A kereszthivatkozások automatikusan frissülnek a Wordben?

Pontszám: 4,8/5 ( 49 szavazat )

A kereszthivatkozás és a cél közötti kapcsolat létrehozása biztosítja, hogy a hivatkozások helyesek maradjanak, még akkor is, ha egy ábra, táblázat vagy almondat száma megváltozik: a hivatkozások automatikusan frissülnek , így elkerülhető a kézi keresés és csere művelet. Kereszthivatkozás beszúrása: válassza a Hivatkozások lapot.

Miért nem frissülnek a kereszthivatkozások?

Ok. Ez a probléma azért jelentkezik, mert kereszthivatkozási hivatkozás létrehozásakor egy rejtett könyvjelző jön létre a címsor elején. Ha felosztja a címsort, a könyvjelző nem mozdul el. Amikor frissíti a kereszthivatkozási hivatkozást, a hivatkozás nem frissül .

Hogyan frissítheti automatikusan a mezőket a Wordben?

A dokumentum összes mezőjének frissítése Nyomja meg az F9 billentyűt . Ha a dokumentum mezőket vagy képleteket tartalmazó táblázatokat tartalmaz, előfordulhat, hogy mindegyik táblázatot külön kell kijelölnie, és meg kell nyomnia az F9 billentyűt. Tipp: Annak érdekében, hogy ne felejtse el frissíteni a tartalomjegyzéket a dokumentum kinyomtatása előtt, állítsa be a Word programot a mezők automatikus frissítésére a nyomtatás előtt.

Hogyan automatizálható a kereszthivatkozás a Wordben?

Adjon hozzá kereszthivatkozást
 1. Vigye a kurzort arra a helyre, amelyhez kereszthivatkozást szeretne hozzáadni.
 2. Lépjen a Referenciák > Kereszthivatkozás menüpontra.
 3. A „Hivatkozás típusa” alatt válassza a „Lábjegyzet” lehetőséget.
 4. Válassza ki a hivatkozni kívánt lábjegyzetet.
 5. Kattintson a „Beszúrás” gombra.

Hogyan látom az összes kereszthivatkozást a Wordben?

Nyomja meg az Alt+F9 billentyűkombinációt , hogy visszaváltson a mezők eredményeire. Nyomja meg a Ctrl+A, majd az F9 billentyűket a mezők frissítéséhez. Látnia kell az összes kereszthivatkozást a választott formázással.

Automatikus kereszthivatkozások a Microsoft Wordben

15 kapcsolódó kérdés található

Mi az a kereszthivatkozási példa?

A kereszthivatkozásra példa az oldal alján található hivatkozás . ... A kereszthivatkozás egy másik helyen, gyakran ugyanabban a könyvben található részlet megvitatása. A kereszthivatkozásra példa egy idézet említése, amely egy másik fejezetben teljes egészében megtalálható.

Mi a másik szó a kereszthivatkozásra?

A kereszthivatkozás szinonimái
 • felirat,
 • lábjegyzet,
 • jegyzet.

Hogyan javíthatom ki a kereszthivatkozásokat a Wordben?

A kereszthivatkozások feloldódnak dinamikus frissítések esetén, amikor lenyomja a Ctrl + A, majd az F9 billentyűkombinációt, vagy ha a rendszer kéri a frissítésre nyomtatás közben. A feloldatlan kereszthivatkozások észlelése és javítása: 1. Frissítse a dinamikus elemeket a Ctrl + A, majd az F9 billentyűkombináció lenyomásával.

Miért fontos a kereszthivatkozás?

Mind a nyomtatott, mind az online szótárban fontosak a kereszthivatkozások, mert az adatok különböző részei között létező kapcsolatok hálózati struktúráját alkotják, szótári belső és szótári külső egyaránt . Egy indexben a kereszthivatkozást gyakran a Lásd még.

Hogyan távolíthatok el kereszthivatkozást a Wordben?

Ha teljesen el szeretné távolítani, válassza ki a kereszthivatkozást, és nyomja meg a Delete gombot a billentyűzeten. Ha meg szeretné tartani a szöveget, de eltávolítani szeretné a hivatkozást, válassza ki a kereszthivatkozást, és nyomja meg a Ctrl+Shift+F9 billentyűket .

Hogyan frissíthetem az összes kereszthivatkozási mezőt a Wordben?

A dokumentumban lévő összes hivatkozás frissítéséhez válassza a Szerkesztés – Összes kijelölése lehetőséget (vagy nyomja meg a Ctrl A billentyűt), majd nyomja meg az F9 billentyűt, vagy kattintson a jobb gombbal, és válassza a Mező frissítése lehetőséget . Beállíthatja, hogy a Word mindig frissítse a kereszthivatkozásokat a dokumentum nyomtatása előtt.

Ne frissítse a mezőket nyomtatáskor?

Alapértelmezés szerint a Word az összes mezőt közvetlenül a nyomtatás előtt frissíti... Ennek elkerülése érdekében kövesse az alábbi lépéseket:
 • Kattintson az Office gombra, majd kattintson a Word beállításai lehetőségre, ha Word 2007-et használ.
 • Kattintson a Megjelenítés elemre a párbeszédpanel bal oldalán. ...
 • Győződjön meg arról, hogy a Mezők frissítése nyomtatás előtt jelölőnégyzet nincs jelölve.
 • Kattintson az OK gombra.

Hogyan frissítheti automatikusan a táblázatszámokat a Wordben?

