megkerülni Androst?

Közlekedés Androsban autóval Ha független akar lenni, Andros környékén a legjobb módja az autóval való közlekedés. Eltarthat egy ideig, amíg megszokja a keskeny, kanyargós utakon való vezetést, de néhány percen belül rendbe kell jönnie.

Vannak taxik Androsban?

Taxi és privát transzferek Számos taxi található minden központi helyen . Taxit foglalhat a következő telefonszámok valamelyikén: 0030 694 4287 219, 0030 697 3387 810 vagy 0030 22820 24349.

Hány napra van szüksége Androsban?

Ha csak meg akarja nézni Andros főbb látnivalóit és körbejárja a szigetet, akkor 2 nap Androsban bőven elég lesz. De ha Androsba érkezel kirándulni, és szeretnéd élvezni a sok kijelölt ösvényt, akkor természetesen tovább maradhatsz!

Drága az Andros Görögország?

Andros drága sziget? Az alaptermékek ára Görögországban alacsonyabb, mint az Egyesült Államokban . Görögországban 1,16-szor kevesebbet kell fizetni a vásárlásért, mint az Egyesült Államokban. Az átlagos szállásköltségek Androsban a következő tartományban mozognak: 67 USD (58 EUR) a hostelben és 91 USD (79 EUR) egy 3 csillagos szállodában.

[Vehicle Simulator]Utazás Androsba!

23 kapcsolódó kérdés található

Andros bulisziget?

Andros egy sziget , amely sok látogatót vonz a nyári időszakban, és számos ajánlatot kínál egy éjszakára. Chora, a főváros, lounge kávézók és bárok széles választékát kínálja, amelyek éjfélig tartanak nyitva.

Andros mindig szeles?

Az egyetlen bosszantó dolog az erős szél, szinte minden délután fúj a szél, így ha ilyenkor szeretne úszni, akkor gondosan válassza ki a strandját, mert. . . Olvass tovább. A többit pedig Androsban kitűnő természet és szép falvak várják.

Lehet inni csapvizet Andros Görögországban?

Egyes területeken forrásokban találhatunk vizet, különösen a hegyvidéki régiókban, ahol láthatjuk, hogy a helyiek palackokat töltenek, hogy hazavigyék őket. Általában a legtöbb görög szigeten, mint például Mykonos és Santorini , nem lehet vizet inni a csapból .

Andros szép sziget?

A buja növényzettel, impozáns hegyekkel, szűz strandokkal és vidéki falvakkal büszkélkedő természeti tájjal büszkélkedő Andros Görögország kitűnő úti cél azok számára, akik Athén közeli kiruccanásra vágynak. Bár a sziget a turisták nyári kedvence, a szigetnek sikerült megőriznie érintetlen varázsát!

Görögország szerepel a zöld listán?

Néhány fő turisztikai célpont: Bahamák, Belgium, Brit Virgin-szigetek, Kína, Ciprus, Csehország, Franciaország, Görögország (beleértve a szigeteket), Olaszország, Portugália ( Madeira szerepel a zöld figyelőlistán , az Azori-szigetek pedig a zöldre költözik lista), Szaúd-Arábia, Spanyolország (beleértve a Kanári- és Baleár-szigeteket), a ...

Mennyi ideig tart a komp Athén és Andros között?

Mennyi ideig tart a kompút Athénból (Rafina) Androsba? Az Athén (Rafina) és Andros közötti komp átlagos időtartama 1 óra 30 perc .

Mit jelent az Andros?

A fiúk neve görögül gyökerezik, és az Andros név jelentése „ férfi, harcos” . Az Andros az Andrew (görög) alternatív írásmódja. A göröggel, harcossal KEZDŐDIK.

Hol van Görögország Andros-szigete?

Andros (görögül: Άνδρος, ejtsd: [ˈanðros]) a görög Kikládok szigetcsoport legészakibb szigete , körülbelül 10 km-re délkeletre Euboiától és körülbelül 3 km-re (2 mérföldre) északra Tinosztól.

Görögországban hol található Naxos?

Naxos Görögország a Kikládok-szigetcsoport központjában, az Égei-tenger szívében található. Ez a Kikládok legnagyobb és legzöldebb szigete, amely csodálatos természeti tájjal büszkélkedhet! A sziget gazdag történelmét a szigetet díszítő számos régészeti lelőhely tükrözi.

Andros Greece rendelkezik reptérrel?

Andros - szigeten nincs repülőtér . Andros az egyik legközelebbi sziget Athénhoz, Görögország fővárosához, ezért a turisták az athéni nemzetközi repülőtérre repülhetnek, és komppal utazhatnak Androsba Rafina kikötőjéből, amely Athén 3 kikötőjének egyike, amely nagyon közel van a repülőtér.

Miről ismert Andros-sziget?

A sziget a világ csonthal fővárosaként ismert. A csonthalat a horgászok világelső vadhalai közé sorolják. Más horgászfajták is elérhetők az Androson. A mélytengeri halászat a zátonyon túl az Óceán nyelvében doradót, tonhalat, vitorláshalat, wahoo-t és bubikat kínál.

Hogyan juthat el Dél-Androsz szigetére?

Dél-Androszba a legjobb módja a Makers Air shuttle repülése a floridai Fort Lauderdale-ből . A 10 személyes gép körülbelül egy óra alatt viszi el a Congo Town International-re, a sziget repülőterére. A kora reggeli járat eléréséhez maradjon az utazás előtti éjszakán Fort Lauderdale-ben a Hyatt Centric Las Olas szállodában.

Miért nem lehet WC-papírt tenni a WC-be Görögországban?

Ne öblítse le a WC-papírt Görögországban A görög csövek egyszerűen eltömődnek . Nem hiába hívják őket „modern kényelmi eszközöknek”. ... A WC-k elbírnak egy kis papírmennyiséget, ezért ne essen pánikba, ha egyszer-kétszer elfelejti, miközben megszokja.

Adnak borravalót Görögországban?

Görögországban szokásos a borravaló , de semmi esetre sem kötelező. Ez a görögországi borravalót segítő útmutató segít eligazodni, mikor/hol hagyhat egy kis pluszt a nagyszerű szolgáltatásért.

Melyik a legbiztonságosabb görög sziget?

Görögország az egyik legbiztonságosabb ország a turisták számára, Athén pedig a világ egyik legbiztonságosabb városa. Mykonos és Santorini egyaránt biztonságos szigetek.

Biztonságos az Andros-sziget?

Az Andros Beach Club és a South Andros Island biztonságos és COVID-barát. A Dél-Androsz-sziget biztonságos környezet a következő utazáshoz. ... Kevesebb mint 1500 ember él Dél-Androszban, 35 mérföldnyi óceánparti úton.

Hogyan jutok el Androsba az Egyesült Királyságból?

Azonban vonattal eljuthat a londoni Heathrow repülőtér T2 és 3 pályaudvarára, sétálhat a londoni Heathrow repülőtérre, repülhet Athénba, sétálhat az athéni repülőtérre (ATH), buszra szállhat Rafinába, és sétálhat Rafinába. , autóval komppal Gavrióba , sétálni Gavrióba, majd busszal Androsba.