davina és kol együtt maradnak?

Pontszám: 4,5/5 ( 12 szavazat )

A harmadik évadban Davina még mindig hajthatatlan volt Kol visszahozása mellett. Végül újra találkozik vele, miután mérget fogyasztott és bemerészkedik az Ősi Síkra, ahol csapdába esett. ... Kol és Davina ezután elhagyja New Orleanst, hogy együtt lássák a világot. Az ötödik évadban kiderül, hogy összeházasodtak.

Kolnak és Davinának van babája?

Henriikka Kol Mikaelson és Davina Claire-Mikaelson hibrid lánya. ... Henriikka egyben unokatestvére Adyelyának, Klaus és Katherine lányának, valamint Niknek, Freya és Keelin fiának. Henriikka a The Originals negyedik és ötödik évada között fogant meg.

Davina és Kol visszatér az 5. évadban?

Az Originals körülbelül két hónap múlva újra megjelenik a CW-n, és az összes spoiler kezd befutni! A TVGuide szerint, amikor a sorozat visszatér az utolsó évadra, Davina (Danielle Campbell) és Kol (Nathaniel Buzolic) már házasok ! ... Áprilisban visszatér a The Originals.

Mi történik Davinával az eredeti 5. évadban?

Davinát az előző évadban ölték meg, miután az ősök megátkozták Kol- t (Nathaniel Buzolic), hogy bosszút álljanak Davinán varázslatos tetteiért. Miután Freya (Riley Voelkel) megpróbálta mágikus csatornaként használni, Davina elválasztotta az ősi világot a fizikai világtól, és ott csapdába esett.

Hány éves Davina az eredeti 5. évadban?

2013-ban főszerepet kapott a The Originals című televíziós sorozatban, mint egy hatalmas, tizenhat éves boszorkány, Davina.

Az eredetiek 3x15 Kol Mikaelson visszatér

17 kapcsolódó kérdés található

Davinának van babája?

A terhesség alatt Davina és a baba sokszor majdnem életüket vesztették, bár sikerült túlélniük és túlélniük. Végül 2023. szeptember 11-én Davina megszülte Henriikát , aki majdnem belehalt a szülésbe, ha nem a lánya vére, valamint Adyelya vére volt benne.

Davina és Kol összeházasodnak?

A negyedik évadban Kol és Davina később újra egyesül, miután a Hollow feltámasztja Davinát. ... Kol és Davina ezután elhagyja New Orleanst, hogy együtt lássák a világot. Az ötödik évadban kiderül, hogy ketten összeházasodtak .

Rebekah Mikaelsonnak van gyereke?

Az első évad végén Rebekah visszatér New Orleansba. Klaus, akinek nincs más lehetősége, Rebekának adja új lányát, Hope -ot. Azt mondja neki, hogy az egyetlen személy, akiben megbízik, hogy biztonságban tudja tartani. Elhagyja a várost Hope babával.

Az eredeti Rebekának volt babája?

Natalia Grace Mikaelson az Eredeti vámpírok lánya és unokahúga, egy nagyon erős boszorkány unokája, valamint egy vérfarkas apa lánya, aki még csecsemőként halt meg. ...

Marcelnek és Rebekának van babája?

Babies Of Ships az Instagramon: „ Kenna Rebekah és Marcel legidősebb gyermeke . Boszorkány, mint az unokatestvérei, és velük jár a Salvatore iskolába.

Kivel köt ki Rebeka?

Noha Rebekah Mikaelson (Claire Holt) boldog véget ért Marcel Gerarddal , kissé zavarba ejtőek voltak annak a részletei, hogy képes volt „meggyógyulni” és halandó életet élni Marcellel. Szerencsére a műsor készítője, Julie Plec elmagyarázta az idővonalat a TVLine-nak.

Kol kér Davinát?

Az egyik kedvenc "The Originals" párod már házas lesz az 5. évad premierjében. ... Ha emlékszel a negyedik évad fináléjára (amit biztosan csinálsz), az utolsó felvételen az látható, amint Kol gyémánt eljegyzési gyűrűt vásárol Davinának.

Ki Kol Mikaelson felesége?

Kol a Mikaelson család tagja. Anyja, nővére (Freya), felesége ( Davina ), lánya (Vivienne), sógornői (Dianna és Athina), valamint unokahúgai és unokaöccse révén; kapcsolatban áll a Mikaelson Covennel.

Kihez megy feleségül Kol az eredetiben?

Feleségül vette davina Claire-t, egészen 89 éves koráig. Feleségül veszi Zhirelle Salvatore -t, Stefan Salvatore rejtett ikertestvérét. Kol Mikaelson Esther és Mikael harmadik fia, valamint a Mikaelson család ötödik gyermeke.

Cami terhes az eredetiben?

Kiderül, hogy terhes Niklaus Mikaelsontól, amikor Dianna Mikaelson a méhéből hallja a baba szívverését, amikor meglátogatja, hogy megbeszélje vele Cami árulását. Elmondja Caminak, amit hallott, és kiderül, hogy valójában babát vár .

Caminak és Klausnak volt gyereke?

Grace Amaris Rose O'Connell-Mikaelson egy szifon-vérfarkas-vámpír halandó trimán. Niklaus Mikaelson és Camille O'Connell-Mikaelson lánya, valamint Hope Mikaelson apai féltestvére.

Davina vámpír?

Davina Claire egy erőteljes boszorkány és a The Originals egykori főszereplője. Ő is egy korábbi Harvest lány a French Quarter Covenből, New Orleans francia negyedében született és nőtt fel.

Hány éves Kol Mikaelson vámpírként?

Kol: i.sz. 983 ( 18 )

Ki az a Vivienne Claire Mikaelson?

Vivienne Davina Claire-Mikaelson boszorkány-vámpír hibrid . Kol Mikaelson és Davina Claire-Mikaelson lánya. ... Ő egyben Joshua Rosza és Nikolaus Mikaelson örökbefogadó unokahúga, valamint Niklaus Mikaelson és Camille O'Connell-Mikaelson félunokahúga.

Ki ölte meg Davinát az eredetiben?

Davina azonban meghal a harmadik évadban , mert Klaus családja ősi varázslatként használta szellemét Lucien kastély megölésére. Klaus meglepődött, amikor megtudta, hogy Elijah és Freya feláldozták a szellemét, hogy megmentsék a Mikaelson családot.

Davina él a hagyatékban?

Bár boldog életet él Kollal (Hope nagybátyja), Davina egy hatalmas boszorkány, aki megmenekült a haláltól .

Marcel és Rebekah együtt kötnek ki?

A Fruit of the Poisoned Tree-ben Marcel és Rebekah beszélgettek, és végül együtt aludtak .

Matt Rebekával végez?

Úgy tűnik, mindketten boldogok, hogy látják egymást. Később Tyler megjelenik a panzióban, és elmondja Mattnek, hogy Rebekah búcsúajándékként küldte neki. Nem ismert, hogy Matt és Rebekah továbbra is szexelne-e egymással, mint annyiszor. Hivatalosan sosem szakítottak.