A vv-k jobban ragyognak?

Pontszám: 4,7/5 ( 55 szavazat )

A vásárlók gyakran félrevezetik azt hiszik, hogy a VVS egy csúcsminőségű gyémánt, lényegesen jobb minőségű, mint a VS gyémántok. Persze vitathatatlan , hogy a VVS gyémántok gyönyörűek, de nem néznek ki szikrázóbbak vagy ragyogóbbak, mint a VS gyémántok.

A VVS gyémántok jobban ragyognak?

A VVS gyémántok jobban csillognak? Nem . A VVS a tisztaság mértéke, nem a csillogás. A gyémánt vágása határozza meg, hogyan csillog.

Mi jön a VVS után?

A VS egyértelműsége a következő fokozat a VVS után. Általában a kettő közötti különbség a zárványok számától és méretétől függ.

Megéri a VVS gyémánt?

Míg a VVS gyémántok ritkák az alacsonyabb tisztaságú osztályokhoz képest, végső soron még mindig nem jó befektetés. A gyémánt viszonteladói ára alacsony, és nem valószínű, hogy a fehér gyémántokat a matrica áránál magasabb áron adná el. Bár bizonyos díszes színeknek lehet befektetési értéke, ez nem az egyértelműség miatt van.

A VVS tisztasága jó?

VVS1, VVS2 Nagyon kis mértékben beletartozó (VVS) gyémántok A VVS gyémántok apró zárványokkal rendelkeznek, amelyeket még a gyakorlott szemek is nehezen látnak 10-szeres nagyítás mellett. ... A VVS gyémánt kiváló minőségű és tisztaságú gyémánt . A vásárlók 21 százaléka vásárol VVS gyémántot.

A Vladdys Diamonds megtanítja a VVS/VS Diamonds árkülönbségét, és megmutatja nekünk a csillogó különbséget.

30 kapcsolódó kérdés található

Mi az a VVS FG?

2018. július 12. A VVS-gyémánt ( Very Very Slightly Included ) és egy VS-gyémánt (Nagyon Kissé tartalmazza) különbözik a tisztaságban, és ha minden megegyezik, árban jelentősen eltérhetnek. E különbségek ismerete segíthet egy okos eljegyzési gyűrű vásárlásában.

Mennyibe kerül a VVS?

Mint minden gyémánt, a VVS gyémánt ára a vágás minőségétől, színétől, alakjától és karátos súlyától függ. Egy 1 karátos VVS1 kerek gyémánt HI színnel átlagos ára 5500 dollár . Egy 1 karátos VVS2 kerek gyémánt I színnel átlagosan 5310 dollárba kerül.

Mi az a VVS CZ?

CZ ( cubic cirkónia ) VS Diamond – Hogyan lehet megkülönböztetni a VVS Diamondot CZ-től. ... Tegyen két követ az újságra, nézzen egyenesen a kövek tetejéről, ha a köveken át látja a szavakat, akkor CZ, ha a szavak nem láthatók, akkor VVS gyémánt. 2.

Mi az a GH VVS gyémánt?

A lényeg: SI1 tisztaság, GH szín = jó . ... VVS tisztaság vagy magasabb, DE szín = Kiváló.

Melyik gyémánt a legjobb?

A GIA szabvány szerint a "legjobb" gyémántszín a D. (A D színű gyémántokról itt olvashat bővebben.) A D színű gyémántok a tisztasági skálán az IF vagy FL ​​minőségű gyémántok megfelelői – nagyon ritkák, és az ár egyértelműen ezt tükrözi.

Mi az a VVS szám?

A gyémántok világában a VVS egy gyémánttisztaság, amely két alszakaszra oszlik: VVS1 és VVS2 . A mozaikszó a „nagyon kis mértékben benne van”, míg a számok tovább vizsgálják a kő tisztaságát, a VVS1 valamivel magasabb tisztasági fokozatot jelöl, mint a VVS2.

Mi a legmagasabb minőségű gyémánt?

A Flawless a legjobb minőség a GIA Clarity osztályozási rendszerben. A Flawless minősítésű gyémántokon nincs látható zárvány vagy folt, ha 10-szeres (10-szeres) nagyítással vizsgálja meg egy képzett és tapasztalt osztályozó.

Valódiak az SI gyémántok?

