A brooks bedlam kicsiben fut?

Pontszám: 4,6/5 ( 14 szavazat )

Egy tesztelő ezt mondta: "Nagyon stabil és megfelelő támogatás egy túlpronátor számára, akinek nincs szüksége sok párnára." Az egyik probléma, amelyben a legtöbb tesztelőnk egyetértett, a méretezés volt. A Bedlam egy kényelmes, bár kissé terjedelmes stabilitású cipő, de a futóknak érdemes fél mérettel lejjebb menniük, hogy kipróbálják.

A Brooks mérethez igazodik?

A Brooks cipők túlnyomó többsége a márka jellegzetes „belépési” érzésével büszkélkedhet. ... Legyen szó Brooks Ghostról , glicerinről vagy adrenalinról, mérethű, biztonságos illeszkedést és bőséges helyet biztosít a lábujjdobozban.

A Brooks méretek kicsik?

Javasoljuk, hogy rendeljen Brooks futócipőt 1/2 mérettől egy mérettel nagyobbra, mint amit alkalmi vagy ruhacipőben visel. Néhány más márka is kissé kicsi, ezért a legjobb, ha új modellek vagy verziók kipróbálásakor szerelik fel, hogy biztosan jól működjenek.

Brooks Bedlam semleges?

A Lefutás. Véleményünk: a Brooks Bedlam a pattogó reakciókészséget finom stabilitási rendszerrel ötvözi, hogy még a semleges futók számára is kellemes utazást biztosítson. A Bedlam a stabilitást biztosító cipők következő generációját testesíti meg, amely anélkül tart, hogy bármit is irányítana, vagy bármit is veszélyeztetne a teljesítmény tekintetében.

Milyen típusú cipő a Brooks Bedlam?

A BUZZ. A Brooks Bedlam egy energikus stabilitású cipő , amely bőséges párnázást és megfelelő támogatást nyújt azoknak a futóknak, akik hajlamosak túlpronációra.

Férfi Brooks Bedlam | Cipő felülvizsgálata

19 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség a Brooks Adrenaline GTS 20 és a 21 között?

Az Adrenaline GTS 21 is sokkal puhább cipő, mint egykoron volt. Nincs sok különbség , mondjuk a 20 és a 21 között, de ha összehasonlítjuk az olyan régi modellekkel, mint a GTS 17, a különbség éles. ... A GTS 21 (és a 20) semleges cipő, azzal a különbséggel, hogy a középtalpban ezek a „Guiderails” elnevezésű megemelt oldalfalak találhatók.

Méretezzek a Brooks Ghost 13-ban?

A FELSŐ KIALAKÍTÁS ÉS FELÜLET. Az általános (online) konszenzus a Brooks Ghost 13-ról pont a mérethű illeszkedésnél, a Ghost 12-hez képest alig vagy egyáltalán nem változott. ... Igen, a Brooks Ghost 13 mérethű lesz a legtöbb futó számára . A 12-vel összehasonlítva azonban a lábfej és a lábujj-doboz néhány frissítést kap.

Miért olyan jók a Brooks cipők?

A 107 éves márka továbbra is kedvence az alkalmi és távfutók körében egyaránt, hiszen strapabíró és kényelmes cipőket kínál. Mi több, a Brooks elkötelezett a fenntarthatóság mellett, mivel sok cipője újrahasznosítható anyagokból készült.

Érdemes nagyobb méretet venni futócipőben?

A tökéletes cipő megvásárlásakor mindig az illeszkedés a legfontosabb. ... Ha a cipője túl szűk, hólyagok, zsibbadás és általános kellemetlen érzés jelentkezhet; ennek elkerülésére sok szakértő fél számmal nagyobb futócipő vásárlását javasolja.

A Brooks jó széles lábra?

A Brooks egy másik futócipőmárka, amelynek szélesebb orrdoboza van, és számos modelljét széles vagy extra széles kivitelben is kínálja. ... Az Asics egy másik márka, amely feszes a lábközépben és a sarokban, és nem biztos, hogy jó a széles lábú futóknak.

Mekkora helynek kell lennie egy cipő végén?

Körülbelül egy ujjnyi távolságnak kell lennie a leghosszabb lábujj és a cipő vége között. Egy másik módja ennek ellenőrzésére, ha az ujját a láb és a cipő sarka közé csúsztatja. Csak annyi helynek kell lennie, hogy az ujja szorosan illeszkedjen.

A Brooks és az Asics mérete megegyezik?

Az ASICS cipők szorosan illeszkednek, míg a Brooks a nagyobb orrdobozról ismert. Brooks továbbra is azt javasolja, hogy a normál ruhacipő méretéhez képest növelje fel a méretet. Az ASICS általában szorosabban illeszkedik a lábközéphez és a sarokhoz. ... A Brooks a legtöbb cipőből két változatot készít.

