Yeri és Jonghyun rokonok?

Pontszám: 4,3/5 ( 55 szavazat )

Jonghyun jó barátja volt Yerinek , és olyan volt neki, mint egy bátyja. Most, hogy már nincs közöttünk, nagyon összetört a szíve, és nehezen tud megbirkózni az elhunytával.

Hány éves volt Yeri, amikor csatlakozott a Red Velvethez?

Ennek oka, hogy 17 évesen debütált (koreai korban). A lila színt képviseli. A csillagjegye a Halak.

Ki halt meg a kpopban?

A Ballad of Seodong című történelmi drámában 2005-ben gyerekszínészként kezdett Sulli az f(x) K-pop csoport tagjaként vált ismertté. A rendkívül népszerű SHINee együttes tagja, Jonghyun , valódi nevén Kim Jong-hyun 2017 decemberében öngyilkos lett, 27 évesen.

Milyen Kpop bálványok haltak meg?

1) SHINee's Jonghyun A híres, 2. generációs, öttagú SHINee zenekart 2017-ben megsemmisítő hír érte. A csoport énekese, Jonghyun 2017. december 18-án öngyilkos lett szöuli lakásában. Súlyos depresszióban szenvedett, amint azt a csoport ügynöksége, az SM Entertainment és még a családja is.

Ki halt meg SHINee-ben?

2017 decemberében azonban SHINee Jonghyun halála megrázta az egész K-pop ipart. A 27 éves énekesnőt 2017. december 18-án eszméletlenül találták egy szöuli magánhotelben. Az énekes szén-monoxid-mérgezés következtében öngyilkos lett. SHINee-s Jonghyun búcsúlevelet írt, amit a napokban hoztak nyilvánosságra.

Jonghyun és Yeri barátsága [Milyen közel álltak egymáshoz?]

45 kapcsolódó kérdés található

Mi történt most SHINee-vel?

2020–jelenleg: Ne hívj, és Onew szupersztárt 2020. július 8-án bocsátották el a katonaságtól . Key szeptember 24-én fejezte be szolgálatát. Minho november 15-én fejezte be szolgálatát. 2021. január 6-án az SM Entertainment bejelentette, hogy Shinee két és fél év után térjen vissza egy új albummal.

Ki a legszebb a Red Velvetben?

A Red Velvet vezetőjeként Irene már kivívta magának a helyet a Kpop legjobb látványvilágában. Az arca az ég ajándéka. Úgy néz ki, mint valami varázslatos lény, egyenesen a meséből. Ő a legjobb látvány a Red Velvetben, ez nem kérdés.

A Red Velvet feloszlik?

A Red Velvet 2014-ben debütált és 7 éve aktív, a Red Velvet feloszlása ​​pedig várhatóan 2021-ben vagy 2024-ben lesz .

Miért gyűlölte Yerit a sírás miatt?

Mi történt pontosan? Jonghyun temetésének feldolgozása közben Yeri kifutott a frontra, ahol a SHINee tagok és SuJu Leeteuk, Eunhyuk és Donghae utoljára látták Jonghyunt, és sírni kezdett. A róla készült videó terjedt el, és a netezők utálni kezdték, amiért "figyelemet keres".

A Red Velvet tagjai randevúzhatnak?

A Red Velvet egyik tagját sem érdekelte, és nem is volt nyitott kapcsolatban, mióta először megjelentek a K-pop kultúrában, de már korábban is beszéltek randevúzással és pletykákról. ... Seulgi a Radio Star-interjúja szerint (többek között) soha senkivel nem volt randevú .

A Red Velvet népszerű?

A Red Velvet egy rendkívül népszerű lánycsapat Dél-Koreában . ... A csapat eleinte mindössze 4 taggal alakult, de debütálásuk után egy lány csatlakozott a csapathoz, így a végső pontszám 5 lett, és 2014 augusztusában debütált. Ezt a csoportot az egyik legnépszerűbb K-pop csoportnak tartják világszerte.

Hogyan halt meg a K-pop Yohan?

Halálának okát továbbra sem hozták nyilvánosságra . A kiadó megosztotta, hogy nem árulják el halálának okát, hogy tiszteletben tartsák családja kívánságát. „A néhai Yohan családja jelenleg mély gyászban él” – áll a közleményben.

Hány éves Yohan TST?

28 éves korában elhunyt Yohan K-pop sztár, a TST dél-koreai fiúbanda tagja. Az AllKPop rajongói oldal keddi nyilatkozatában a csoport lemezkiadója, a KJ Entertainment megerősítette Yohan halálát. Yohan szeretteinek kérésére a halál okát nem hozták nyilvánosságra.

Melyik K-pop sztár halt meg nemrég?

2019-ben Sulli , egy másik K-pop sztár és színésznő 25 évesen halt meg, állítólag öngyilkosság miatt. Hetekkel később Sulli barátját és másik K-pop énekesét, Goo Harát holtan találták 28 évesen, a New York Times pedig később arról számolt be, hogy öngyilkosság történt.

SHINee szakított?

„Shinee's back” – énekelte a banda a 2012-es Sherlock és a 2013-as Dream Girl című kislemezükben, 2021-ben pedig valóban visszatértek – a dél-koreai katonai szolgálat utáni szünetből , amely kötelezettség gyakran karrierje véget ért. K-pop fiúbandák.

Ki a leggyűlöltebb K-pop Idol?

2021-ben leginkább gyűlölt K-POP bálványok
  • Jennie a BLACKPINK-től. Jennie az egyik legnépszerűbb női K-POP bálvány Dél-Koreából. ...
  • Cha Eun-woo az ASTRO-tól. Cha Eun-woo, az ASTRO tagja, színészként is jól ismert. ...
  • Kai az EXO-ból. ...
  • Lisa a BLACKPINK-től.

Ki a K-pop királya?

Az elmúlt két évben a BTS énekese, Jimin nyerte a címet az AllKPOP által végzett szavazáson. Összesen 12 568 794 szavazatot kapott, és „Kpop királyává” koronázták.