A Slightly Included kategóriájú (SI) gyémántokon észrevehető zárványok vannak, amelyeket egy képzett gréder 10-szeres nagyítás mellett könnyen vagy nagyon könnyen láthat. Az SI kategória két fokozatra oszlik; Az SI1 magasabb tisztasági fokozatot jelöl, mint az SI2. Ezek szabad szemmel észrevehetők vagy nem.

Mik azok az SI gyémántok?

Az SI a „Slightly Included” rövidítése , de ez nem jelenti azt, hogy rossz osztályzatról van szó. Az SI gyémántok gyakran a legtöbbet adják a pénzért. Az alacsonyabb tisztasági fokozatok közül ezeket ajánljuk. Mint minden gyémántnak, még a hibátlanoknak is, az SI-gyémántoknak is vannak tökéletlenségei. ... Egy szakértő, aki közelről nézi a gyémántot, észrevesz néhány hibát.

Mi az a 12 GH gyémánt?

Mit jelent a gyémánt tisztaság I2? Az I2 gyémántok a 2. fokú gyémántok közé tartoznak, és nagyításkor és szabad szemmel is látható tökéletlenségeik vannak . Az ezen a szinten lévő zárványok és foltok befolyásolják az átlátszóságot, a szépséget és a ragyogást.

Mennyire ritka az IF gyémánt?

HA a gyémántok közvetlenül a hibátlan gyémántok alá esnek a GIA Clarity skálán. Rendkívül ritkák, akárcsak a hibátlan gyémántok, és az összes gyémánt kevesebb mint 1%-át teszik ki .

Lehet CZ VVS?

A CZ átlátszósága általában a VVS-től a hibátlanig terjedő skálán van, ami azt jelenti, hogy alig van tökéletlenségük. Egyes CZ-k felhősödést mutathatnak, de ezek rendkívül gyengén készültek és nagyon olcsók.

Valódi a CZ VVS?

A köbös cirkónia valódi cirkónia , de nem igazi gyémánt. Vannak olyan kőfajták, amelyeket gyémánt-utánzóként használnak, de a cirkónium-oxid messze a legelterjedtebb és a legreálisabb.

CZ átmegy a gyémántvizsgálón?

Nem . Soha, ha a teszter jó állapotban van. CZ nem is regisztrál a hőmérőn. Tartsa egy ismert gyémánthoz, és próbálja meg köddel.

Az FG gyémánt jó?

Mi az az F színű gyémánt? A GIA színbesorolási skálán az F színbesorolás a „színtelen” gyémántok felső kategóriájába tartozik. A helyezést tekintve a 3. legjobb a D-től Z-ig terjedő skálán .

Mennyit érnek az SI gyémántok?

Az 1 karátos SI1 gyémánt ára számos tényezőn alapul, beleértve az alakját, a vágás minőségét és a színminőséget. A jól kivágott, 1 karátos kerek gyémántok SI1 tisztasággal és GI színnel 4000 és 5500 dollár között mozoghatnak. Egyéb gyémántformákért tekintse meg a James Allen vagy a Blue Nile becsléseit.

Hogy hívják a hamis gyémántokat?

A szimulált gyémántokat gyémánt-szimulánsoknak is nevezik, és olyan dolgokat tartalmaznak, mint a cirkónia (CZ), a moissanit és a YAG. Tartalmazhatnak néhány természetes átlátszó drágakövet is, például fehér zafírt, fehér cirkont vagy akár átlátszó kvarcot.

A J szín jó gyémánthoz?

A J színű gyémántok jó választást jelentenek azoknak a gyémántvásárlóknak, akik nagyobb karátos méretűre vágynak, miközben a közel színtelen tartományban maradnak. A szín jelenléte a gyémántban számos olyan tényező miatt válik nyilvánvalóbbá, amelyeket fontos előre figyelembe venni.

Mi a legtisztább gyémánt?

Az FL (vagy Flawless) a legmagasabb fokozat az egyértelműség kedvéért. Az FL gyémántnak nincsenek tökéletlenségei, még akkor sem, ha egy szakember 10-szeresre nagyítja. Színes vagy teljesen színtelen gyémánt a legmagasabb fokozat. Míg a hibátlan és színtelen gyémántok rendkívül ritkák, a csiszolás határozza meg a gyémánt valódi értékét.