Rendben van fele mérettel nagyobb cipőt hordani?

Csak akkor hordhat nagyobb méretben cipőt, ha tornacipőt vásárol, de csak fél mérettel érdemes felmenni . Ennek az az oka, hogy lábunk hajlamos megduzzadni, mert a gravitáció hatására felgyülemlik a folyadék a hosszan tartó állás és súlyzós tevékenységek során.

Mi történik, ha a futócipő túl nagy?

Egy szoros szövetszalag rögzíti őket, de a túl szorosan illeszkedő cipők összenyomhatják őket, ami fájdalmat okozhat a láb tetején, vagy zsibbadást és bizsergést okozhat. Ha eközben túl nagyra nő, az azt jelenti, hogy a lábad elmozdul a cipődben .

A futócipő legyen szűk vagy laza?

A megfelelően illeszkedő futócipőnek jól kell éreznie magát a sarokban és a lábközépben , és mozgásteret kell hagynia a lábujjak körül. Állás közben ellenőrizze a megfelelő hosszúságot és szélességet úgy, hogy a hüvelykujját lefelé nyomja a lábfeje mellett és a lábujjak körül. A jó illeszkedésnek fél- vagy teljes hüvelykujjnyi szélességű teret kell hagynia.

Mennyi ideig tart a Brooks cipő?

Rendeltetésszerű használat esetén a Brooks lábbelik várható élettartama 300-500 mérföld vagy három-hat hónap .

A Brooks Adrenaline jobb, mint a Ghost?

A Brooks Ghost 14 és az Adrenaline GTS 21 nagyon hasonló cipők a felszínen. ... Talán ez adja a legnagyobb különbséget mind közül: a Ghost egy semleges edző, míg az Adrenaline egy stabilitási cipő . Mindkettő hasonló árfekvésű, ezek a cipők megbízható igáslovak, amelyek sok kilométert futnak.

Melyik Brooks cipő hasonlít leginkább a szellemre?

Adrenaline GTS – Olyan sima, mint a Ghost, de a támogatást kedvelő futóknak készült. Az Adrenaline GTS puha, érzékeny párnázással és kiegyensúlyozott felsőrésszel rendelkezik, valamint GuideRails® támogatási technológiával, hogy kordában tartsa a túlzott mozgást.

Melyik Brooks Ghost a legjobb?

A 7 legjobb Brooks futócipő 2021-ben
  • A legjobb mindennapi edzéshez: Brooks Ghost 14.
  • A legjobb a stabilitás szempontjából: Brooks Adrenaline GTS 21.
  • A legjobb párna: Brooks Glycerin 19.
  • A legjobb a könnyű stabilitás szempontjából: Brooks Launch 8.
  • A legjobb a Speedwork számára: Brooks Levitate 4.
  • A legjobb maratonistáknak: Brooks Hyperion Elite 2.

A Brooks Ghost szűkös?

Ez a futócipő szűk szélességgel és nagy méretválasztékkal érkezik, hogy bármilyen méretű lábhoz illeszkedjen. A középtalp puha párnázást használ, hogy kényelmesen és alátámasztva legyen futás közben. A Brooks Ghost 14-et úgy tervezték, hogy légáteresztő legyen, a 3D-nyomtatással tervezett hálós felsőrésznek köszönhetően szárazon és hűvösen tart.

Mit jelent a GTS a Brooks cipőben?

A GTS a Go-To-Support kifejezésre utal, a Guiderails technológiát használva holisztikus támogatást nyújtunk, amely lehetővé teszi a csípő, a térd és az ízületek természetes mozgását. Kattintson ide a támogató GTS cipők vásárlásához.

A Brooks Adrenaline GTS 21 jó cipő?

Azok a futók, akik minden lépésnél stabilitásnövelő támogatást akarnak, igénylik vagy értékelik, igazán élvezni fogják az Adrenaline GTS 21-et. Ez egy tartós és megbízható mindennapi edzőcipő. Az Adreanline GTS 21 egy nagyszerű hosszú távú cipő és gyógyulási cipő. Egy csipetnyi tempófutáshoz elég lehet, pedig a sebesség nem az erőssége.

Mi a különbség a Brooks Adrenaline és a Brooks Adrenaline GTS között?

Az Adrenaline puhább tapintású a cipő belsejében , és sokkal luxusosabb belépés érzetet kelt. Rugalmasabbnak is érzi magát, és sokkal simább átmenettel rendelkezik, mint a 2000-es. A GT-2000 kompaktabbnak tűnik, de nem rendelkezik olyan sima átmenettel, mint az Adrenaline.

Mi a különbség a 9,5-ös és a 10-es cipőméret között?

Hosszúság: Körülbelül 1/6" különbség van az egyes félméretek között (pl. 9 és 9,5 között, 9,5 és 10 között, és így tovább). 1/8"-el