Válassza ki a Kezdőlap fület a szalagon.
 1. 1. ábra Kezdőlap lap.
 2. 2. ábra Kurzor a táblázat címében.
 3. 3. ábra Válassza ki az opciót.
 4. 4. ábra Válassza a Szöveg hasonló formázással lehetőséget.
 5. 5. ábra: Frissítési mező opció.
 6. 6. ábra „Teljes tábla frissítése” opció.
 7. 7. ábra OK gomb.

Hogyan frissíti a kereszthivatkozásokat?

A kereszthivatkozásokat manuálisan is frissítheti, ha lenyomja a Ctrl + A billentyűkombinációt az összes kijelöléséhez, majd megnyomja az F9 billentyűt . A kereszthivatkozások akkor is frissülnek, amikor átvált a Nyomtatási képre, vagy amikor nyomtat (ha a Word opció Frissítés mezők a nyomtatás előtt be van kapcsolva).

Miért nem működik a kereszthivatkozás?

Néha azt tapasztalhatja, hogy egy dokumentumban egy vagy több kereszthivatkozási mező nem a megfelelő tartalmat jeleníti meg . Előfordulhat, hogy kereszthivatkozási mezők nem frissülnek, még akkor sem, ha módosította a hivatkozott elemet, például egy címsort. A probléma az is lehet, hogy egy vagy több mező a 2. sz.

Hogyan találhat kereszthivatkozásokat?

A Hivatkozások lap Feliratok csoportjában kattintson a Kereszthivatkozás elemre . A Kereszthivatkozás párbeszédpanelen válassza ki a hivatkozás típusát. A Hivatkozás beszúrása listában válassza ki, hogy melyik opciót szeretné hivatkozásként használni (például oldalszám, felirat, szakaszcím).

Hogyan hivatkozhat egy tanulmányra?

A kereszthivatkozás az ugyanabban a dokumentumban valahol máshol található információkra való hivatkozás. Az MLA-ban magára a szerkesztett könyvre vonatkozó teljes idézetet felveheti a hivatkozási listába, majd minden cikknél csak felsorolja a szerzőt, a cikk címét, a szerkesztő(k) vezetéknevét és oldalszámait. a cikk.

Hogyan lehet kereszthivatkozást adni egy táblázatra?

Kereszthivatkozások használata
 1. Helyezze a kurzort oda, ahol a hivatkozást szeretné elérni. ...
 2. Válassza ki a hivatkozott elem típusát a Hivatkozás típusa legördülő listából.
 3. Ábrák esetén válassza a Csak címke és szám lehetőséget a Hivatkozás beszúrása ide: legördülő menüből, hacsak nem szeretné, hogy a teljes felirat megjelenjen a szövegben.

Hogyan lehet kereszthivatkozást alkalmazni egy esszében?

Most egy megfelelő kereszthivatkozás több elemből áll: A hivatkozott forrás neve – Ez lehet a cím vagy egy általános tárgyhivatkozás. Ha fejezetcímről vagy címsorról van szó, tedd idézőjelbe ; ha ez egy könyv, folyóirat, riport vagy referenciamunka neve, dőlt betűvel vagy aláhúzással írja be.

Hogyan javíthatom ki a hivatkozásokat a Wordben?

Forrás szerkesztéséhez használja az Idézetek eszközt
 1. A Dokumentumelemek lap Hivatkozások alatt kattintson a Kezelés lehetőségre.
 2. Az Idézetek listában válassza ki a szerkeszteni kívánt idézetet.
 3. Az Idézetek eszköz alján kattintson a gombra. , majd kattintson a Forrás szerkesztése lehetőségre.
 4. Végezze el a kívánt módosításokat, majd kattintson az OK gombra.

Hogyan készíthet kereszthivatkozást az olvasó?

A kereszthivatkozás az ugyanabban a dokumentumban valahol máshol található információkra való hivatkozás. Tehát ha egy könyv 3. fejezetében az olvasó az A. függelékre hivatkozik egy adott témával kapcsolatos részletesebb információkért , az kereszthivatkozás.

Mit jelent a forrásokra való kereszthivatkozás?

A kereszthivatkozás azt jelenti , hogy közvetlen kapcsolatokat hozunk létre két vagy több forrás között a köztük lévő egyetértési és nézeteltérési területek azonosításával és vizsgálatával , a forrásokból származó konkrét példákra hivatkozva.

Mit jelent átellenőrizni valakit?

(2/1. bejegyzés) tranzitív ige. 1 : akadályozás jégkorongban vagy lacrosse-ban a két kezében tartott botnak az ellenfél arcán vagy testén való átszúrásával. 2 : ellenőrizni (valamit, például adatokat vagy jelentéseket) különböző szögekből vagy forrásokból az érvényesség vagy a pontosság megállapítása érdekében.

Mit jelent a keresztellenőrzés?

Mi az a keresztezett csekk? Áthúzott csekk minden olyan csekk, amelyet két párhuzamos vonal keresztez , akár az egész csekken, akár a csekk bal felső sarkán keresztül. ... Ezért az ilyen csekkeket sem bank, sem más hitelintézet nem tudja azonnal beváltani.

Mi a különbség a könyvjelző és a kereszthivatkozás között?

A könyvjelző azonosít egy kulcsfontosságú érdeklődési területet (szöveg vagy kép) a dokumentumban, és egyedi szöveges karakterláncként tárolja az elem gazdag tartalom mezőjében. ... A kereszthivatkozás egy dokumentumban lévő könyvjelzőre mutató hivatkozás , és URL-ként tárolódik egy elem gazdag tartalom mezőjében.